Savaitės horoskopas: turėsite puikią galimybę pagerinti materialinę padėtį

Ateinančiomis dienomis ypač seksis megzti svarbias pažintis, rengti susitikimus.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Savaitės ikona. V. Skaisgirė atskleidžia geriausią priemonę nuo senėjimo
- Gražiausios šių metų „Oskarų“ suknelės (FOTO)
- Sparčiai pasaulyje populiarėjanti Paleo dieta
- Celiulitas. Kaip jo atsikratyti?
- Minkštas ir purus obuolių pyragas

BENDRA PROGNOZĖ

Darbas. Visos savaitės metu vyraus darbinė atmosfera, ji augs, tad galite drąsiai pradėti naujus darbus, projektus, rengti susitikimus su naujais partneriais. Sėkmė lydės visuomenines organizacijas, ypač susijusias su teisės reikalais. Gera savaitė prognozuojama ir intelektine veikla užsiimantiems asmenims. Patariama optimizuoti darbą, įtraukti naujoves.

Meilė. Asmeniniuose santykiuose pagrindiniu akcentu taps pasitikėjimas. Kuo paprasčiau žvelgsite į susidariusią situaciją, tuo lengviau bus rasti bendrą kalbą su antrąja puse.

Sveikata. Pasistenkite rasti būdų, kaip atsipalaiduoti - kad nepatirtumėte nervinio išsekimo.

RYTŲ HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragiai turės gerą progą pakelti savo autoritetą vyresnybės ir bendradarbių akyse. Tiesa, jums šiek tiek trukdys konkurentų ir nedraugų intrigos, bet neverta nusiminti, kadangi niekas neįstengs atimti profesinės sėkmės, kurią jums žada žvaigždės šią savaitę. Palankios dienos - pirmadienis ir sekmadienis.

Vandeniai, iš visko sprendžiant, šią savaitę pateks į nestandartines situacijas. Ieškant išeities iš jų geriausias jūsų patarėjas bus sumanumas, primena astrologas. Žvaigždės jums taip pat pataria artimiausiomis dienomis neatsisakyti dalykinių pasiūlymų ir patiems rodyti iniciatyvą. Tai padės rasti naujų pajamų šaltinių ir pagerinti savo materialinę padėtį. Sėkminga diena - antradienis.

Žuvų kelyje gali atsirasti nedidelių kliūčių, bet tai nepadarys neigiamo poveikio jūsų reikalams. Verslininkai ir komersantai gali gauti naudingą pasiūlymą, bet nereikėtų iškart tikėtis pelno: šio projekto rezultatų teks palaukti, tačiau jie bus labai geri. Palankios dienos - antradienis ir šeštadienis.

Avinams planetos primygtinai pataria skirti dėmesį tik svarbiausiems reikalams ir nesiblaškyti dėl smulkmenų, kadangi jos gali atimti visą laiką ir apsunkinti jūsų žingsnius į užsibrėžtą tikslą. Šią savaitę turėsite puikią galimybę pagerinti savo materialinę padėtį, dalyvaudami projektuose, susijusiuose su vieno iš jūsų šeimos narių verslu. Sėkmingos dienos - pirmadienis ir antradienis.

Jaučiams šią savaitę nauji ryšiai ir pažintys padės pagerinti pašlijusią finansinę situaciją. Ateinančios septynios dienos - tinkamas metas sparčiai pinigų apyvartai, pasiteisins rizika smulkiojo verslo srityje. Darbe atsivers naujos perspektyvos, o palankus dangaus šviesulių išsidėstymas suteiks jums galimybę išspręsti karjeros klausimus. Sėkmingos dienos - antradienis ir penktadienis.

Dvyniai gali tikėtis sėkmės daugelyje savo veiklos sričių. Valstybės tarnautojai pagaliau pašalins nesutarimus su vyresnybe, ir kolektyve vėl įsivyraus taikos ir santarvės atmosfera. Verslininkai be didesnių pastangų įveiks visas kliūtis, trukdančias realizuoti neseniai su partneriais užsienyje pasirašytą sutartį, o gal net ir sudarys naujus, pelningesnius kontraktus. Palankiausia diena - antradienis.

Vėžiai šią savaitę turi jausti didelę atsakomybę dėl visų savo sumanymų įgyvendinimo. Tik tuomet jūs išspręsite visas problemas, susijusias su profesine veikla ir verslu. Komersantams pavyks sureguliuoti juridinius klausimus ir laimėti bylą teisme, o tolimos kelionės duos daug naudos. Sėkmingos dienos - antradienis ir penktadienis.

Liūtai bus nepaprastai darbingi, todėl jus visur kur lydės neregėta sėkmė. Bičiuliai ir kolegos deramai įvertins jūsų laimėjimus ir tikrai stengsis sekti jūsų pavyzdžiu. Jūsų pasitikėjimas savo jėgomis vis didės. Planetos palankiai nusiteikusios jūsų materialinės padėties atžvilgiu. Sėkmingos dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

Mergelėms ateinančiomis dienomis ypač seksis megzti svarbias pažintis, rengti susitikimus. Galimas dalykas, kad nauji žmonės, atėję į jūsų gyvenimą, pasiūlys jums naujų idėjų ir atvers naujas perspektyvas. Jūsų autoritetas gerokai išaugs, tai teigiamai atsilieps tarnybinei ar visuomeninei padėčiai. Savaitės pabaiga žada įdomių susitikimų su senais pažįstamais. Palankios dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

Svarstyklėms ši savaitė taip pat žada sėkmę veikloje, susijusioje su jūsų profesiniu augimu. Kad išnaudotumėte tokį palankų ir ilgai lauktą momentą, dirbkite pasiraitoję rankoves. Vyresnybė deramai įvertins jūsų pastangas, ir jūs tikrai galėsite palypėti tarnybos laiptais. Sėkmingiausios dienos - antradienis ir sekmadienis.

Skorpionai gali sėkmingai plėsti pažįstamų ratą. Čia jums astrologas pataria daugiau pasikliauti savo intuicija - ji jums padės užmegzti naujų naudingų kontaktų. Bet atminkite, kad nereikia daryti spaudimo aplinkiniams, kitaip jūs tik atstumsite žmones ir ateityje nebegalėsite tikėtis jų pagalbos ir paramos. Sėkminga diena - pirmadienis.

Šauliai, padedami žvaigždžių, šią savaitę labai lengvai tvarkys visus reikalus. Taip pat greitai išspręsite visus finansinius ir materialinius klausimus, jeigu jų iškils. Astrologas jums pataria ateinančiomis dienomis sutelkti dėmesį tauriems dalykams, savižvalgai, semtis naujų žinių ir stengtis pažinti tiesą. Jums palankios dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis