Savaitės horoskopas: likimas suteiks įdomių galimybių

Astrologinė prognozė kitai savaitei, sausio 16-22 dienoms.

BENDRA SAVAITĖS PROGNOZĖ

Ši savaitė pateiks įdomių galimybių, turėsite progą pasiekti neblogų rezultatų naujuose reikaluose, išpildyti profesines ir asmenines ambicijas. Svarbu įsiklausyti į save, suprasti, ko norite, kokias pastangas esate pasirengęs skirti norėdamas pasiekti trokštamą tikslą. Reikalingi savarankiški sprendimai, pasirengimas prisiimti atsakomybę; niekam neleiskite galvoti už jus.

Verta atkreipti dėmesį į tai, kaip klostosi jūsų santykiai su aplinkiniais. Žmonės, su kuriais anksčiau gerai sutarėte, dabar gali kelti dirgulį, ir ne iškart pavyks suprasti tikrąsias tokio pasikeitimo priežastis. Kai kuriems bus sunku rasti bendrą kalbą su artimaisiais: trukdys nutylėjimai, problemų slėpimas.

Antroji savaitės pusė pareikalaus tvirtybės. Tai – išbandymų metas. Pasistenkite juos deramai įveikti – jums neteks gailėtis įdėtų pastangų. Saugokite profesinę reputaciją, nesuteikite pagrindo gandams ir paskaloms. Pasirūpinkite savo įvaizdžiu, parodykite save geresniąją pusę.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Nuo pirmadienio kuo apdairiau elkitės su technika, įranga. Regis, atliekamas darbas reikalaus daug jėgų, sveikatos ir patyrimo, bet dar labiau - tinkamo bendradarbiavimo su kitais. Deja, santykiai su konkurentais ir verslo partneriais bus įtempti. Pasistenkite nepiršti savo nuomonės, nes bus lengva susipriešinti. Savaitgalį būsite nusiteikę savo laisvalaikį praleisti nekasdieniškai. Tačiau piniginės turinys gali neatitikti jūsų norų. Pasiseks, jei sugebėsite įtikinti kitus, kad esate tokie žavūs, jog už viską turi mokėti jie.

JAUTIS

Šią savaitę bus daug gero ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai - galbūt sunegaluosite arba išaiškės finansinė klaida ar problema. Gali atsirasti nenumatytų išlaidų, galbūt ką nors teks taisyti, remontuoti. Į periodo pabaigą itin parūps partnerystė, meilė. Vietoj priekaištų dovanokite malonius siurprizas antrajai pusei. Nesigailėsite. Savaitgalis bus nelengva įtikti aplinkiniams, o ypač tiems, kurie labiausiai rūpi. Vis dėlto tai įmanoma, nes meilė viską įveikia ir pakylėja. Deja, stipri aistra kartais daug sugriauna.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio teks pasistengti, norint suderinti asmeninius ir profesinius interesus. Galite įsijungti į aktyvią veiklą, užsiimti komercija, ieškoti rėmėjų, pateikti projektus, mėginti laimę scenoje. Vis dėlto kai kurie reikalai, planai gali pasisukti į negatyvią pusę. Neprovokuokite jums nepalankių asmenų pykčio, pavydo. Savaitgalį gerai padirbėsite, jei neišeikvosite visos energijos ginčams ir santykių aiškinimuisi. Verčiau įtraukite artimuosius į bendrą veiklą - tai jus suartins. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

VĖŽYS

Šią savaitę turėsite reikalų, susijusių su pervežimais, technikos pirkimu-pardavimu ar remontu, reklama, žiniasklaida. Gali pavykti susitarti dėl bendradarbiavimo, informacijos. Vis dėlto nemalonios smulkmenos gadins nuotaiką. Laimei, į savaitės pabaigą daugės aistros, meilės, kūrybinio polėkio. Nereikėtų nustebti, jei pasitaikys kokių nors pramogėlių. Nusipelnėte bent trumpam pasinerti į tai, kas malonu, tad drąsiai priimkite pasiūlymus iš asmenų, kuriais pasitikite. Raskite galimybių palepinti ir savo vaikus.

LIŪTAS

Šią savaitę neblogai seksis visi darbai, nepaisant pasitaikančių nesklandumų. Seksis tartis dėl užsakymų, sutarčių, studijuoti, ruošti publikacijas, rašyti. Galbūt imsite kreditą, paskolą, nusipirksite techninę prekę arba ką nors priduosite taisymui, pardavimui. Būsite nusiteikę bendrauti, flirtuoti. Svarbu kontroliuoti emocijas, nedemonstruoti egoizmo, arogancijos. Savaitgalį tiktų užsiimti namų darbais, eksperimentuoti virtuvėje. Po truputį prabus romantiški jausmai bei noras džiaugtis gyvenimo malonumais.

MERGELĖ

Savaitės pradžia žada įtampos, akibrokštų. Galite likti nepatenkinti bendravimu, pirkiniu ar paslauga. Nepatartinas pretenzingumas, savo ambicijų iškėlimas. Tuo tik supykdysite dar ambicingesnius, karingesnius asmenis. Gali būti, kad gausite žinią apie reikalus, susijusius su artimais žmonėmis, turtiniais santykiais. Į periodo pabaigą vis labiau domins ir džiugins meilė, pramogos. Mintys suksis apie išvykas, vizitus į svečius. Nemaža nelaimingų atsitikimų tikimybė, todėl būkite atsargesni kelyje, venkite konfliktų.

SVARSTYKLĖS

Savaitė nežada stabilumo. Nepatartina pasitikėti pirmu įspūdžiu bei klaidinti kitų. Viską sverkite sąžine ir protu, nesureikšminkite sausų taisyklių. Jei mėginsite susitarti dėl tolesnio dalykinių ar asmeninių santykių pobūdžio, finansinių reikalų, kai kas pavyks. Vis dėlto neskubinkite įvykių, nedarykite spaudimo aplinkiniams. Savaitgalį gali pagerėti materialiniai, piniginiai reikalai ar bent jau gausite naudingų žinių šioje srityje. Galbūt papildomai užsidirbsite arba nebrangiai nusipirksite patinkantį daiktą, gausite paslaugą.

SKORPIONAS

Šią savaitę turėtų pavykti užglaistyti kai kuriuos nesutarimus, užmegzti ryšių. Vis dėlto nestigs įtampos, o bent kiek intensyvesnis bendravimas vargins. Turbūt teks susirūpinti sveikata. Būkite atidūs dirbdami, vairuodami. Venkite alkoholio, svaigalų. Stenkitės kurti savyje harmoniją, vidinę šilumą. Jei pavyks, būsite apdovanoti meile, komplimentais ar aplodismentais. Savaitgalį sieksite gerovės, žemiškų malonumų. Regis, vidinė būsena jus skatins elgtis impulsyviai ir nebūtinai moraliai. Pasistenkite neįklimpti į problemų liūną.

ŠAULYS

Šią savaitę sudėtinga situacija gali susidaryti darbe, politikos arenoje, asmeniniuose santykiuose. Bet kokia jūsų klaida ar kompetencijos stoka bus itin akcentuojama. Nusimato svarbus pokalbis, susirinkimas. Būtina girdėti, suprasti kitus žmones bei juos gerbti. Savaitgalį tikriausiai teks pasiduoti įvykių tėkmei ir leistis nešamiems. Jei kažkas vyks ne pagal jūsų planą, neskubėkite daryti išvadų ir skaldyti iš degtuko vežimą. Esate pernelyg jautrūs, kad mąstytumėte racionaliai. Derėtų rinktis vienatvę, ramybę, poilsį.

OŽIARAGIS

Nuo pirmadienio sugebėsite priešintis išbandymams, tvarkyti sudėtingus reikalus, įrodinėti savo teisybę. Vis dėlto jums bus sunku adekvačiai vertinti situaciją. Gali kilti įtarimų dėl tariamai kilnių kai kurių jūsų ar su jumis susijusių žmonių sprendimų, planų. Kaip bebūtų, savaitės pabaigoje galite tikėtis pakvietimo į renginį, bendraminčių susibūrimą ar pasimatymą. Tikriausiai turėsite progą pamatyti, kas yra tikrieji draugai ir gerbėjai, o kam naudinga tokiais apsimesti.

VANDENIS

Kitą savaitę turbūt teks rimčiau pamąstyti apie tai, kas yra toli nuo rutinos ir nuo ko priklauso jūsų perspektyvos. Jeigu turėsite reikalų su valdininkais ar užsieniečiais, pasirenkite netikėtumams. Pasiseks, jei rasite protingų pagalbininkų. Tokiu atveju oficialūs susitikimai turėtų baigtis taip, kaip tikėjotės. Savaitgalį sau ir kitiems mėginsite įrodyti, kad esate ne iš kelmo spirti. Bus nesunku apginti savo nuomonę, jei ją turite. Stenkitės būti taktiški, objektyvūs. Tuomet ir iš kitų išgirsite šį tą naudingo ir malonaus.

ŽUVYS

Šią savaitę tikriausiai nesusilaikysite nuo išlaidavimo, finansinių avantiūrų. Tokiu atveju galite prarasti kolegų, klientų arba partnerio pasitikėjimą. Darbe, versle tikėtinos problemos. Situacija susiklostys palankiau, jei būsite pakankamai atsargūs, korektiški, užuot veikę impulsyviai. Nusimato intriguojamas pasimatymas, meilės laiškas ar pan. Savaitgalį galbūt reikės vykti į turiningą renginį, konferenciją arba susitikti su pažįstamu žmogumi, grįžusiu iš užsienio ar susiruošusio ilgam išvažiuoti. Arba prikaustys internetas.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis