Savaitės horoskopas: pagaliau sulaukėme gerų žinių

Astrologinė prognozė savaitei – lapkričio 7-13 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Palanki savaitė susikoncentruoti į šeimos reikalus ir skirti laiko artimiesiems: jiems gali labiau nei įprastai prireikti rūpesčio, palaikymo. Taip pat galima rūpintis namo įrengimu, pirkti baldus, interjero daiktus, pradėti nedidelį remontą.

Galima sėkmė moksluose, bus paprasčiau įgyti naujų žinių ir patirties. Tie, kas mokosi ar kelia kvalifikaciją, gali pasiekti ženklaus progreso. Verta atminti, kad šiuo metu bet kokia informacija plinta greičiau nei įprastai, ir jei jūs norėjote kažką nuslėpti, tai vargu ar pavyks.

Šią savaitę daugumai bus paprasčiau nei įprastai priimti kažkokius originalius, nestandartinius sprendimus, įgyvendinti kūrybinius sumanymus ir drąsius planus, imtis reikalų, kurie anksčiau gąsdino savo sudėtingumu ir naujumu.

Naudinga pasportuoti, ypač efektyvūs bus lankstumo pratimai.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Nuo pirmadienio paskubėkite nuveikti tai, ką privalote, nes savaitės viduryje jus apims inercija, tingulys arba sunegaluosite. Per daug neišlaidaukite ir nelįskite į skolas. Emocinio nepasitenkinimo gali sukelti jums svarbus asmuo. Seksis geriau, jei vengsite blaškančio šurmulio. Savaitgalį pasistenkite nieko nesugadinti asmeninių santykių srityje, venkite išsišokimų, ultimatumų, pavydo scenų. Jeigu aplinkiniai jaus iš jūsų sklindančią šilumą, tai ir atsakys tuo pačiu. Galima prašyti paramos ar ją teikti.

JAUTIS

Nuo pirmadienio prasidės gana produktyvi savaitė. Nors jausis varginanti konkurencija, jums gali pavykti nemažai nuveikti ir įgyti naujų bendraminčių. Pravartu tvarkyti juridinius bei visuomeninius reikalus, ką nors reprezentuoti, organizuoti. Oponentai rankų nenuleis, tačiau jūs tapsite stipresni. Šeštadienį nekaip jausitės fizine ir dvasine prasme, arba tiesiog nerasite bendros kalbos su aplinkiniais. Sekmadienį jau norėsis aktyvios veiklos, permainų.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio kibsite į darbus, mokslus ir neturėsite laiko nei meilei, nei pramogoms. Aplaidumas darbe išties sukeltų problemų, tad verčiau nesiblaškykite ir susidėliokite veiklų prioritetus. Tiktų į pagalbą pasitelkti kolektyvą. Savaitgalį pasistenkite valdyti savo polėkius ir nesipykti su draugais, mylimaisiais. Seksis medituoti, ieškoti ryšio su pasąmone, užsiimti menu. Nebūkite išsiblaškę kelyje.

VĖŽYS

Nuo pirmadienio bus sunku susilaikyti neišlaidavus arba kažkas prašys piniginės paramos. Regis, šią savaitę sėkmingai demonstruosite žinias ir intelektinę kūrybą. Labiau prižiūrėkite vaikus ir elkitės su jais pedagogiškai, nepratrūkite. Savaitgalį jums rūpės įvairios pareigos, smulkmenos. Emocinė būsena ir savijauta gali būti nestabili, tvyros įtampa. Vis dėlto turėtumėte patirti gerų emocijų per drauges, pažįstamas moteris.

LIŪTAS

Šią savaitę jūsų sėkmė labai priklausys nuo gebėjimo bendrauti, tarpininkauti, derinti interesus. Ambicijų karo verčiau nė nepradėkite. Namuose santarvė taip pat svarbi kaip niekad, o jūs lyg tyčia stokosite pakantumo. Savaitgalį tikriausiai daug laiko leisite prie interneto. Nesusižavėkite abejotinais pasiūlymais. Jeigu reikia mokytis, bus nelengva susikaupti. Neišeikvokite visų jėgų buitinei ruošai, lakstymams po parduotuves.

MERGELĖ

Šią savaitę užgrius galybė darbų. Kaip seksis su jais tvarkytis, priklausys ir nuo sveikatos būklės, ir nuo to, ar turite slaptų priešų, rengiančių intrigas ir kitaip trukdančių. Galvokite, ką kalbate, rašote, nes bet koks dviprasmiškumas sukels keistų interpretacijų. Savaitgalį nederėtų paskubomis imtis kokių nors komercinių naujovių, ko nors stambaus pirkti ar parduoti. Finansinė, turtinė avantiūra gali atnešti neplanuotų pasekmių. Gali būti, kad sulauksite svečių ar neįprastų naujienų, žinių iš toli.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio daugės noro ir progų pramogauti, paflirtuoti, kūrybiškai pasireikšti ar pasportuoti. Savaitės viduryje teks surimtėti ir stropiau pasidarbuoti. Nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi. Saugokitės infekcijų. Savaitgalis bus neramus. Kitų kritikavimas, savo požiūrio piršimas gali pakenkti jūsų įvaizdžiui bei santykiams. Nedelskite, jeigu reikia mokėti mokesčius, grąžinti skolas ar gausiai apsipirkti.

SKORPIONAS

Šią savaitę stengsitės viską aprėpti, bet po įtemptų darbų namuose jau stokosite kantrybės. Savaitės viduryje labiau parūps vaikų reikalai arba meilės romantika. Darbo reikalų nepainiokite su pramoginiais. Savaitgalį aktyviai spręsite praktinius, ūkinius reikalus. Itin saugokite sveikatą. Pravartu gludinti meilės santykius, ieškoti kompromiso. Jeigu jausmai dar nevirto pelenais, juos įmanoma vėl įžiebti.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio per porą dienų daugiau nuveiksite nei per kitas, kuomet vėl šiek tiek aptingsite ir būsite linkę save lepinti, o ne dirbti. Venkite svaigalų. Savaitgalį kai kurie draugai, gerbėjai vaikai gali jums pridaryti nuostolių. Kritiškiau vertinkite išgirstus pasiūlymus. Būkite atidesni ir atlaidesni mylimam žmogui, vaikams. Pastaruosius saugokite nuo pavojų. Jums reikėtų paisyti kitų žmonių nuomonės bei norų, bet tuo pačiu neignoruoti savų poreikių.

OŽIARAGIS

Savaitę pradėsite gerai nusiteikę. Noriai kaupsite, tvarkysite informaciją arba mokysite kitus. Rezultatai, uždarbis veikiausiai nenuvils. Labiau klausykite savo proto ir nuojautos nei aplinkinių patarimų, kuriuose gali slypėti klasta. Savaitgalį nederėtų rizikuoti. Neskubėkite su reformomis namų ūkyje, asmeniniame gyvenime. Jeigu sveiko proto bus daugiau nei aistrų ir emocijų, tai sekmadienis viską sustatys į savo vietas ir taps aiškiau, ką mylite ir ko siekiate.

VANDENIS

Regis, savaitę pradėsite neramiai nusiteikę. Nesiseks subalansuoti jėgų ir dienotvarkės. Puiku, jei greitai susiimsite ir pradėsite veikti energingiau bei planingiau. Padrikai švaistydami jėgas ir lėšas, tik tuščiai nusiplūktumėte ir dar sulauktumėte užgaulios kritikos. Savaitgalį padaugės interesų susikirtimų. Jūsų požiūris kitiems žmonėms gali pasirodyti labai ginčytinas. Atsargiai kelyje. Nebūkite savanaudiški, netingėkite skirti dėmesio artimiems žmonėms.

ŽUVYS

Šią savaitę būsite imlesni infekcijoms bei negatyviam svaigalų poveikiui. Neprisidarykite problemų, bent jau ten, kur galite jų išvengti savo pastangomis. Neregzkite intrigų, nedalinkite apgaulingų pažadų. Savaitgalis reikėtų būti atsargesniems, jei ketinate įsipareigoti turtu, pinigais. Gali dominti kūrybiniai projektai, papildomo uždarbio galimybės. Tikėtina netolima išvyka, susitikimai su giminaičiais ar draugais.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis