Savaitės horoskopas: laukia svarbios permainos asmeniniame gyvenime

Astrologinė prognozė kitai savaitei, vasario 15-21 dienoms.

BENDRA SAVAITĖS PROGNOZĖ

Šią savaitę profesinė sėkmė aplankys tuos, kas pasirengęs dirbti nelaukdamas apdovanojimo. Kartais dėl darbo tenka aukoti asmeninius interesus. Tik svarbu laiku sustoti, kad jūsų ambicingi norai padaryti karjerą neužgožtų viso kito jūsų gyvenime.

Galima spręsti svarbius finansinius klausimus, ryžtis investuoti ar pirkti didelius daiktus. Galimos piniginės įplaukos. Atsakingas požiūris padės tinkamai paskirstyti gautas sumas.

Daugumos laukia svarbios permainos asmeniniame gyvenime. Šią savaitę gali nutrūkti senas ryšys, galite išsivaduoti iš jus varginusių santykių, kurie jums trukdė eiti į priekį, neteikė džiaugsmo, neteikė laimės. Turėsite galimybę numalšinti konfliktus šeimoje, rasite bendrą kalbą su vyresnės kartos atstovais.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Nuo pirmadienio būsite nusiteikę rimtai padirbėti, ypač jei jūsų veikla susijusi su informacijos gavimu ir apdorojimu, mokslu. Rūpės išgirsti dominančio asmens požiūrį, įvertinti savo ar kitų galimybes. Kol kas neatverskite visų savo kortų. Nuo ketvirtadienio būsite nepamainomi reikaluose, susijusiuose su buitimi, maistu, mažais vaikais. Sieksite fizinio ir dvasinio komforto. Tai jums puikiai seksis. Šį savaitgalį mylimo asmens poreikiai arba vaikų auklėjimo klausimai tikriausiai iškils į pirmąjį planą. Geras metas sportuoti, kurti, reikštis scenoje.

JAUTIS

Šią savaitę daug laiko atims neišsenkantys kasdieniniai darbai bei reikalingos informacijos ieškojimas, vaikščiojimas po įstaigas, prekybos centrus. Aplinkiniai nepagailės patarimų, renkantis prekes, paslaugas, tad jūsų pastangos nebus tuščios. Puikiai seksis manipuliuoti informacija. Savaitgalį venkite didelių kompanijų. Užsiimkite konkrečia praktine veikla, namų ruoša. Pasirūpinkite artimųjų problemomis, ypač jų sveikata. Jei reikia, pasiūlykite pagalbą. Galite įsigyti vertingą namų apyvokos daiktą.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio neblogai seksis išlaikyti gerą nuotaiką, seksis laviruoti, tarpininkauti, nors emocijų kils visokių. Energingai atakuosite dominančius asmenis, reikalausite dėmesio, konkrečių žingsnių. Komercinėms, nuomos, tiekimo sutartims sudaryti būtų gana geras metas. Tiesa, lengva pasiklysti pasirinkimų labirinte. Savaitgalį palanku kur nors netoli išvykti, pakeisti aplinką, aplankyti draugus, gimines. Noriai kalbėsitės apie mokslus, keliones, aplinkinius stebinsite savo originaliu požiūriu.

VĖŽYS

Šią savaitę patirsite įdomių išgyvenimų, sužinosite tai, ką tik miglotai galėjote įtarti. Nepasigailėsite, jeigu užsiimsite kūryba, ezoterika. Pirma savaitės pusė nepalanki sveikatai, tad verčiau neikite į jokias susibūrimo vietas, nevartokite svaigalų bei nekokybiško maisto. Savaitgalis turėtų būti ramus, sotus. Galbūt išlaidausite, norėdami pasipuikuoti ar pataikaudami savo įgeidžiams. Jauskite saiką ir nekritikuokite kitų skonio. Galite pasiryžti įsigyti dominančią techniką, programinę įrangą, išmanųjį telefoną ar kt.

LIŪTAS

Ši savaitė bus geresnė, jei pagarbiau reaguosite į aplinkinių pastabas, pageidavimus. Tikriausiai daug laiko skirsite savo pomėgiams arba draugams. Nusimato reikalai, susiję su transportu, pervežimais, reklama, leidyba. Visgi galimi keblumai dėl ne laiku ir ne vietoje paviešintos informacijos. Savaitgalį dėl padidėjusio jautrumo galite nervingai reaguoti į menkas nesėkmes, kitokį požiūrį, kritiką. Gali kilti susirūpinimas dėl kai kurių prisiimtų įsipareigojimų, susijusių su nepažįstamais žmonėmis, kelionėmis.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio jums nestigs energijos, žvalumo, išminties. Tik nesipykite su artimaisiais ir nesistenkite jų pakeisti. Pravartu rasti laiko pabendravimui su tais, kurie jums gali suteikti džiaugsmo, išreikšti solidarumą, paramą. Sudarytos sutartys, įvykę susitikimai turėtų nenuvilti. Savaitgalį tikėtinas išsiblaškymas, nerimavimas dėl ligos ar ligonio, užkulisinės veiklos, nelegalaus pasipelnymo ar pan. Saugokitės infekcijų. Pravartu daugiau ilsėtis. Tiktų pagalvoti apie tai, kaip jaukiau susitvarkyti buitį.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę gana sklandžiai spręsis net sudėtingos problemos. Galite sulaukti kvietimo į profesinį pokalbį, konkursą. Jus gali prisiminti gerbėjas iš toli. Tikriausiai sugebėsite protingai apsispręsti dėl ateities planų. Turbūt taps aišku, be kokių naujų žinių, įgūdžių negalėsite judėti pirmyn. Metas pasitempti, susirūpinti kvalifikacija. Periodo pabaigoje augs noras bendrauti, ieškoti bendraminčių, siekti populiarumo. Susitiksite su draugais, sulauksite svečių arba viliojamų pasiūlymų. Gali išaiškėti slaptas meilės ryšys.

SKORPIONAS

Šią savaitę praleisite maloniau, jei būsite pakantūs kolegoms, sutuoktiniui, draugiškai pasidalinsite pareigų našta ir pan. Bendravimas su įtakingais veikėjais, užsieniečiais, mokslo bei kultūros veikėjais suteiks ryškių įspūdžių. Gali būti, kad gausite įdomių pasiūlymų. Galima situacija, kurioje atsidūrus jums teks pademonstruoti išprusimą. Galimas sportinis, kūrybinis ar kitoks pasiekimas. Savaitgalį jūsų nuotaikos nuolat kaitaliosis. Neverta eksperimentuoti su įvaizdžiu - nusivilsite. Regis, būsite nusiteikę iš peties padirbėti arba daug politikuoti.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio teks pulti prie darbų ir būti pareigingiems. Atsakingo požiūrio ir darbštumo iš jūsų tikisi kolegos bei klientai. Saugokite nuo pavojų artimus žmones, ypač vaikus. Galimos netikėtos situacijos, dėl kurių gali tekti koreguoti kai kuriuos planus, nuostatas, atverti piniginę. Savaitgalį galbūt keliausite į toliau vykstantį renginį, konferenciją, seminarą ar pobūvį. Galėsite pasireikšti viešumoje. Galbūt teks bendrauti su įtakingais veikėjais. Aktualūs bus ir meilės reikalai. Gali pavykti įgyvendinti troškimus.

OŽIARAGIS

Nuo pirmadienio gali kilti paskatų keisti planus, susijusius su santaupų panaudojimu, ūkiniais reikalais. Stengsitės įtikinti antrąją pusę, kad prisidėtų prie jūsų sumanymų. Visgi tai gali sukelti ne tą reakciją, kokios tikitės. Turite itin tausoti sveikatą, ypač jei vis pasikartoja lėtinės ligos. Labiau paisykite ir įstatymų, taisyklių bei instrukcijų. Savaitgalis skatins išlaidauti. Dėl nereikalingų pirkinių, išlaidų galimi nesutarimai su artimaisiais. Jeigu paskolinsite kokį daiktą, bus nelengva jį atsiimti.

VANDENIS

Šią savaitę galite padaryti įspūdį auditorijai, publikai arba patinkančiam žmogui. Regis, dažniausiai užsiimsite tuo, kas jums įdomu, smagu. Tačiau kai kurie susitikimai nebūtinai bus malonūs. Dėmesį rodantis pažįstamas gali pasirodyti ne itin doras. Saugokite nuo pavojų vaikus. Regis, prieštaringų emocijų patirsite darbe. Tikriausiai paaiškės, kaip esate vertinami kolegų, darbdavio. Galbūt lankysitės gydymo įstaigoje, darysitės tyrimus. Savaitgalį bus nelengva suderinti planus ir pageidavimus su antrosios pusės, šeimos narių norais. Pasistenkite gražiuoju susitarti ir smagiai praleisti laisvalaikį.

ŽUVYS

Šią savaitę neblogai padirbėsite ir prisibendrausite. Tačiau problemų gali sukelti spūstys kelyje, išsiblaškymas. Derėtų nuoširdžiau pabendrauti su vaikais, augintiniais - jų rūpesčiai ne tokie menki, kaip jums atrodo. Galite gauti kvietimą į pobūvį ar pasimatymą. Savaitgalį tikriausiai kibsite į buitinius, ūkinius darbus, tvarkysite aplinką, perstatinėsite baldus. Be to, noriai sportuosite, rūpinsitės augintiniais, jų ir savo higiena, sveikata. Kita vertus, sveikata bus labiau pažeidžiama, tad nepersitempkite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis