Savaitės horoskopas: valdys dvejopos nuotaikos

Pirmoji savaitės pusė bus pilna įvykių, ryški, burbuliuojanti.

BENDRA PROGNOZĖ

Pirmoje savaitės pusėje gali tekti prisiminti praeities įvykius, kai kurie jų gali net pasikartoti, tačiau jūsų reakcija į juos jau bus kitokia. Čia galima prisiminti Šekspyro žodžius: viskas gyvenime vyksta du kartus, tačiau tik kartą - drama, kitą kartą bus pajuoka, parodija.

Būtent tai dabar ir vyksta. Tiesa, čia galima kalbėti apie tam tikrą išbandymą: jei jūs pasirengę tame pasikartojime įžvelgti juoką, išspausti šypseną, vadinasi, metas judėti toliau. O jei ne... Deja, jūsų laukia ydingas ratas, kuris gali tapti ir begalybės ratu, jei laiku nesusigriebsite.

Antrąją savaitės pusę geriausia apibūdintų žodis - atšiauri. Įsivaizduokite pavargusį karį, kuris sukorė ilgą kelią, prarado daug jėgų - jūs būsite į jį panašus. Kokia baigtis? Ji gali būti gera ir net labai, jei jums pavyks išsaugoti kovinę dvasią, norą nugalėti, tikėjimą savo jėgomis ir seksis sutarti su draugais.

Vadovams žvaigždės štai ką nori pasakyti: dabar labai lengva pervertinti savo galimybes, nepastebėti, kaip atsėlina nesėkmė. Truputį atsitraukite nuo savo didybės ir galbūt jums pavyks išsaugoti tą aukštą padėtį, kokią esate pasiekęs.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

Avinas

Nuo pirmadienio numatoma ir šilto, ir šalto. Regis, džiugins su kūryba, scena, meile, vaikais susiję reikalai. Deja, nekokia situacija veikiausiai bus darbe, komandiruotėse ir pan. Padidės gamybinių traumų, avarijų tikimybė. Konfliktiškai nusiteikę asmenys trukdys susikaupti veiklai, realizuoti planus, gal reikalaus kažką stabdyti, koreguoti. Savaitgalį galite nusivilti dominančiu asmeniu dėl jo nepateisinamo elgesio. Derėtų itin saugotis apgaulių, vagysčių, infekcijų, pavojingų gyvių.

Jautis

Nuo pirmadienio kelias dienas turėtų neblogai sektis. Gali padvelkti slaptu meilės romanu, apimti meninis įkvėpimas, noras puošti namus ar pan. Iš užsienio gali grįžti išsiilgtas žmogus arba jūs leisitės į kelią ir patirsite stiprių įspūdžių. Antra savaitės dalis turbūt bus sunkesnė. Rūpesčių kels auganti karta, dirglios moterys, ypač vyresnės pagal rangą ar amžių. Nederėtų rizikuoti santaupomis, darbu ir kt. Savaitgalį vidinės ramybės veikiausiai nė kiek nepadaugės, nes dėl artėjančio mėnulio užtemimo bei kitų priežasčių jausitės ne itin gerai.

Dvyniai

Šią savaitę mintys vis suksis apie pinigus, mokesčius, indėlius ir pan. Gali būti, kad kils nesklandumų dėl ne visai tvarkingų dokumentų, ataskaitų ir kt. Vis dėlto kai kas skaidrins nuotaiką. Tai gali būti meilės flirtai, romantiškos pažintys internetu, seno gerbėjo pasirodymas akiratyje ar kt. Artėjant savaitgaliui, derėtų būti itin atsargiems kelyje bei dėmesingiems savo vaikams. Pasistenkite nekonfliktuoti su artimais žmonėmis, kaimynais, kad neįsižiebtų ilgalaikis "karas". Savaitgalį ypač rūpinkitės vaikais, nenumokite ranka į jų abejotiną elgesį, būseną, rizikingus pomėgius.

Vėžys

Savaitė bus gana įtempta. Regis, nerimo sukels artimas žmogus ir jam teks skirti dėmesio žymiai daugiau nei paprastai. Deja, to nenorės suprasti kolegos ir kiti artimieji. Dėl dokumentų, susijusių su pinigais, indėliais, paveldėjimu, kompensacijų, gali kilti nesklandumų. Pasistenkite nebūti per daug išlaidūs. Vis dėlto gerai turėtų nuteikti atlygis už kūrybinę veiklą, suteiktą paslaugą, verslo inovaciją, originalų projektą ar kt. Artėjant savaitgaliui, augs traumų pavojus, daugės stresinių situacijų. Namų sienos jus tarsi slėgs, tačiau kelionės būtų ne itin saugios.

Liūtas

Savaitės pradžioje būsite pasinėrę į darbus arba darbo paieškas, jeigu tai aktualu. Aktyviai rodysite iniciatyvą ir stebinsite aplinkinius. Ypač seksis veikla, susijusi su užsieniu, TV, reklama, interjero projektais, originalia kūryba, fotografija ir pan. Nuo savaitės vidurio aplink jus gali padaugėti sudirgusių žmonių, linkusių kritikuoti, šaipytis. Nepasiduoti provokacijoms ypač svarbu savaitgalį. Nesureikšminkite nepatikusių replikų, komentarų. Nežaiskite azartinių žaidimų, pernelyg neišlaidaukite. Atsargiai kelyje.

Mergelė

Šią savaitę nesėdėsite rankų sudėję ir tikriausiai pasieksite neblogų rezultatų finansine prasme. Tačiau kai ką gali tekti taisyti, grįžti prie nebaigto projekto arba versti vaikus, artimuosius, kolegas ištaisyti savo klaidas. Regis, jūsų pretenzijos, karščiavimasis kažkam labai nepatiks. Pasisaugokite susistumdymų, traumų, ugnies. Tai labai svarbu bus ir savaitgalį. Pasistenkite neprisidaryti žalos. Rimtesnių rūpesčių gali sukelti vaikai arba senyvo amžiaus artimi žmonės.

Svarstyklės

Šią savaitę daugiausiai dėmesio teks skirti šeimai, vaikams, mylimiems žmonėms. Regis, tai jums geriausiai ir seksis, nors gali pasitaikyti nesklandumų bendraujant su paaugliais bei pernelyg kategoriškais aplinkiniais. Meilės fronte įmanomi laimėjimai, netikėtos staigmenos. Vis dėlto jūsų gyvenimas šiuo metu nėra rožėmis klotas, ir tyko išbandymai. Savaitgalis bus ne itin palankus sveikatai. Tausokite save, kitus bei nepraraskite sąžinės, moralinių vertybių.

Skorpionas

Iki savaitės vidurio jums gali pavykti nemažai nuveikti, tad neatidėliokite būtinų reikalų ir kontaktų. Nuo ketvirtadienio jau stigs aktyvumo, konkretumo. Norėsis užsidaryti tarp keturių sienų savo namuose. Sumaišties gali sukelti gauta žinia, anoniminis skundas, komentaras, avarinė situacija kelyje ar kt. Jeigu jums pavyks išvengti žalos ar nusivylimo, tai savaitgalį būsite smagiai, azartiškai nusiteikę. Vis dėlto privalu itin tausoti sveikatą ir saugotis nedorų žmonių.

Šaulys

Savaitė prasidės augančiu noru ir poreikiu gyventi prašmatniau, sočiau, smagiau. To siekdami galite griebtis verslo, ieškoti komforto prekių ar kt. Arba stengsitės pasimėgauti tuo, ką turite, pasmaližiauti, pasidžiaugti meilės malonumais. Galima spontaniška pažintis, žadanti meilės romaną. Vis dėlto nepraraskite budrumo, nes padarytų klaidų padariniai neužtruks. Saugokite reputaciją, nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi, neprovokuokite agresijos. Savaitgalį traumų, gaisrų grėsmė niekur nedings. Gali būti, kad kažkas iš pažįstamų atskleis savo tamsiąją asmenybės pusę.

Ožiaragis

Ši savaitė gali būti nelengva dėl didelio darbo krūvio, emocinės įtampos, sveikatos problemų ar kitų situacijų, kurias sudėtinga suvaldyti. Galimos tam tikros transformacijos. Galbūt teks kažkur toli vykti, gydytis senas žaizdas, taisyti senas klaidas ar pan. Regis, rūpės su turtu, nuosavybe, testamentais susiję klausimai. Su kai kuriais iššūkiais ir problemomis puikiai susitvarkysite, tačiau dėl kitų jums prireiks rimtos pagalbos arba net susitaikymo su neišvengiamybe. Nežiopsokite kelyje.

Vandenis

Nuo pirmadienio jus žavės įvairios paslaptys, netikėtumai, intrigos. Būsite linkę veltis į slaptus nuotykius, nelegalias avantiūras. Galite sužinoti apie simpatiško asmens jausmus jums, kažkuo susižavėti ar net spontaniškai pasipiršti. Vis dėlto bendra situacija bus nerami, ir tai gali paliesti jūsų interesus, ypač jeigu turite reikalų su užsieniu, švietimu, tarptautine prekyba, muitais. Savaitgalį pasistenkite elgtis taip, kad išvengtumėte žalos, baudų, kurios grės pažeidus įstatymą, saugumo technikos ar eismo taisykles.

Žuvys

Nuo pirmadienio iki savaitės vidurio pravartu vikriai suktis ir kuo daugiau atlikti skubių reikalų, kartu neatidėliojant numatytų susitikimų ir pan. Nuo ketvirtadienio jau bus sunkiau darbuotis ir bendrauti, stigs energijos arba sumažės palankių galimybių. Galimi patikrinimai darbe, galbūt teks aiškintis dėl finansinių, techninių, politinių ar kitų nesklandumų. Įtampą kels konkurentai, oponentai, kurie gali tapti itin aršūs. Pasisaugokite traumų, nuostolių, nepažeidinėkite įstatymų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis