Savaitės horoskopas: optimistiškai nuteikiančios prognozės

Astrologinė prognozė kitai savaitei, balandžio 11-17 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Ši savaitė itin palanki tiems, kam patinka tai, kas neįprasta, nestandartiška, kurie noriai eksperimentuoja, ne visada elgiasi, kaip numato taisyklės ir tradicijos. Dauguma šio laikotarpio įvykių bus iššaukiantys, iškrentantys iš įprasto gyvenimo ritmo.

Itin stiprios bus romantinės nuotaikos, laikas tinkamas koketavimui ir flirtui, nusimato naujos pranmogos ir svaigūs romantiški nuotykiai. Išvengti klaidų padės ne gyvenimiška patirtis ar šaltas protas, o intuicija, kuri sufleruos labai taikliai.

Savaitė tinkama mokslams, talentų, kuriems anksčiau neteikėte dėmesio ar kuriais netikėjote, vystymui. Svarbu išsaugoti optimizmą: nuo jūsų nusiteikimo priklauso tolimesnė įvykių raida.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Nuo pirmadienio tikriausiai teks imtis reikalų, kur reikia intensyviai bendrauti su žmonėmis, reklamuoti, sudaryti sutartis. Vis dėlto daugiausiai jėgų ir laiko atims buitinė rutina, asmeninis ūkis. Nuo ketvirtadienio augs noras reikšti jausmus, mylėti, dalintis. Galite gauti viliojamą pasiūlymą. Leiskite sau gražiau, ryškiau atrodyti. Savaitgalį maloniai leisite laiką su artimaisiais, vaikais. Galite patirti ir žavių meilės akimirkų. Seksis reikalai, susiję su pramogų verslu, šou renginių organizavimu.

JAUTIS

Nuo pirmadienio geras metas įvairiems vizitams, pokalbiams, deryboms, interviu. Pravartu ieškoti reikalingos informacijos bei ja dalintis su kitais. Galite gauti reikšmingą pasiūlymą iš dominančio žmogaus. Neblogai sutarsite su kolektyvu, susitiksite su bendraminčiais. Seksis ir meilės srityje. Nuo penktadienio geriausiai jausitės įprastoje aplinkoje. Daug nedirbkite, pailsėkite, pabendraukite su šeima. Pažvelkite į daug ką filosofiškai ir suprasite, kad kai kurios jūsų problemos yra tikrai nedidelės.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio norėsis daryti gerus darbus, keistis. Įdomių idėjų gali kilti, jei sumanysite keisti interjerą, asmeninį stilių, reformuoti verslą ar pan. Ne viskas bus nuspalvinta rožinėmis spalvomis, tačiau turbūt suprasite, ko trūksta, kad taptumėte turtingesni, o artimi santykiai teiktų daugiau džiaugsmo. Savaitgalį jums reikėtų daugiau pabūti gryname ore. Aplankykite gerą draugą, giminaitį. Seksis sklandžiai perteikti savo mintis, bendrauti. Galite sužinoti naujieną apie pažįstamą asmenį.

VĖŽYS

Šią savaitę būsite jautrūs ir emocionalūs, tačiau pamažu turėtų išsisklaidyti abejonės dėl neaiškios situacijos darbo ar sveikatos srityje. Bus ir energijos, ir noro darbuotis, o dar labiau - bendrauti, diskutuoti, komentuoti. Galite įsigyti planuotą daiktą. Tikėtini sėkmingi komerciniai reikalai. Savaitgalį derėtų pabendrauti su draugais, užsiimti visuomenine veikla, hobiu, nes įvairūs kontaktai suteiks optimizmo, leis prisiliesti prie svetimų džiaugsmų bei rūpesčių. Realiau suvoksite tai, kas vyksta aplink jus.

LIŪTAS

Šią savaitę nusiteikite kolektyviniam reikalų aptarimui, susirinkimui arba pokalbiui su viršininku. Regis, jums pavyks perprasti slaptas aplinkinių gudrybes ir kai ką pakreipti sau naudinga linkme. Vaizduotę kaitins meilės viltys. Kažkas gali jus paremti materialiai ar suteikti reikalingos informacijos. Savaitgalį lydės gera nuotaika ir sėkmė smulkiuose darbuose. Dėl didelio jūsų jautrumo kiekvieno pašnekovo rūpestis ar asmeninė problema gali tapti jūsų rūpesčiu. Saugokitės sukčių, vagių.

MERGELĖ

Šią savaitę jūsų galva bus užimta svarbiais darbo reikalais. Galimas pokalbis su įtakingu asmeniu, politiku ar užsieniečiu, ir tai gali turėti įtakos jūsų profesinei ateičiai. Regis, kitiems darysite didelę įtaką, stebinsite savo protu ar ypatingomis idėjomis, intuicija. Galbūt pavyks įgyvendinti slaptą sumanymą. Savaitgalį gali labai jaustis vienatvės poreikis ar kaip tik jos baimė. Nors patys iniciatyvos beveik nerodysite, galite sulaukti neabejingo žmogaus dėmesio. Saugokite savo bei kitų sveikatą, turtą.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę galite sudaryti naudingą sutartį. Turbūt pagerės asmeniniai santykiai arba tęsis reikšminga pažintis. Regis, jausite pareigą prisiimti atsakomybę arba atsiskaityti už atliktus darbus. Laisvalaikiu norėsis pramogauti, bendrauti su mylimais žmonėmis, bičiuliais. Savaitgalį pasijusite esą žavūs ir protingi. Smagiai praleisti laiką jums padės draugai, giminaičiai. Galite tikėtis šilto supratimo, populiarumo, o gal net jaudinamo meilės nuotykio. Trauks įvairūs svaiginimosi būdai, o tai gali būti pavojinga.

SKORPIONAS

Nuo pirmadienio būsite išradingi spręsdami, kaip racionaliau ir taupiau panaudoti turimas lėšas, medžiagas, nebeeksploatuojamus daiktus. Jums gali pavykti susitarti dėl finansavimo, naujų sutarčių. Geras metas dalykinei kelionei, moksliniams tyrinėjimams, ataskaitoms, egzaminams. Iš toli galite gauti žinią. Savaitgalį galite pakliūti į įtakingą draugiją ir padaryti jai deramą įspūdį. Yra vilties, kad realizuosite savo viltis, fantazijas. Tačiau pasisaugokite nesąžiningų žmonių, aferistų.

ŠAULYS

Šią savaitę negalėsite skųstis nuoboduliu ar dėmesio stoka. Už dalykinį protegavimą ar kitokią paslaugą jums gali būti pasiūlytas geras atlygis, naudingi mainai. Emocijų antplūdį sukels vaikai arba meilė. Domins kelionės ir keistos teorijos, paslaptys. Būsite atviri tam, kas dar nežinoma, nematyta. Savaitgalį bus smagu, jeigu sugebėsite negalvoti apie darbo problemas, politinę situaciją. Tačiau tai beveik neįtikėtina. Jei turite kokį mielą pomėgį, galintį atitraukti nuo nelengvų minčių, pasinerkite į jį.

OŽIARAGIS

Šią savaitę galvosite apie įsidarbinimo ar investavimo galimybes. Tikėtinas pokalbis su asmeniu, galinčiu patarti, pakonsultuoti. Būkite itin atidūs aplinkiniams, įsigilinkite į naujai besiklostančias aplinkybes ir kylančias abejones. Neblogas metas, jeigu reikia tvarkyti juridinius reikalus, kreiptis į teismą, tarpininkauti ir pan. Savaitgalį geriausiai atsigausite, jei sugebėsite pakilti virš rutinos. Nusimato išvyka ar svečias, kurio nesitikėjote. Net jei dėl to dalis planuotų reikalų liks nerealizuota, nesigailėsite.

VANDENIS

Šią savaitę darbe ar norint įsidarbinti jums seksis, bet pravartu gilinti profesines žinias, kelti kvalifikaciją. Noriai darbuositės ir savo ūkyje arba talkinsite artimiesiems. Galite tikėtis komplimentų ir kitokių dėmesio ženklų iš priešingos lyties. Labiau pasirūpinkite vaikais, nesumenkinkite jų problemų. Savaitgalio dienomis daug galvosite apie turtinius reikalus, paveldėjimą, paskolas. Bet jei tai nelabai aktualu, tuomet parūps meilė, seksas ir linksmybės. Galite ryžtis romantiškai avantiūrai.

ŽUVYS

Šią savaitę jūsų mintys daugiausiai suksis apie šeimos reikalus, santykius, pinigus, vaikus, meilę. Tiktų prisipažinti, kad mylite, susisiekti su jums svarbiu žmogumi. Tikriausiai subrandinsite ar realizuosite neblogą kūrybinį sumanymą, sužibėsite scenoje ar pan. Nuo penktadienio skirsite didelį dėmesį aplinkos ir kūno švarai, higienai, grožiui. Sekmadienį ypač sieksite partnerio supratimo, draugystės arba kažko, kas pakeistų jūsų gyvenimą. Ne kituose, o savyje ieškokite atsakymų į gyvenimo pateiktus klausimus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis