Savaitės horoskopas: pradžia skamba labai optimistiškai

Darbštumas ir užsispyrimas padės įveikti tam tikrus sunkumus.

Skaitomiausi tekstai:
- 2015 m. finansų horoskopas - kam šiemet lemtis bus palanki
- Vėžį įveikęs 18-metis Paulius: išmokime gyventi šia diena
- 10 mitų apie silikoninę krūtinę
- „Sveiki“ įpročiai, kurie padarys daugiau žalos nei naudos
- Churros (ispaniškos plikytos tešlos spurgos)

BENDRA PROGNOZĖ

Tad dauguma džiaugsis gerais darbo rezultatais. Geras laikas seniems projektams užbaigti, o štai pradėti kažką nauja nerekomenduojama.

Daugumai romantika santykiuose taps kone svarbiausiu dalyku. Nebijokte pasirodyti esąs silpnas žmogus: jautrumas ir silpnavališkumas - du skirtingi dalykai.

RYTŲ HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragiai apstulbins aplinkinius savo neregėtu atkaklumu ir darbštumu, kurie jiems padės lengvai sutvarkyti visus reikalus. Tik pasistenkite nekonfliktuoti su mažai pažįstamais žmonėmis. Priešingu atveju net ir menkas kivirčas kitą savaitę gali pridaryti jums didelių nemalonumų. Palankios dienos - antradienis ir trečiadienis.

Vandeniams ateinanti savaitė bus labai tinkamas metas naujų sąjungų sudarymui, kolektyvinėms išvykoms, pažintims. Jūs galite daug pasiekti, palaikydami kontaktus su partneriais užsieniečiais, svarstydami su jais bendro verslo arba mokslinės veiklos perspektyvas. Komandiruotės ir tolimos kelionės, į kurias jūs leisitės kitą savaitę, bus sėkmingos. Palankios dienos bus antradienis ir ketvirtadienis.

Žuvys gali patekti į keblią padėtį arba tapti dar vieno konflikto priežastimi, jeigu ateinančią savaitę nekontroliuos savo elgesio su aplinkiniais. Pasistenkite, kad pernelyg didelis jūsų impulsyvumas ir irzlumas neišprovokuotų kivirčo su bendradarbiais ar net skandalo su vyresnybe, kurio padariniai būtų skaudūs. Sėkminga diena kitą savaitę - ketvirtadienis.

Avinai patirs finansinių nuostolių arba susidurs su dideliais profesinės veiklos sunkumais. Be to, kitą savaitę netikėtai gali susikomplikuoti santykiai su artimaisiais. Žinoma, esant tokiai situacijai bus sunku išlikti žvaliems, bet astrologas žada, jog netrukus dangaus šviesulių išsidėstymas jums bus palankesnis. Sėkminga diena - trečiadienis.

Jaučių kitą savaitę taip pat laukia netikėtos ir ne visai malonios permainos darbe ir verslo sferoje. Su vyresnybe ir kolegomis stenkitės bendrauti ramiai, venkite ginčų, kurie gali neigiamai atsiliepti jūsų karjerai. Jei jūs kol kas nesate susisaistę santuokos ryšiais, tai dabar pats metas pagalvoti apie asmeninį gyvenimą. Sėkminga diena - antradienis.

Dvyniams astrologas pataria kurį laiką negalvoti apie planus, susijusius su karjera arba nauja darboviete. Bent jau artimiausią savaitę šios idėjos tikrai pasmerktos žlugti. Realizuoti verslo projektus kol kas bus sunku, o derybos su partneriais neduos rezultatų. Tad aktyvius veiksmus darbe arba verslo srityje atidėkite vėlesniam laikotarpiui. Sėkmingos dienos - trečiadienis ir penktadienis.

Vėžiai turi visus šansus kitą savaitę sudaryti kelias perspektyvias sutartis. Žvaigždės mano, kad jų realizavimas kada nors duos jums gražaus pelno. O tie po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės, kurie neužsiima verslu, bet dirba valstybinėje įstaigoje, turi labai rimtai pažiūrėti į vadovybės įpareigojimą. Nuo to, kaip jį atliksite, gali priklausyti visa jūsų karjera. Palanki diena - penktadienis.

Liūtams planetos žada ilgai lauktą finansinės padėties pagerėjimą. Palankiai susiklosčius aplinkybėms, kitą savaitę jūs nepaprastai lengvai pasieksite tai, kas anksčiau atrodė neprieinama. Darbo savaitės pabaigoje galima pagalvoti apie nedidelę kelionę, į kurią reikėtų pasiimti mylimą žmogų. Palankios dienos - pirmadienis ir šeštadienis.

Mergelės kitą savaitę bus komunikabilios, tai joms leis sėkmingai sutvarkyti daugelį reikalų. Ypač seksis spręsti uždavinius, susijusius su būsto remontu ir tvarkymu. Jūs galite perstatyti baldus arba nusipirkti naujų, jeigu norite. Visuose jūsų darbuose geriausia pagalbininkė bus diplomatija, ji padės išvengti bet kokių konfliktų. Palankios dienos - pirmadienis ir sekmadienis.

Svarstyklės ateinančią savaitę gali gauti viliojantį pasiūlymą dalyvauti bendrame verslo projekte. Tačiau astrologas jus įspėja neskubėti duoti teigiamo atsakymo - rezultatai gali ne tik nesuteikti jums moralinio pasitenkinimo, bet net ir nepadengti išlaidų. Savaitės pabaigoje tikriausiai vyksite į tolimas keliones, susijusias su jūsų darbu. Sėkmingos savaitės dienos bus trečiadienis ir ketvirtadienis.

Skorpionams teks pagalvoti apie pinigus ir net naujų pajamų šaltinių paieškas. Kad artimiausioje ateityje išsaugotumėte savo materialinę gerovę, jūs tikriausiai turėsite peržiūrėti savo finansinius planus ir atsisakyti daugelio numatytų išlaidų. Jei artimiausiu metu negalite tikėtis didesnio atlyginimo, tai būtų geriausia pereiti į naują geriau apmokamą darbą. Palankios dienos - antradienis ir trečiadienis.

Šauliai lengvai sutvarkys daugybę naudingų reikalų arba įgyvendins savo seniai puoselėjamus sumanymus. Kitą savaitę jums nemažai padės partneriai, bičiuliai ir, žinoma, artimi žmonės. Bendrų tikslų siekimas, visiškas savitarpio supratimas ir meilė - štai kas bus būdinga jūsų santykiams su brangiu žmogumi, kuris jums taps patikima atrama visur kur. Sėkmingos dienos - šeštadienis ir sekmadienis.

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis