Savaitės horoskopas: siurprizai laukia ir profesinėje sferoje, ir asmeniniuose santykiuose

Astrologinė prognozė savaitei, sausio 2-8 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Darbiniu požiūriu nusimato daug žadanti savaitė, tačiau sėkmė lydės tik tuos, kas siekia karjeros. Tinka visi ginklai: naudokite savo žavesį, užmegzkite neformalius santykius su žmonėmis, su kuriais jus sieja profesiniai reikalai.

Šią savaitę tikėtini siurprizai, netikėtumai, kurie privers pakeisti asmeninius ir profesinius planus. Būtent šią savaitę daugeliui kils noras pakeisti veiklos kryptį, išbandyti savo jėgas naujoje terpėje. Drąsiems eksperimentams bus pasirengę net tie, kas paprastai elgiasi atsargiai ir apgalvotai.

Asmeniniuose santykiuose galimos permainos, be to, situacija gali keistis itin greitai ir jūs neturėsite laiko susivokti, kas vyksta.
Laimei, intuicija pašnibždės, kaip geriau elgtis.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Nuo pirmadienio ramiai ruoškitės tam, ko norėtumėte, bet nieko dirbtinai neskubinkite. Vertėtų peržvelgti informaciją, blaiviai įvertinti savo santykius. Tai turėtų padėti apsisaugoti nuo saviapgaulės, netikrų vilčių. Ypač rūpinkitės sveikata. Jeigu norite imtis naujovių, įsigilinkite ir paskaičiuokite, ar tai bus naudinga. Iki savaitės pabaigos tikriausiai sugebėsite sutvarkyti nemažai reikalų, ypač susijusių su namų ūkiu, verslu, nuoma. Savaitgalį dar surasite laiko ir mažiems, jaukiems malonumams.

JAUTIS

Šią savaitę nusimato diskusijos, renginiai. Regis, gausiai pasisemsite įspūdžių ir informacijos. Bus nesunku susirasti bendraminčių, naujų draugų, bet lengva su kažkuo ir susipykti. Nekritikuokite, nepykite. Nors ir norėsis, bet nederėtų plepėti apie savo ir kitų intymias paslaptis, skleisti gandų. Sunkių darbų dar nepradėkite. Savaitgalį galite išplėsti akiratį, gauti intriguojamą pasiūlymą. Apskritai, smagu bus paplepėti su kuo nors prie kavos puodelio ar vyno taurės, tad kodėl gi to nepadarius.

DVYNIAI

Šią savaitę nesistenkite forsuoti įvykių, skubinti reformų, jeigu yra abejonių. Verta atkreipti dėmesį ir į kitų žmonių perspėjimus. Būkite itin diplomatiški ir kantrūs su tais, kurie turi daugiau valdžios bei įtakos negu jūs. Gali tekti spręsti nelengvus finansinius rebusus, ruošti ataskaitas. Džiugins susitikimai su draugais. Savaitgalį derėtų save palepinti, patinginiauti, pabūti vienumoje. Venkite triukšmingų susibūrimų, ūkinių darbų.

VĖŽYS

Nuo pirmadienio jau tiktų po truputį pradėti naujus darbus. Neblogas metas reikalams, susijusiems su teisėtvarka, tarptautiniais ryšiais, kelionėmis, tarpininkavimu, mokslu. Visa savaitė turėtų būti produktyvi savarankiškiems, dalykiškiems žmonėms, kurių iniciatyva nėra varžoma. Deja, kitiems gali tekti pasinervinti kolegų ar vadovybės nepalankumo, neteisingumo, konkurencijos. Savaitgalį parūps draugai, gerbėjai, įvairūs renginiai. Nenuobodžiausite.

LIŪTAS

Šią savaitę jums turbūt pavyks susitarti dėl aktualaus klausimo, bet tai gali kainuoti. Kalbos neretai suksis apie keliones, toli esančius pažįstamus, tarptautinius renginius ir aktualijas. Galimi susitikimai su oficialiais veikėjais, politikais, partijų lyderiais. Geriau seksis, jei gebate toleruoti kitokią nuomonę. Savaitgalį daugiausiai energijos skirsite suplanuotai veiklai arba tiesiog aktyviai leisite laisvalaikį, sportuosite, judėsite.

MERGELĖ

Šią savaitę bet kokioje situacijoje pasistenkite išlikti ramūs ir taktiški, antraip galite sugadinti tai, kas jums yra svarbu. Būkite itin budrūs, nes kažkas gali mėginti manipuliuoti, regzti intrigas. Gali tekti tvarkyti juridinius, finansinius reikalus. Yra vilties, kad jums svarbų reikalą užbaigsite sėkmingai ir turėsite naudos. Savaitgalį tikėtinas reikšmingas kultūrinis renginys, konferencija, pasimatymas, pobūvis. Puikiai pailsėsite, jei atitrūksite nuo rutinos, paskirsite pasimatymą ar pan.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę darbe būkite iniciatyvūs, o atlikę būtinus darbus susitikite su draugais, gerbėjais. Aplinkybės gali priversti susidomėti sveikata, įvaizdžiu, higiena ar darbo sauga. Galbūt teks susitaikyti su permaina svarbiuose santykiuose. Nieko gero nesitikėkite, jei vengiate įsipareigojimų ir nerodote nuoširdaus geranoriškumo. Veiks bumerango principas. Savaitgalį palanku imtis tvarkymosi, tiek spintose ir stalčiuose, tiek savo viduje. Atsikratykite šlamšto, trukdančio laisvai alsuoti.

SKORPIONAS

Savaitė skatins kūrybinius ieškojimus, romantinius ir erotinius susižavėjimus. Nestokosite kūrybinės ugnelės, avantiūrizmo.Visgi profesinė situacija neleis visiškai atsipalaiduoti ir užsimiršti. Galite prisiimti nelengvą įsipareigojimą. Savaitgalį gali išsiveržti ilgai kaupęsi jausmai. Tikriausiai pajusite palengvėjimą, o galbūt ir labai nudžiuginsite jus dominantį asmenį. Jei svečiuositės pas draugus ar gimines, greičiausiai labai sustiprinsite ryšius su jais, gausite naudingų patarimų.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio vis dar jausitės pavargę po šventinio šurmulio, išsimušę iš darbinio ritmo. Gali pasitaikyti keistų nesusipratimų. Jei įmanoma, nesigriebkite atsakingų darbų, ribokite bendravimą. Nuo ketvirtadienio jau kils ūpas užsiimti visuomeniniais ir kūrybos reikalais, pradėti naujus projektus. Azartiškiems žmonėms tam tikra prasme gali ypač sektis. Savaitgalį norėsis šį tą pakeisti savyje ir aplinkoje. Tik įsismaginę neišleiskite visų santaupų dizaino detalėms, naujiems drabužiams, kosmetikai.

OŽIARAGIS

Nuo pirmadienio nenustygsite vietoje. Viskas jums bus įdomu, norėsis daug sužinoti, išbandyti. Turėsite progų pasijusti populiarūs. Tik įsismaginę nepaviešinkite tų paslapčių, kurias pažadėjote saugoti. Visa savaitė bus nebloga, jeigu su šeima derinsite interesus, nesipyksite dėl smulkmenų ir pinigų. Tiesiog stenkitės atsikratyti negatyvaus požiūrio į gyvenimą ir kitus žmones. Savaitgalį tikėtini šou renginiai, pakvietimai į pasimatymus, intriguojami pasiūlymai, flirtai. Norėsis sportuoti, šokti, patirti nuotykių.

VANDENIS

Šią savaitę aktualūs bus piniginiai, nuomos, mokslo, reklamos reikalai. Kad ir koks nelengvas būtų tų reikalų tvarkymo procesas, rezultato galite tikėtis gana palankaus. Tik būkite apdairūs pasirašydami komercines, draudimo, tiekimo sutartis, teikdami interviu. Turbūt sulauksite žinių apie giminaičių, draugų aktualijas. Savaitgalį teks atkreipti dėmesį į neatliktus buitinius darbus. Tik neįklimpkitebuityje. Būtinai palepinkite save ir artimą žmogų gardesniu kąsneliu, vyno taure, nuoširdžiai pabendraukite.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio gana nenoriai grįšite prie kasdieninių aktualijų, darbų. Bus labai lengva jus išmušti iš teisingo kelio, supainioti mintis ir planus. Tiesiog būkite kuo atidesni ir pasitikėkite savimi. Netingėkite pasukti galvą, jei sprendžiate darbo, verslo, pragyvenimo problemas. Savaitgalį noriai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis, susirašinėsite. Regis, nesunkiai įsiminsite naują informaciją, tad verta daugiau paskaityti, pasimokyti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis