Savaitės horoskopas: laukite reikšmingų permainų!

Astrologinė prognozė savaitei, sausio 23-29 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Pirmomis savaitės dienomis svarbu nepamiršti atsargumo. Būtent tai padės išvengti klaidų ir netekčių, ypač finansinėje sferoje. Stenkitės vengti rizikos, nestatykite ant kortos pernelyg daug. Bandymai greitai pagerinti savo finansinę padėtį kažin ar bus sėkmingi.

Svarbu paisyti ne tik savo, bet ir kitų interesų, gerbti aplinkinių norus ir tikslus. Tai padės pagerinti santykius, kurie anksčiau klojosi ne itin sėkmingai, o sudėtingose situacijose padės išvengti konfliktų.

Savaitės vidurys labiau tinka poilsiui. Geriau tuo metu nieko svarbaus nespręsti. Bus efektyvios sveikatinimo ir grožio procedūros, masažo seansai.

Antroje savaitės pusėje gali nutikti neįprasti įvykiai, galimos reikšmingos permainos gyvenime. Intuicija bus itin aštri, būtent ji padės daug ką sustatyti į vietas, išvengti konfliktų ir nesusipratimų

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Šią savaitę aktualijos suksis apie mokslą, užsienį, kultūrą, tarptautinę politiką ir pan. Savaitės vidury padidės konkurencija darbe ar kitoje su jums svarbia veikla susijusioje srityje. Regis, stipriai sudirgsite po pokalbio su vadovu arba išgirdę gandus, apkalbas. Savaitgalį reikalausite daugiau dėmesio arba jūs būsite kažkam labai reikalingi. Galbūt vyksite į svečius pas gimines arba mėginsite pasireikšti visuomeninės organizacijos veikloje, bendraminčių kolektyve, draugų kompanijoje.

JAUTIS

Nuo pirmadienio per porą dienų pravartu susitvarkyti skubiausius finansinius reikalus. Gali būti, kad teks paplušėti prie ataskaitų, publikacijų, kai ką taisyti, aiškintis. Derėtų rimtai pagalvoti, ar verta draugystę painioti su seksu, pinigais, paskolomis. Pastarieji dalykai lengvai gali sugriauti gražius santykius. Savaitgalį galimi pasikeitimai, priklausantys nuo aplinkybių arba nuo kitų žmonių apsisprendimo. Nusiteikite bendravimui, pažintims, svečiavimuisi, nes niekur nuo to nedingsite.

DVYNIAI

Šią savaitę pradėsite neblogai nusiteikę, pasiryžę įrodyti sau ir kitiems, kaip sugebate bendradarbiauti, rasti kompromisus ir t. t. Kitiems darysite permainingą įspūdį, galite sulaukti ir komplimentų, ir kritikos. Labiau branginkite santykius su mylimu žmogumi. Savaitgalį turėtų sektis geri ir teisingi užmojai. Nusimato kelionė, dalyvavimas įspūdingame renginyje. Visgi nerimausite dėl atestacijos ar permainos darbe, dėl egzamino ar pan.

VĖŽYS

Šią savaitę teks pasiraitoti rankoves ir uoliai paplušėti. Išsisukinėti neverta, nes viską atlikus gerai ir laiku turbūt bus išvengta nemalonių pastabų iš kolegų, klientų ar kt. Regis, yra slaptų priešų, konkurentų, kurie nepraleis progos jūsų sumenkinti, sukritikuoti. Saugokite reputaciją, siekite teisingumo. Savaitgalis vers galvoti apie pinigus, pirkinius, paskolas, aplinkos ar namų tvarkymą, išmetant tai, kas nereikalinga. Gali tekti pakovoti už artimą žmogų arba už savo ar jo interesus.

LIŪTAS

Nuo pirmadienio nedelskite, jeigu turite nebaigto kūrybinio ar pedagoginio darbo, organizuojate renginius ir pan., nes savaitės viduryje jau gali atsirasti kitų nenumatytų reikalų. Regis, padaugės ir išlaidų, rinkliavų arba finansinių formalumų, kurių negalima atidėlioti. Savaitgalį gali kilti įtampa santykiuose su partneriais, konkurentais. Arba jums viskas bus gerai, nestigs populiarumo ir žavesio, bet aplinkiniai konkuruos dėl jūsų palankumo. Pasirinkimo prioritetas teks jums ir tai gali būti lemtinga.

MERGELĖ

Šią savaitę mintys kurį laiką suksis išskirtinai apie asmeninius reikalus, artimuosius. Tik nuo savaitės vidurio pagaliau „persijungsite" į darbinę veiklą, parūps finansiniai atsiskaitymai ir pan. Regis, įtampa augs meilės srityje. Galimas jausmų išbandymas. Savaitgalį daug laiko skirsite ūkiniams darbams. Tuo pačiu jau galima planuoti įvaizdžio keitimą. Nors būsite darbštūs, bet pravartu patausoti sveikatą. Galimas stiprus susižavėjimas arba atsiras naujas pomėgis.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio teks vikriai suktis, kad spėtumėte laiku sutvarkyti aibę smulkių reikalų. Savaitės viduryje nemažai jūsų laiko pareikalaus asmeninės peripetijos. Dėl kažkokio nuotykio, tarnybinio romano, flirto ar komentaro gali kilti nemalonumų. Savaitgalį galite tikėtis naudos ir malonumo per meną, parodas, pramogas, įtakingas pažintis, meilę. Iš ypatingo gerbėjo galite gauti ypatingą pasiūlymą. Atkreipkite dėmesį į vaikų problemas bei laimėjimus.

SKORPIONAS

Savaitė turėtų būti gana produktyvi, nors pajamų ir naudos gausite kiek mažiau nei vylėtės. Arba gausite nemažai, bet tuoj pat teks už kažką mokėti, tenkinti kitų žmonių poreikius ir pan. Pravartu apsvarstyti aktualią finansinę, tiekimo, pirkimo-pardavimo ar nekilnojamojo turto problemą. Savaitgalį pravartu užsiimti buitine ruoša, rankdarbiais. Su šeimos nariais geriausia būtų draugiškai suderinti interesus, taikiai susitarti dėl pramogų. Galvokite apie tas viltis, kurias norite realizuoti.

ŠAULYS

Šią savaitę bus ir šilto, ir šalto. Atšalimas gresia meilės fronte. Namų židinys gali atvėsti dėl jūsų priekabumo, savanaudiškumo ar abejingumo. Gali nuvilti brangus pirkinys, paslauga ar renginys. Regis, itin rūpės materialiniai dalykai, pinigai, nuosavybė. Savaitgalį bendrausite su kaimynais, draugais, giminėmis. Galite sužinoti intriguojamą naujieną. Tikėtinos išlaidos, susijusios su ypatingomis progomis.

OŽIARAGIS

Nuo pirmadienio pora dienų turėtumėte itin tausoti savo sveikatą, be reikalo neeikvoti energijos, saugotis peršalimo ir traumų. Savaitės viduryje emocinę įtampą gali sukelti incidentas darbe, viešumoje arba namuose. Bus sunku išvengti apkalbų, jūsų paslapties paviešinimo. Kol kas geriau venkite stambių išlaidų, brangių pirkinių. Savaitgalį pravartu nesavanaudiškai elgtis, rūpintis kitais. Didelė tikimybė, kad užmegsite ryšius su jus dominančiu asmeniu, susitarsite dėl svarbaus reikalo.

VANDENIS

Šią savaitę neleiskite jausmams užgožti sveiko proto. Jeigu susikaupsite ir susiplanuosite, daug nuveiksite. Deja, savaitės vidurys nepalankus sveikatai, nervams, reputacijai. Gali susitrukdyti kažkoks jūsų planas. Slapti priešai kiš jums pagalius į ratus. Savaitgalį derėtų praleisti ramiai, planuojant naujus siekius, įvertinant tai, kas nuveikta. Tuoj galėsite pradėti įgyvendinti naujoves. Noras patikti ir įtikti aplinkiniams, publikai sveikintinas, bet nepraraskite blaivaus proto ir saiko.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio neblogai seksis kūrybinis ir protinis darbas, o kitose srityse pasitaikys visko. Galimas nelengvas pokalbis su darbdaviu, vadovu. Sudirgę elgsitės rizikingai, grės traumos. Savaitės viduryje daug nuveiksite, jei turite gerą komandą, solidarius kolegas. Deja, įskaudinti, atstumti gali asmuo, kuriuo pasitikėjote. Savaitgalį pasijusite išsisėmę, pasiilgę ramybės, geros muzikos, intymumo. Pravartu pasirūpinti savimi, kūno ir sielos sveikata. Labiau klausykitės savo intuicijos, niekur neskubėkite.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis