Savaitės horoskopas: tarp pareigos ir asmeninių reikalų

Tai ne pats tinkamiausias metas darbinei veiklai, ypač jei ji susijusi su verslu, pardavimais.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Savaitės ikona. K. Brazauskienė: dievinu brangius papuošalus
- Vizažistas E. Ferreira: koks yra geriausias makiažas
- 9 grėsmės laimingai santuokai, kurioms neteikiame reikšmės
- Dalyvaukite projekte „Sveikesnė ir dailesnė per 6 savaites“
- Sūrio padažas prie keptos duonos

BENDRA PROGNOZĖ

Pirmosiomis savaitės dienomis daug kam pasirodys, kad įvykiai rutuliojasi ta linkme, kaip jums ir reikia, tačiau sunkumų neišvengsite. Siekiant juos įveikti prireiks nemenko atidumo savo pareigoms, darbui, mokslui.

Visos savaitrės metu asmeninis gyvenimas bus gana audringas, tačiau tai nesukels neigiamos įtakos.Greičiau, priešingai, – dauguma pajaus, kad santykiai su artimaisiais tampa vis šiltesni. Verta atkreipti dėmesį į sveikatą: šiuo metu lengva peršalti. Tad nieko nelaukę imkitės profilaktinių priemonių.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragiams gali būti pasiūlytas naujas darbas, be to, perspektyvesnis finansiniu požiūriu. Astrologas mano, kad jūs net nedvejodami turite priimti šį pasiūlymą. Planetos šią savaitę jums bus palankios ir todėl suteiks galimybę pakeisti ankstesnius planus arba imtis naujos veiklos. Savaitės pabaigoje laukite gerų žinių arba malonaus susitikimo su senais pažįstamais. Sėkmingiausios dienos - pirmadienis ir trečiadienis.

Vandeniams astrologas rekomenduoja vengti dažnų kontaktų su aplinkiniais, kadangi ateinanti savaitė bus nepalanki tiek bendravimui, tiek bet kurio pobūdžio kolektyvinei veiklai. Būtų geriausia skirti šį laiką ateities planų ir kūrybinių sumanymų apmąstymui, bet jokiu būdu ne naujų darbų pradžiai. Jums taip pat pravers aktyvus poilsis ir įvairiausios išvykos. Sėkmingiausios dienos - antradienis ir ketvirtadienis.

Žuvys sėkmingai įgyvendins visus savo sumanymus, susijusius su finansais ir verslu. Palankiai susiklosčius aplinkybėms, santykiai su partneriais pasidarys intensyvesni. Galimas dalykas, kad būsite pakviesti į kažkokį renginį ar šventę. Astrologo nuomone, kvietimą reikėtų priimti, kadangi šis susitikimas jums ne tik suteiks malonių bendravimo akimirkų, bet ir padės susipažinti su naujais verslo partneriais. Sėkminga diena - pirmadienis.

Avinai bus nepaprastai komunikabilūs ir visiems reikalingi. Jūsų nuoširdumas ir optimizmas padarys jus populiarius ir mylimus, o pasikliovimas savo jėgomis pelnys aplinkinių pagarbą ir skatins juos eiti paskui jus. Svarbiausia - nežadėkite daugiau nei galite įvykdyti, kitaip pasitikėjimas jumis greitai išsisklaidys, o šanso jį susigrąžinti reikės dar ilgai laukti. Sėkmingos dienos - antradienis ir trečiadienis.

Jaučiams šią savaitę likimas gali suteikti gana rimtų išmėginimų. Kad ateityje nereikėtų apgailestauti dėl žengtų žingsnių, pasistenkite bet kokiomis aplinkybėmis deramai elgtis. Turėkite omenyje, jog dėl pernelyg didelio jūsų išlaidumo arba svetimo turto neteisingo valdymo gali būti patirta nuostolių, už kuriuos jums teks atsakyti. Sėkmingos dienos - antradienis ir trečiadienis.

Dvynius tikriausiai lydės didelė sėkmė, kadangi ateinančią savaitę turėsite galimybę laimėti loterijoje arba tapti viktorinos nugalėtoju. Už gautus pinigus galite nupirkti naudingų pirkinių ir tuo būdu suteikti artimiems žmonėms daug malonių akimirkų. Visiems jūsų darbams teigiamą poveikį darys šeiminiai santykiai, romantiški jausmai, meilė. Sėkmingiausios dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

Vėžius žvaigždės įspėja, kad šeimoje gali susiklostyti konfliktinė situacija. Kad nesutarimai neaštrėtų, elkitės kilniai ir pripažinkite savo kaltę. O jei jūs su kažkuo jau esate susiginčiję, tai pats laikas susitaikyti. Šios savaitės pabaigoje jūsų laukia įdomi kelionė arba netikėta pažintis, kuri ilgai bus atmintina ir suteiks daug malonių akimirkų. Palanki diena - ketvirtadienis.

Liūtams jų apdairumas ir blaivus protas padės aplenkti visas povandenines uolas ir įveikti visas nedraugų intrigas. Dangaus šviesulių pagalba leis pakeisti jūsų finansinę padėtį į gerąją pusę. Šią savaitę kontaktai ir dalykinis bendravimas užtikrins profesinę sėkmę ir kartu gerokai pakels jūsų autoritetą vyresnybės ir kolegų akyse. Sėkmingos dienos - šeštadienis ir sekmadienis.

Mergelėms ateinančios septynios dienos bus tinkamas laikotarpis kvalifikacijai kelti, žinioms gilinti ir savo padėčiai darbe gerinti. Jūs galėsite atskleisti savo talentą ir pasiekti laimėjimų, apie kuriuos seniai svajojote. Didelę reikšmę šių tikslų įgyvendinimui turės atmosfera šeimoje, kuri šią savaitę bus dar palankesnė. Sėkmingos dienos - penktadienis ir šeštadienis.

Svarstyklėms, kaip teigia astrologas, visą savaitę teks plėšytis tarp tarnybinės pareigos ir asmeninių reikalų, mėginant vienu metu išspręsti visas problemas. Artimiausiomis dienomis, susiklosčius atitinkamoms aplinkybėms, jūs aktyviau bendrausite su giminėmis, pažįstamais ir bendradarbiais. Šis laikotarpis - labai tinkamas metas namams arba darbo vietai tvarkyti. Sėkmingos savaitės dienos - antradienis ir trečiadienis.

Skorpionai artimiausiomis dienomis pakankamai sėkmingai dirbs įvairius darbus, tuo pat metu atlikdami savo tarnybines pareigas ir tvarkydami pašalinius reikalus, galinčius duoti gražaus pelno. Svarbiausia - pasistenkite suvokti savo troškimus ir apibrėžti tikslus, kurių siekiate. Kad nebūtų iliuzijų dėl pajamų, išsamiai aptarkite su darbdaviu visus piniginius klausimus. Sėkminga diena - antradienis.

Šaulių laukia visais atžvilgiais sėkminga savaitė. Tai - tinkamiausias laikotarpis naujo darbo pradžiai, ilgalaikiam planavimui, buitinių klausimų sprendimui. Dangaus šviesulių globa padės įgyvendinti visus sumanymus, todėl dabar jūs galite drąsiai imtis net ir tų darbų, kuriuos nelabai išmanote. Palankiausios dienos - penktadienis ir sekmadienis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis