Savaitės horoskopas: ne viskas bus taip prastai, kaip atrodys iš pirmo žvilgsnio

Astrologinė prognozė savaitei – sausio 18-24 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Pirmosiomis savaitės dienomis netrūks išgyvenimų. Dažnai (bet ne visą laiką) jie bus išgalvoti ir be pagrindo. Įsiklausykite į intuiciją, ji padės išvengti daugelio klaidų. Vertėtų atidžiau įsižiūrėti į aplinkinius, pavyks suprasti jų planus ir tikslus, suvokti, su kuo verta tureti bendrų reikalų, o su kuo – ne.

Atidumas ir dėmesys detalėms padės išvengti klaidų ir rutininio darbo su dokumentais, jį geriau atlikti pirmoje savaitės pusėje.

Antroji savaitės dalis – laikas, kai atsiskleis profesiniai talentai ir gabumai. Labai svarbu viską vertinti realiai. Daugumai kils drąsių, bet sunkiai realizuojamų idėjų. Prieš įgyvendindami eilinį sumanymą pasitarkite su žmonėmis, kuriais pasitikite.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLKAMS

AVINAS

Nuo pirmadienio pora dienų bus palankios nekilnojamojo turto reikalams tvarkyti, prekybai, deryboms dėl komercinių sutarčių. Nuo savaitės vidurio teks imtis kai kurių susikomplikavusių reikalų. Atsargiau vertinkite gandus, apkalbas. Turėsite galimybių išsiaiškinti rūpimus klausimus pabendravę su giminaičiais ar draugais. Šeštadienis bus kupinas buitinių rūpesčių. Regis, kažką gera nuveiksite dėl šeimos. Sekmadienį kils pagundų, nusimato pasimatymas, šou renginys. Turbūt teks drausminti savo vaikus, dėl kurių sulauksite nusiskundimų. Pavojų kelia azartiniai lošimai. Gresia ir traumos, gaisrai.

JAUTIS

Nuo pirmadienio nemažai nuveikti galite darbe ir namų ūkyje. Nusimato pokalbiai apie naujos veiklos ar verslo galimybes. Regis, būsite linkę pataikauti savo ir artimų žmonių užgaidoms, išlaidauti prabangos prekėms, grožio paslaugoms. Nesivadovaukite iliuzijomis tvarkydami turtinius, komercinius reikalus. Pasisaugokite vagių. Bus nelengva, jei teks laikyti egzaminą, bendrauti su užsieniečiais. Regis, savaitgalį nemažai dėmesio pareikalaus šeima, namai, vaikai. Galbūt pajusite būtinybę surengti šeimos pasitarimą gyvenimo sąlygų, pareigų klausimu. Gresia traumos, gaisrai.

DVYNIAI

Šią savaitę tikėtini įvykiai, kontaktai, kurie sukels iliuzijų arba nerimo. Dėl didesnio jūsų organizmo ir nervų sistemos jautrumo nepatartina nei intensyviai bendrauti, nei darbuotis. Pravartu užsiimti menine kūryba. Gyvenimas gali pateikti išbandymą. Stenkitės tvarkingai atlikti, ką esate numatę, ir nenuleisti rankų, jei kažkas pakrypo nenumatyta linkme. Saugokitės sukčių. Savaitgalį teks rūpintis žemiškais, materialiais dalykais arba padėti giminaičiams. Nerimo gali sukelti kažkoks straipsnis, išgirsta informacija ar gautas pranešimas, laiškas. Atsargiai elkitės kelyje ir su ugnimi.

VĖŽYS

Šią savaitę jus gali sudominti kažkoks užsiėmimas, renginys ar asmuo. Truputis spontaniškos kūrybinės raiškos ir romantikos jums išties nepakenks. Tik nepasiduokite provokacijoms darbe, gatvėje ir venkite svaigalų. Nemaža avarijų, konfliktų grėsmė. Verčiau nesiimkite veiklos, kuriai prieštarauja vidinis balsas. Savaitgalį galite nemažai nuveikti, jei imsitės svarbių darbų, mokymosi, ieškosite reikalingų prekių, informacijos, rūpinsitės kitų žmonių reikalais. Regis, bus pagundų, traukte traukiančių pinigus. Per daug nepasiduokite draugų, pažįstamų įtakai.

LIŪTAS

Nuo pirmadienio sėkmę žada dalykiniai pokalbiai su viršininkais, politikais. Vis dėlto jausite emocinę įtampą, stigs tikrumo dėl ateities. Negaiškite per daug laiko prie interneto, neužsiimkite niekais. Apie savaitės vidurį galite gauti nerimą keliančią žinią. Galbūt į paviršių iškils kai kurie slapti dalykai, neįvertinti jūsų nuopelnai ar suklydimai. Atsargiai kelyje. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Savaitgalį įmanomas romantiškas nuotykis, slaptas flirtas. Verta pasinaudoti ankstesne patirtimi. Vis dėlto kažkas varžys jūsų polėkį ir galimybes, patirsite kitų nepritarimą. Saugokitės traumų, ugnies.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio jums gali pavykti neblogai padirbėti, jeigu imsitės suplanuotų darbų. Galite gauti svarbią žinią. Būsite neatsparūs infekcijoms, tad saugokite sveikatą. Regis, gali kažkuo nuvilti dominantis asmuo arba vaikai. Šeštadienio susitikimai suteiks džiaugsmo, pasitikėjimo savimi ir slaptų vilčių. Galbūt gausite įdomų pasiūlymą ar išgirsite reikšmingą naujieną. Sekmadienį jau pasijusite pavargęs nuo šurmulio, dėmesio. Galimas sveikatos sutrikimas arba teks padėti sergančiam giminaičiui. Nederėtų eiti į masinius renginius, stipriai reikštis, sportuoti - galite nukentėti.

SVARSTYKLĖS

Ši savaitė turbūt leis kiek pagerinti finansinę padėtį, paskolų, draudimo reikalus, praplėsti akiratį ar pasireikšti iš tribūnos. Kita vertus, galite nuvilti jums svarbų asmenį arba patys nusivilti. Būkite geranoriškesni artimiesiems bei gyvenimo partneriui. Neįžeiskite jų jausmų. Savaitgalį jūsų galvoje kirbės daugybė realių ir nerealių sumanymų, tolimų planų. Vis dėlto situacija nebus maloni, jei trokštate pramogų, bet trūksta pinigų, geros draugijos ar nedžiugina savijauta. Draugų pasiūlymai ar jų pasisvečiavimai gali pasirodyti nuostolingi. Jeigu tikitės ypatingo dėmesio, taip pat galite kiek nusivilti.

SKORPIONAS

Nuo pirmadienio būsite nusiteikę ir darbui, ir meilei. Seksis tarpininkauti, bendrauti ir įvairiais klausimais tartis su reikalingais žmonėmis. Tvarkykite dalykinius reikalus, o jei reikia, kreipkitės dėl įsidarbinimo ar juridinės konsultacijos, kreditavimo. Deja, tikėtini slapti psichologiniai išgyvenimai. Derėtų vengti abejotinų išlaidų bei santykių. Ir pažabokite per aštrų liežuvį. Savaitgalio dienomis svajosite apie nekasdienius tikslus, potyrius. Gali tekti rimtai pasimokyti. Regis, sekmadienį nervinsitės ir kažką keiksnosite. Gali būti, kad kažkas ges, nepavyks. Saugokitės traumų, ugnies.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio būsite aktyvūs ir ryžtingai nusiteikę griebtis susikaupusių darbų, atlikti higienos ir grožio procedūras. Tačiau nebus lengva, nes teks derinti skirtingus interesus. Galite įsivelti į meilės trikampio peripetijas, ir tokie dalykai gali būti viešai aptarinėjami. Labiau prižiūrėkite vaikus. Tikėtinas neramus susirūpinimas ir finansine, verslo situacija, ypač jei jus domina stambūs projektai. Savaitgalį sau galite iškelti nelengvų uždavinių, susijusių su ateitimi, arba aplinkiniai darys tokį spaudimą. Nepykite ant tų, kurie verčia jus stengtis, tobulėti. Saugokitės traumų, ugnies, neviršykite greičio.

OŽIARAGIS

Šią savaitę būsite nusiteikę gana žaismingai, pasižymėsite kūrybingumu. Galite gauti pakvietimą į pobūvį, pasimatymą. Vis dėlto kažkam labai knietės sugadinti jums nuotaiką, išvesti iš kantrybės. Rizikuoti finansine prasme nepatartina. Saugokitės avarijų, gaisro, traumų. Šeštadienį tikėtinas naudingas susitikimas su pažįstamu asmeniu, potencialiu partneriu ar pan. Sekmadienį nuotaiką gali sugadinti neplanuotos išlaidos, nuostoliai, vaikų eibės. Nebūkite kategoriški ir neužsidarykite savo siauruose interesuose. Saugokite sveikatą.

VANDENIS

Šią savaitę tikriausiai pasitelksite fantaziją, kad prasimanytumėte pinigų. Vis dėlto venkite nepatikimų žmonių, nepriimkite abejotinų pasiūlymų. Atsargiai kelyje. Jums gali pavykti pademonstruoti humoro jausmą, talentą arba paskatinti kūrybinei ar sportinei saviraiškai vaikus. Antroje savaitės pusėje gali užgriūti neplanuoti darbai arba pasireikš netikėtas sveikatos sutrikimas. Šeštadienį pravartu pasirūpinti grožiu ir sveikata. Sekmadienį jums trūks emocinės pusiausvyros. Galite susidurti su reikliais, griežtais ar net agresyviais asmenimis, nelinkusiais nusileisti.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio neblogas metas pasitarimams, deryboms. Tikėtinas komercinis susitarimas, naudinga informacija per reklamą, artimus žmones. Vis dėlto verslo, nuosavybės reikaluose nepasikliaukite pirmu impulsu. Labiau prižiūrėkite vaikus, jeigu nenorite papildomų problemų. Savaitgalį galite pasižymėti konkurse, renginyje. Regis, labai rūpinsitės išvaizda, stiliumi ir itin priekabiai šia prasme vertinsite aplinkinius. Svarbu neignoruoti organizmo negalavimų, rūpintis sveikata. Būkite labai atsargūs su technine įranga, ugnimi.

Horoskopą parengė astrologė Sidonija Kulikauskienė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis