Savaitės horoskopas: laukia nedidelės, bet svarbios permainos

Astrologinė prognozė savaitei, vasario 6-12 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Pirmoji savaitės pusė - nedidelių, bet svarbių permainų laikas. Įvykiai, vykstantys šiuo metu, paveiks jūsų gyvenimą, tačiau ne iš karto galėsite tai įvertinti. Emocinis fonas nebus stabilus. Itin jautrūs žmonės kentės nuo dažnų nuotaikos svyravimų, negebėjimo susikaupti. Net tie, kurie paprastai pasižymi šaltakraujiškumu, dabar gana aštriai reaguos į menkiausias smulkmenas.

Santykiai su aplinkiniais bus nestabilūs. Kartais bus sunku bendrauti su tais, kuriuos anksčiau suprasdavote iš pusės žodžio. Seni draugai gali nustebinti keistais, jiems nebūdingais poelgiais, patikrinti partneriai gali jus pavesti ar atsisakyti jus remti.

Antroje savaitės pusėje situacija pasikeis. Bendravimas taps lengvesnis, pasieksite sutarimo su naujais pažįstamaisiais, net oponentais ir priešiškai nusiteikusiais asmenimis. Tačiau turėkite omenyje: tuo metu itin aktyvūs bus įvairaus plauko sukčiai, žmonės, kurie siekia kitų palankumo, vadovaudamiesi tik savo interesais. Taigi, nepraraskite budrumo.

Šis laikas itin tinkamas darbui su savimi, savo gabumų vystymui. Be abejo, stengtis reikės, tačiau užsispyrimas duos puikių vaisių, todėl nusiteikite sėkmei ir neatsisakykite savo tikslų.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Savaitės pradžia bus kupina įspūdžių, kontaktų. Noriai bendrausite, demonstruosite žinias, žarstysite patarimus. Savaitės vidurys gali būti nervingesnis, aplinkiniai nebe tokie geranoriški. Nedramatizuokite, nes viskas turėtų išeiti į gera. Regis, susitiksite su gerbėjais, bičiuliais, džiugins flirtai. Savaitgalį galimi nesusipratimai su vaikais, mylimu žmogumi. Jūsų arba jų iškrėstos išdaigos gali būti prieštaringai įvertintos. Turbūt atsiras ir ūkinių rūpesčių arba susirūpinti privers sveikatos problema.

JAUTIS

Nuo pirmadienio neblogai seksis įgyvendinti komercinius, reklamos tikslus. Galite pasipelnyti iš informacijos teikimo, mokymo. Galbūt įdomų ryšį užmegsite internetu arba gausite svarbų pranešimą. Nepamirškite šeiminių pareigų, nenumokite ranka į artimųjų problemas. Savaitgalį jus gali prisiminti seni gerbėjai, buvęs sutuoktinis ar vaikystės draugai. Tačiau jie primins ir senas nuoskaudas, praradimus, negrąžintas skolas. Tai gali įnešti į jūsų gyvenimą sumaišties.

DVYNIAI

Šią savaitę palanku imtis svarbių darbų, aiškintis finansinius ir meilės santykius. Turbūt pavyks padaryti įspūdį jus dominančiam asmeniui. Regis, sieksite susikurti tvirtesnį materialinį pagrindą, labiau įsitvirtinti darbe. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. Savaitgalį atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją. Tyčia ar netyčia galite suklaidinti aplinkinius. Jei nuo pramogų bei hobio dar liks jėgų ir laiko, imkitės susikaupusių namų ūkio darbų.

VĖŽYS

Nuo pirmadienio tiktų užsiimti menine veikla, kūrybiniais ar socialiniais projektais. Iš esmės iki pat kito savaitgalio jums viskas klosis kuo puikiausiai, jei tik sugebėsite kontroliuoti savo emocijas bei žodžius. O impulsyvumas būtų ne į gera - lengva išprovokuoti konfliktus arba net nelaimingus atsitikimus. Savaitgalį tikriausiai pasižymėsite labai praktišku požiūriu. Būsite linkę užsimerkti prieš tai, kas jums nėra malonu, ir pastebėti tai, kas gali būti naudinga.

LIŪTAS

Savaitė džiugins įdomiais susitikimais, naujomis pažintimis. Gerų vilčių teiks besiplečiantys visuomeniniai ryšiai, organizacinė veikla. Tačiau jei siekiate karjeros, gali tekti patirti slaptas intrigas, šmeižtą ar kitokius klastingus išpuolius. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, vaistais. Savaitgalį jums gali tekti rinktis iš kelių svarbių dalykų. Nedarykite skubių sprendimų, veikite ramiai ir apgalvotai.

MERGELĖ

Šią savaitę palanku diegti naujoves, keisti darbo profilį, tvarkyti finansinius reikalus. Regis, parodysite daugiau iniciatyvos ir valios, siekdami įgyvendinti savo sumanymus. Kažkokio postūmio galite tikėtis iš pažįstamų ir draugų. Į periodo pabaigą pajusite jėgų trūkumą, negalavimą ar abejones. Galbūt atskleisite kito žmogaus klastą, melą arba seną klaidą. Pasistenkite atkurti draugiškus santykius, jeigu dėl jūsų kaltės jie tapo nevykę.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio sudarytas sandoris, naujai užmegztas romantiškas ar dalykinis ryšys gali būti perspektyvus. Vis dėlto dėl jūsų ar kitos pusės impulsyvumo, nekantrumo gali nutrūkti reikalingos derybos. Gali tekti prisiimti atsakomybę už reikalų eigą ar komplikacijas. Jums gali padėti gebėjimas bendrauti, derinti nuomones, diskutuoti, organizuoti. Savaitgalį turbūt teks bendrauti su senu pažįstamu, prisiminti seną pažadą, įsipareigojimą. Pasverkite savo žodžius, neįklimpkite į melą, intrigas.

SKORPIONAS

Nuo pirmadienio bus aktualu sudaryti draudimo sutartį, mokėti mokesčius, pirkti ar parduoti akcijas ir pan. Galimi svarbūs pranešimai. Planai, susiję su kelione, užsieniu, publikacijomis, mokslu, tam tikra prasme turėtų realizuotis, tačiau kliūčių pasitaikys. Būtų gerai užsitikrinti įtakingo asmens palaikymą. Savaitgalį nelengva bus išpildyti pažadus, tačiau jausite, kad tai būtina. Turbūt neišsisuksite nuo pokalbio su svarbiu jums asmeniu ir neišvengsite pretenzijų. Vis dėlto jūsų idėjoms atsiras bendraminčių.

ŠAULYS

Šią savaitę tikriausiai teks mokėti mokesčius ar baudas, grąžinti skolas. Galbūt kils įtampa dėl įsiskolinimo, nesumokėto atlygio. Kartu kils naujų idėjų, susijusių su investicijų galimybėmis, verslu, bendradarbiavimu. Pravartu pasidomėti įstatymais. Meilės reikalai kryps į gera. Nusimato pasimatymas. Savaitgalį bergždžiai eikvosite laiką bei energiją, jei mėginsite kitus ko nors išmokyti, įrodyti savo tiesą, pamokslauti. Verčiau pasinaudokite savo įžvalgumu ir tarpininkais.

OŽIARAGIS

Šią savaitę galite daug nuveikti, nes pati aplinka jums visur padės. Tikriausiai gausite naudingos informacijos, susijusios su įsidarbinimu, sveikatos atstatymu. Neskubėkite nutraukti sutarties arba santykių. Jei pasistengsite arba pasitelksite į pagalbą tarpininkus, galite pasiekti palankų susitarimą jums aktualiu klausimu. Savaitgalį galimi nedideli pasiekimai, tačiau bus ir rūpesčių. Klastingas pažįstamas gali pakišti koją kai kuriems jūsų planams.

VANDENIS

Šią savaitę nesunkiai susidorosite su darbais. Gali nustebinti ypatingas kolegų dėmesys. Tik pasistenkite nekonfliktuoti dėl smulkmenų. Pasisaugokite gamybinių traumų, laikykitės technikos eksploatavimo bei eismo taisyklių. Vis geriau seksis kūrybinė ir intelektinė veikla. Savaitgalį nepalanku ko nors primygtinai reikalauti, skųstis, reikšti pretenzijas. Tačiau jei nedelsdami spręsite problemas, užuot skundęsi ir bambėję, tai tuoj sulauksite palengvėjimo ir kitų pagarbos.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio jums nestigs praktiškumo ir nuoseklumo, tad galite pradėti įgyvendinti reikšmingą sumanymą. Regis, aktyviai bendrausite su priešinga lytimi arba su vaikais. Domins protiniai žaidimai, kūrybiniai konkursai. Gali atsirasti proga viešai pademonstruoti kompetenciją ir intuiciją. Savaitgalį būkite korektiški su aplinkiniais, partneriais. Nieko nedarykite atmestinai, kad nekiltų problemų ir nebūtų progos kitiems suvesti su jumis sąskaitas, atkeršyti už slaptas nuoskaudas. Rūpinkitės sveikata.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis