Savaitės horoskopas: tokių dienų seniai laukėme

Astrologinė prognozė kitai savaitei, gegužės 28-birželio 3 dienoms.

AVINAS

Šią savaitę tikriausiai daug dėmesio skirsite politikai, finansams, kultūrai ar mokslui. Įtemptai darbuositės, jei turite reikalų su užsieniečiais. Gali atskrieti svarbios naujienos iš toli. Įmanomas šaunus renginys, meilės nuotykis arba pramoga. Jeigu leisitės į kelionę, nepraraskite budrumo kelyje. Regis, kils naujų planų, susijusių su darbu, verslu. Galbūt pradėsite ruoštis reformoms, profesinei permainai, atostogų maršrutams ar pan. Savaitgalį ir dirbsite, ir sportuosite ar kitaip leisite laiką su bendraminčiais.

JAUTIS

Šią savaitę turėtumėte neblogai orientuotis su finansiniais reikalais, sveikata, grožiu susijusiuose dalykuose. Tikėtini su įmonės pinigais, investicijomis, draudimu, paskolomis susiję reikalai. Aplinkiniai atrodys įdomesni ir mandagesni nei paprastai, į savo veiklą taip pat sugebėsite pažvelgti naujai, nestokosite energijos ir valios. Jūsų įžvalga bei rizika gali pasiteisinti. Regis, nauji meilės spinduliai persmelks jūsų sielą. Galbūt leisitės į savaitgalio kelionę ar vyksite į tarptautinį renginį.

DVYNIAI

Šią savaitę puoselėsite su nauju pajamų šaltiniu, nauja darbo vieta ar pareigybe susijusias viltis. Tikriausiai sėkmingai išsiaiškinsite meilėje ir draugystėse kilusius nesusipratimus. Gali atsirasti proga atnaujinti seną pažintį arba labiau suartėti su antrąja puse. Regis, nepagailėsite pastangų ir pinigų, kad nudžiugintumėte savo vaikus, partnerį. Tikriausiai apsidžiaugsite, jei turėsite progą kur nors toliau išvykti, pakeisti aplinką. Savaitgalį galite susigriebti, kad išleidote per daug pinigų.

VĖŽYS

Šią savaitę galite tikėtis susitikimų, kolektyvinių renginių. Jausitės gerbiami, mylimi. Aktyviai sieksite realizuoti sugebėjimus ir galimybes. Galbūt sublizgėsite talentais ar žavesiu arba pradėsite sveiką gyvenseną, dietą, koreguosite įvaizdį. Galimas pasiūlymas, susijęs su pasimatymu arba su įsidarbinimu, kelione, pareigų keitimu. Jūsų dėmesio gali siekti ypatingas asmuo. Padvelks nauja meile. Savaitgalį praleisite maloniau, jeigu išvengsite konflikto su antrąja puse. Neprovokuokite pavydo.

LIŪTAS

Šią savaitę turbūt sublizgėsite kūrybingumu, sugebėjimu organizuoti, vadovauti. Pasireikš šioks toks avantiūrizmas, noras rizikuoti, eksperimentuoti. Galbūt jums ką nors pasiūlys pažįstamas asmuo. Galima slapta meilės intriga, virtualus romanas. Apskritai, labai dėmesingi būsite vaikams, mylimiesiems. Iš jų galite sulaukti siurprizų. Regis, itin domėsitės savo išvaizda, galbūt keisite šukuoseną, aprangos stilių. Savaitgaliui neprisiplanuokite per daug darbų. Verčiau nepagailėkite laiko ir dėmesio savo partneriui.

MERGELĖ

Savaitė jus nustebins šauniais susitikimais, įdomiomis pažintimis, pakvietimais. Tačiau labai atsakingai žiūrėkite į bet kokį naują įsipareigojimą, jeigu teks jį prisiimti. Atsisakymas neišeitų jums į naudą. Tikriausiai jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba įsigysite naujų simpatijų. Galimi ir kitokie džiugūs įvykiai, meilės pagundos. Jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba, rezultatai išties nenuvils. Savaitgalį pasitiksite pakiliai nusiteikę, kupini vidinės ugnelės, rožinių svajų. Labiau saugokite sveikatą.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę itin domėsitės profesinėmis, verslo perspektyvomis, kelionėmis. Galite gauti vertingos informacijos ar pasiūlymą. Nusimato susitikimai su giminaičiais, bičiuliais. Antroje savaitės pusėje jau būsite nusiteikę iš peties paplušėti namuose. Regis, jums pavyks sukurti jaukią ar net labai modernią, stilingą aplinką. Nepamirškite, kad dar svarbiau yra užtikrinti vidinę pusiausvyrą ir santykių darną su namiškiais. Savaitgalį tai bus ypač svarbu, nes nuo to priklausys visos šeimos nuotaika ir net gerovė.

SKORPIONAS

Šią savaitę turėtumėte sėkmingai tvarkyti įvairius reikalus, finansinius susitarimus. Gali kilti idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti buitį, o galbūt net gyvenimą. Ateis suvokimas, ko labiausiai trūksta iki trokštamos harmonijos. Nusimato verslo, darbo, meilės ar santuokos pasiūlymai. Galite sudaryti ilgalaikę sutartį. Jus gali aplankyti artimas jums žmogus arba būsite pakviesti į svarbų renginį. Džiugins ir vaikai. Savaitgalį būkite itin atidūs kelyje.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje gali išryškėti žalingo įpročio, nesigydymo pasekmės arba atsiras nenumatytų kliūčių darbe. Žymiai geriau seksis, jeigu jaučiate įtakingo asmens paramą. Regis, jautriai reaguosite į grožį, trokšite harmonijos, romantikos. Pravartu diegti daugiau komforto savo aplinkoje, rūpintis materialine gerove, individualaus verslo reikalais. Savaitei įsibėgėjus, sumanumą, apsukrumą vis labiau demonstruosite, tvarkydami komercinius reikalus, organizuodami pristatymus, renginius.

OŽIARAGIS

Šią savaitę per ilgą laiką susikaupusios problemos reikalaus rimtos analizės. Mažiau klausykite gandų, apkalbų ir visur remkitės realiais faktais. Regis, puikiai seksis meninė, psichologinė veikla ir visa, kam reikalinga ramybė, vienatvė, susikaupimas. Nuo ketvirtadienio jau parūps susitikimai su draugais, pasilinksminimai, nuotykiai, erotika. Gali atsirasti naujas pomėgis, užsiėmimas arba susižavėjimo objektas. Galite kažką įsigyti arba įsimylėti. Tik neduokite valios savo tamsiajai asmenybės pusei.

VANDENIS

Šią savaitę turėsite nemažai reikalų. Nusimato svarbios pažintys, sutartys, naujienos. Blaiviai vertinkite bet kokią gaunamą informaciją, „persijokite” pasiūlymus. Kur beeitumėte ar benuvažiuotumėte, pamatysite pažįstamų veidų. Bus proga atgaivinti seną pažintį, padaryti įspūdį bendraminčių grupei. Būsite linkę žavėtis tuo, kas paslaptinga ar ypač meniška. Tik venkite svaigalų, kvaišalų, nepiktnaudžiaukite vaistais. Savaitgalį itin saugokitės apsinuodijimo, alergijų.

ŽUVYS

Šią savaitę reikės suspėti daug ką padaryti, suorganizuoti, sužinoti. Nusimato susitikimai su užsieniečiais ar šiuo metu toli esančiais giminaičiais, draugais. Regis, jums nepritrūks jėgų įgyvendinti profesinius sumanymus, verslo planus. Artėjant savaitgaliui, vis labiau džiugins bendraminčių dėmesys, flirtas, meilė. Neatsisakykite progų įdomiai praleisti laisvalaikį, praplėsti pažįstamų ratą. Galite tikėtis kažko ypač malonaus, jaudinančio. Naujai užmegztas ryšys gali būti itin reikšmingas ateityje.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis