Savaitės horoskopas: sėkmės netrūks, tik nepražiopsokite jos

Savaitė prasidėjo gana aktyviai.

BENDRA PROGNOZĖ

Pirmosios dienos pažėrė įvykių, naujų idėjų, susitikimų. Puikus laikas laukia tų, kurie atsisakė to, kas paseno. Šiuo laiku tinka skirtis su žmonėmis, kurie trukdo jums eiti į priekį, o taip pat išpildyti pažadus, kurie ilgą laiką slėgė jūsų pečius.

Gaila, tačiau tai pareikalaus ir nemažai energijos. Ir jau savaitės viduryje būsite taip pavargę, kad vos laikysitės ant kojų, ges ir nuotaika. Ūpą gali prarasti net tie, kuriems šiaip nebūdinga zirzti.

Antroje savaitės pusėje laukia sudėtingas laikas, problemos. Ir pirmiausia tai palies santykius su artimaisiais.

Šiuo laiku būkite itin būdrūs bendraudami su jums nepažįstamais žmonėmis - aktyvesni taps nesąžiningi žmonės, sukčiai, apsimetėliai, manipuliatoriai. Galite itin skaudžiai nukentėti.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Avinas

Šią savaitę jus itin domins su vaikais, sportu, originaliais kūrybiniais sumanymais susiję reikalai. Siurprizų gali pateikti jūsų atžalos ar gerbėjai. Regis, sustiprės konkurencija darbe ar mokslo srityje. Galbūt konkurso būdu pretenduosite į naują darbo vietą, į projekto finansavimą ar kt. Vargu ar galite tikėtis sąžiningumo ir objektyvumo toje kovoje. Artėjant savaitgaliui ims prastėti savijauta, augti emocinė įtampa. Būsite linkę persidirbti, netausoti sveikatos. Atsargiai - jeigu susirgsite, grės komplikacijos.

Jautis

Nuo pirmadienio kelias dienas aktyviai suksitės savo kasdienių reikalų rate bei rūpinsitės aplinkinių reikalais, smalsausite, noriai dalinsitės informacija ir t.t. Galite sulaukti žinių, jeigu domina įsidarbinimo galimybės, komandiruotė, kelionė, tarptautinis bendradarbiavimas, konferencija ar kt. Vis dėlto kur nors toliau vykti nelabai norėsis dėl subjektyvių arba objektyvių priežasčių. Regis, savaitgalį labai nerimausite dėl vaikų, mylimo žmogaus. O jei išvykę toliau nuo namų leisitės į abejotinus nuotykius, padarinių neišvengsite.

Dvyniai

Savaitę pradėsite gana aktyviai nusiteikę, viskuo domėsitės. Neblogai suksitės su informacija, reklama, transportu, ryšiais, mokslu susijusiose srityse. Tikėtini honorarai, sutartys. Vis dėlto dėl kūrybinių projektų, finansavimo klausimų, augančios kartos elgesio bei poreikių gali tekti pasinervinti. Artėjant savaitgaliui, augs emocinė įtampa, didės šeiminių konfliktų tikimybė. Pasisaugokite apgaulių ir saviapgaulių. Ką nors pirkdami namams, šeimos ūkiui, pasitarkite su artimaisiais, kad netektų graužtis jiems neįtikus.

Vėžys

Savaitė turėtų būti sėkminga, jeigu norite įsidarbinti, pakilti karjeros laipteliu, daugiau užsidirbti, gauti pelno ir t.t. Gali būti, kad partneris, namiškiai nerimaus dėl jūsų pasirinkimo ir jūs patirsite spaudimą. Geriausia būtų vadovautis savo nuožiūra, įsiklausant į vidinį balsą. Artimiesiems padėkite spręsti jų problemas, tačiau neužsikraukite visko ant savo sprando. Savaitgalį būkite itin atidūs kelyje. Nesileiskite niekieno žeminami ar išnaudojami, jauskite savo vertę. Patys taip pat prilaikykite liežuvį, nes blogi žodžiai grįš bumerangu.

Liūtas

Šios savaitės pradžioje intuicija, energija, kūrybinis įkvėpimas jums padės kuo sėkmingiausiai išlaviruoti bet kokiose situacijose. O jeigu dar sulauksite užkulisinės paramos, tai nesunkiai laimėsite konkurse, rungtyje ar pan. Tik nesielkite lyg fanatikai, negirdintys aplinkinių, negerbiantys kitokios nuomonės. Neširskite dėl kritikos. Šiuo metu "gresia" aistringi susižavėjimai. Savaitgalį tikėtinas persisotinimas tiek maistu, tiek malonumais. Neišlaidaukite abejotinos vertės bei reikalingumo pirkiniams.

Mergelė

Šios savaitės pradžia turėtų būti įdomi, o jūs nestokosite veiklumo, energijos. Turbūt nepritrūks ir žmonių dėmesio. Vis dėlto yra rizika kiek susigadinti įvaizdį, ypač jeigu reikšitės prieš publiką. Neįklimpkite į aferas, nes abejotinas pasipelnymas gali atnešti rimtų problemų. Labiau prižiūrėkite vaikus ir nesileiskite jų vedžiojami už nosies. Savaitgalį padidės apgaulių pavojus. Būkite reiklesni sau ir kitiems, nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Svarstyklės

Nuo pirmadienio galite pajusti augančias ambicijas, susijusias su numatomomis reformomis darbe, sporto varžybomis, konkursais ar kt. Noras laimėti skatins labiau pasitikėti savimi, ieškoti bendraminčių, susitaikymo su priešininkais ar pan. Kita vertus, galite veikti klastingai, veidmainiškai, arba tokio elgesio sulaukti iš kitų. Nieko keisto, jeigu teks kažkuo nusivilti ar susipykti. Artėjant savaitgaliui, ims labiau traukti žalingi atsipalaidavimo būdai, svaigalai. Verčiau patausokite sveikatą.

Skorpionas

Savaitė turėtų būti darbinga, įdomi. Galite išvykti į komandiruotę, stažuotę užsienyje. Bus šansas įsidarbinti. Tačiau gali būti bandoma kažkaip jums pakenkti, pakišti koją. Arba patys nevengsite regzti intrigų, ko nors siekti nelegaliais būdais, be moralinių skrupulų, anonimiškai ar pan. Galvokite, ką kalbate, komentuojate ir rašote. Savaitgalio susitikimai turės didelės svarbos. Tiesa, nebūtinai viskas džiugins, ką patirsite dėl kitų žmonių elgesio bei žodžių. Tačiau įgyta nauja patirtis bus naudinga ir vėliau jus nuo kai ko apsaugos.

Šaulys

Nuo pirmadienio būsite gana azartiškai nusiteikę, linkę rizikuoti, varžytis dėl meilės ar turto objekto, rungtis dėl prizo ar kito pasiekimo. Ne kiekviena avantiūra pasiteisins, bet galimi ir laimėjimai. Gerų naujienų galite tikėtis, jei ketinate kur nors toli vykti ar laukiate svečių iš toli. Tačiau galbūt teks pasinervinti dėl gedimų, techninių kliūčių ar kt. Artėjant savaitgaliui, didės įtampa. Reikėtų vengti pabrėžtinai reikšti savo išskirtinumą, nuopelnus. Savikritiškas požiūris jums išties nepakenktų. Apsiginkluokite kantrybe.

Ožiaragis

Šią savaitę daug kas pageidaus jūsų draugijos. Regis, dalinsitės prisiminimais ir kai kurie žadins skaudžias emocijas. Paaštrės pojūčiai, susiję su meilės jausmais. Deja, sutarti su kita puse bus nelengva. Galbūt teks mokėti uždelstus mokesčius, skolas. Laikykitės įstatymų, instrukcijų. Neprovokuokite priešiškumo, pasisaugokite traumų. Savaitgalį norėsis įdomiai praleisti laiką, bet jūsų galimybės bus ribotos arba atsiras nenumatytų kliūčių. Regis, bus sunku kažką suprasti, konkrečiai susitarti. Užuot graužusis ir nuo visko bėgus, pravartu pamąstyti apie ateitį, siekti tobulėjimo.

Vandenis

Nuo pirmadienio gana aiškiai pamatysite, ką pirmiausia turite padaryti, o ką galite atidėti ar perleisti kitiems. Galimi sportiniai pasiekimai. Šis tas gali pavykti, jei norite užmegzti romantiškus ar bendradarbiavimo ryšius, užsitikrinti partnerių palaikymą, pratęsti sutartis. Tačiau dėmesio teks skirti sveikatai, įvaizdžiui. Savaitgalį emocinių išgyvenimų gali sukelti seksualinės, psichologinės problemos, neplanuotos išlaidos. Jeigu galite, apsiribokite buitiniais darbais ir pakovokite su ydingais įpročiais.

Žuvys

Ši savaitė bus gana palanki intelektiniam darbui, mokymuisi, meilei, darbui, vaikų lavinimui. Pravartu imtis naujų darbų ar dėl jų tartis, pasirašyti sutartis, pateikti ir gintis projektus, tartis dėl atlygio. Vis dėlto bus labai lengva prisidaryti problemų, jeigu stokojate pagarbos ir užuojautos kitiems. Nederėtų reikšti pretenzijų, įtarinėti, kritikuoti ir pan. Savaitgalį būsite gana keistai nusiteikę aplinkinių atžvilgiu. Lengva sugadinti svarbius santykius, sukelti keblumų. Bendraujant nepakenktų daugiau optimizmo, nuoširdumo vietoj manipuliavimo ir veidmainiškų žaidimų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis