Savaitės horoskopas: laukia gana neblogos dienos

Astrologinė prognozė savaitei, birželio 26-liepos 2 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Gana nebloga savaitė. Ypač sėkminga ji bus tiems, kas moka veikti vienas, kam patinka savarankiškai priimti sprendimus. Jei esatę įpratę klausyti patarimų, priimti pagalbą ir perkelti atsakomybę ant kitų pečių, iš pradžių gali būti nelengva, tačiau netrukus bus aišku, kad veikti reikia kitaip, o tada jau ir pirmosios sėkmės sulauksite.

Pirmosiomis savaitės dienomis svarbu išsaugoti savikontrolę ir nepasiduoti provokacijoms. Patartina atsisakyti žalingų įpročių, nepasiduoti kaprizams. Klaidų padės išvengti rimtas požiūris į bet kokį reikalą.

Dvasinis pakilimas ir progresas reikaluose galimas jau savaitės viduryje. Gali gimti naujos idėjos ir planai, bus galimybė kitaip pažvelgti į įprastus dalykus, rasti išeitį iš sudėtingos situacijos.

Sudėtingiausios bus paskutinės savaitės dienos. Emocingiems, empatiškiems žmonėms bus sunku išvengti ginčų su aplinkiniais. Bereikalingas apmaudas gali ilgam atšaldyti santykius.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Nuo pirmadienio neplanuotų rūpesčių sukels šeimos nariai, vaikai. Labiau pasitikėkite savo intuicija ir gyvenimišku patyrimu. Vertėtų apsvarstyti profesines, finansines perspektyvas, pagalvoti, ką turite veikti ir ką keisti, kad stabilizuotumėte padėtį. Prievarta nebrukite kitiems savo nuomonės, jei nenorite aršių konfliktų. Savaitgalį itin rūpės buitiniai reikalai, artimųjų problemos, santykių aktualijos. Būkite kantrūs, nekelkite rizikos savo ir kitų psichinei bei fizinei sveikatai. Saugokitės ugnies ir traumų.

JAUTIS

Nuo pirmadienio porą dienų šeimos reikalams teiksite prioritetą, tačiau bus įmanoma viską suderinti, jei tik nėra per didelio krūvio darbe. Galbūt per šią savaitę privalėsite sutvarkyti ir su studijomis, moksliniais darbais, transportu, svarbiais renginiais, kelionių formalumais susijusius klausimus. Savaitgalį derėtų labiau rūpintis sveikata, mityba. Atsargiai ragaukite egzotiškus patiekalus, jeigu keliaujate. Ir mažiau rizikuokite ką nors darydami su technika, elektra, nes galimos traumos.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio per pora dienų stengsitės nuveikti kažką aktualaus jums bei aplinkiniams. Galite tikėtis pasipelnymo, įsidarbinimo. Tačiau problemų gali kilti dėl neapdairumo. Galbūt kažkas pakryps ne ta linkme, kaip tikėjotės, arba teks susitaikyti su pateiktais faktais. Venkite piktnaudžiauti savo padėtimi, sukčiauti. Savaitgalį energiją išliekite sportuodami, kūrybiškai reikšdamiesi, ką nors aktyvaus veikdami gamtoje ir namuose, o dar geriau - skirkite ją meilei. Saugokite vaikus. Atsargiai su ugnimi.

VĖŽYS

Šią savaitę jums seksis derėtis, prekiauti, bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, užsieniečiais. Galima kūrybinė sėkmė, sportinis laimėjimas. Kažkam turbūt nušluostysite nosį. Kita vertus, per drąsus elgesys, azartas gali atnešti pasekmių. Pasistenkite nedelsiant sutvarkyti tuos su namais ar technika susijusius reikalus, kurių staiga atsirado. Jeigu jaučiatės sudirgę, venkite aiškintis santykius, diskutuoti. Savaitgalį būsite linkę imtis buitinių darbų, smulkaus remonto ir pan. Kitiems atrodysite įnoringi ir nesivaldantys. Grės traumos, incidentai. Saugokitės agresijos, prižiūrėkite vaikus.

LIŪTAS

Nuo pirmadienio galimos naujienos, kuriomis seksis pasinaudoti reklamos, studijų, kelionių ar kitais tikslais. Gali būti, kad teks aktyviai tvarkyti turtinius, finansinius reikalus, gilintis į dokumentus. Gali pavykti ištaisyti padarytą klaidą. Atsargiai kelyje. Savaitgalio susitikimai, pokalbiai darys įspūdį, kad reikalai gerėja ir kad esate pakankamai populiarūs. Kita vertus, galite sunerimti dėl artimo žmogaus ar augintinio sveikatos. Būkite itin atsargūs su elektra, ugnimi, venkite rizikos vandenyje.

MERGELĖ

Šią savaitę labai svarbu būti nuosekliems, neskatinti intrigų bei apkalbų, saugoti savas ir svetimas paslaptis. Pravartu draugus pasikviesti į talką ar jums aktualų renginį, kad palaikytų, padėtų. Labiau saugokite vaikus. Savaitgalį neblogai seksis komerciniai, tiekimo, nuomos, turtiniai reikalai. Galbūt papildysite savo sąskaita naujomis įplaukomis. Tik susilaikykite nuo pirkimo užsisakant internetu. Kažkuo gali nustebinti arba šokiruoti jums neabejingas asmuo, vaikas ar draugas. Atsargiai su ugnimi, elektra.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę galite gauti pasiūlymą įsidarbinti arba organizuoti renginį. Kolegos pažįstami gali skatinti jus neprotingai rizikuoti. Svajonės ir realybė skirsis. Verčiau aklai nerizikuokite jausmais, pinigais, darbais, nuosavybe. Susiraskite reikalingos informacijos ir viską išsiaiškinkite. Savaitgalį būsite linkę susireikšminti, labai jautriai reaguosite į bet kokį nedraugišką gestą. Liaukitės domėtis vien savimi. Regis, kažkam iš artimųjų dabar žymiai sunkiau, o jūs galėtumėte padėti. Atsargiai su ugnimi. Saugokitės traumų.

SKORPIONAS

Šią savaitę turėsite šansų sustiprinti savo autoritetą, pelnyti didesnį populiarumą. Tačiau galimi ir išbandymai, jei neseniai padarėte klaidingą žingsnį. Beje, tą žingsnį galite padaryti ir dabar, jei būsite nediskretiški. Galite leistis į kelionę arba jai ruoštis. Tikėtina žinia iš švietimo įstaigos ar užsienio. Savaitgalį patirsite įdomių išgyvenimų, turbūt susijusių su menais, paslaptimis, mistika. Jei pulsite į rizikingus nuotykius, aferas, galite apsvilti sparnelius. Pasisaugokite sukčių, atsargiai elkitės su elektra, technika.

ŠAULYS

Šią savaitę turbūt ruošitės kelionei ar į ją leisitės. Atsargiai kelyje. O jeigu galvojate apie reformas, įsidarbinimo ar verslo galimybes, tai pats metas pasikalbėti su asmeniu, kuris gali pastūmėti reikalus pirmyn. Tačiau nauja veikla pareikalaus investicijų ir drąsos rizikuoti. Savaitgalį nusimato didelis šurmulys. Sulauksite pasiūlymų, kurie iš pirmo žvilgsnio pasirodys viliojami, tačiau gali atnešti nuostolių. Nepraraskite savitvardos asmeniniuose santykiuose, apdairiai elkitės su pinigais.

OŽIARAGIS

Šią savaitę reikėtų paskubėti sutvarkyti teisinius ar studijų formalumus, jei tokių yra. Galbūt jums pavyks atnaujinti svarbų ryšį, sutartį, sutaisyti vertingą daiktą. Tačiau gali būti, kad pagalbos prireiks partneriui arba teks mokėti už tam tikrą žalą, tarpininkavimą, bylinėjimąsi ir pan. Savaitgalį padidės jūsų dirglumas, emocionalumas, o tai gali neigiamai veikti ir aplinkinius. Savo perdėtu reiklumu, pamokymais galite išprovokuoti nemalonų atsaką, gal netgi agresiją. Saugokitės ugnies, traumų.

VANDENIS

Nuo pirmadienio veikiausiai sulauksite konkrečių žinių, jeigu jus domina darbo ar studijų konkursai, interviu. Regis, būsite nusiteikę kovoti už savo interesus, teises. Tikriausiai neišvengsite įtampos ir keblumų, jeigu tvarkote finansinius, buhalterinius dokumentus, ruošiate ataskaitas, rūpinatės skolomis, mokesčiais. Gali išlįsti tai, ko paslapčia baiminotės. Savaitgalį galite sulaukti svečio iš giminių arba susitikimo pageidaus iš toli grįžęs draugas. Arba patys kažkur išvyksite. Saugokite sveikatą.

ŽUVYS

Savaitė jus skatins dalykiniams ir ūkiniams reikalams, sportui, kūrybinei veiklai ir t.t. Regis, pasirūpinsite vaikų vasaros laisvalaikiu, jų sportine ar menine raiška ir kt. Žinoma, tai nemažai kainuos. Galite pajusti permainų dvelksmą profesinėje arba romantiškų santykių srityje. Tuo pačiu metu kamuos abejonės, baimė sugriauti nusistovėjusį stabilumą, įprastus santykius. Savaitgalį jėgų, polėkio, azarto bus su kaupu, tačiau pasitaikys kvailos rizikos. Nuo pavojų ir traumų ypač saugokite vaikus.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis