Savaitės horoskopas: kurios dienos bus palankiausios

Astrologinė prognozė savaitei, rugsėjo 11-17 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Savaitė pareikalaus kantrybės ir užsispyrimo, ir tai taps aišku jau pirmosiomis dienomis. Norint nuveikti viską, kas buvo suplanuota, teks įdėti pastangų, skirti kur kas daugiau laiko, nei buvo galima tikėtis. Negana to, vis iškils menkų nesusipratimų, dėl ko galite netekti pusiausvyros, imti pykti, ginčytis dėl niekų.

Tačiau pamažu teigiamų tendencijų įtaka stiprės, o situacija stabilizuosis. Savaitės viduryje galima bus susikoncentruoti į svarbius reikalus, užbaigti tai, ką pradėjote anksčiau. Tai labai vaisingas laikas. Palankus jis ir asmeninių santykių srityje: jie tampa harmoningesni, ramesni, nekyla priežasčių pykčiui, nesutarimams.

Savaitės pabaigoje bus visko. Tuo laiku jūsų laukia daug pergyvenimų, jaudulio, stiprių emocijų. Galimi netikėti susitikimai, apie save gali priminti žmonės, su kuriais kažkada buvote tampriai susiję. Atkurkite santykius, bet tik tuo atveju, jei esate įsitikinę, kad jums jų reikia.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Savaitė bus nebloga. Regis, pavyks sutvarkyti aktualų nuosavybės, komercinį, uždarbio ar svarbaus pirkinio klausimą. Nenuvils ir meilės reikalai, kūrybiniai projektai, vaikai. Tačiau darbe gali kilti sunkumų. Turbūt, užuot plušus darbe, labiau norėsis tvarkyti asmeninius, šeimos reikalus, rūpintis vaikais. Savaitgalis suteiks stimulą meilei bei aktyviai veiklai - tiek fizinei, tiek protinei ir kūrybinei. Galite pasireikšti sporto srityje. Vis dėlto nepraraskite atsargumo, nes jūsų ir jūsų vaikų tykos traumos.

JAUTIS

Savaitė turėtų būti šauni. Galbūt papilnės jūsų piniginė, padaugės komforto namuose, arba įsigysite trokštamą pirkinį, sulauksite šeimos pagausėjimo, galėsite pasidžiaugti artimo žmogaus sėkme ir pan. Vis dėlto problemų arba neplanuotų išlaidų gali atsirasti dėl vaikų. Savaitgalį smagiausia bus su šeima. Būtinai palaikykite savo vaikus, jeigu jie dalyvauja varžybose ar kitaip bando demonstruoti savo sugebėjimus. Tačiau jų neskatinkite elgtis rizikingai, nertis iš kailio, nes traumų tikimybė gana nemaža.

DVYNIAI

Šią savaitę bus ir šilto, ir šalto. Pasitaikys nuviliančių pokalbių, tačiau kai kas ypač džiugins. Regis, širdį glostys komplimentai, meilės apraiškos, kūrybiniai projektai. Gali būti, kad pasipils intriguojami pasiūlymai. Jūsų optimizmą ir polėkį gali mėginti slopinti konservatyvūs šeimos nariai. Jūs išties turite būti atsargūs, nepulti stačia galva į avantiūras, saugotis gaisro, avarijų. Kita vertus, meilės ir kūrybos srityse savęs pernelyg nestabdykite.

VĖŽYS

Iki savaitės vidurio būsite svajingi, meniški, bet gana nepraktiški ir neryžtingi. Vis dėlto net plaukdami pasroviui turėtumėte sulaukti neblogų rezultatų arba pasiūlymų, susijusių su darbu, verslu, papildomu uždarbiu, nekilnojamuoju turtu, norimu įsigyti daiktu ar kt. Galima dilema, kaip pasirinkti iš kelių variantų, kad nieko nenuviltumėte ir neprarastumėte. Nauja turėtų būti geriau už sena, net jei tai jums visiškai nauja sritis. Nesibaiminkite naujovių. Atsargiai kelyje.

LIŪTAS

Savaitė turėtų būti smagi, daug žadanti, bet permaininga ir dėl to nerami. Tai atrodys, kad pildosi gražios viltys, tai kažkas bandys nuleisti jus ant žemės. Jūsų kūrybingumas, žavesys išties bus įvertinti. Vis dėlto galite už pastangas atlygio taip ir nesulaukti arba jis bus mažesnis, nei tikėjotės. Regis, jūsų arba jūsų vaikų laukia aplodismentai, prizai ar kitokie paskatinimai. Geros žinios galite sulaukti iš užsienio. Savaitgalį būsite linkę išlaidauti. Arba to prireiks, kad skubiai išspręstumėte techninę problemą.

MERGELĖ

Nuo šio pirmadienio teks įtemptai padirbėti, jeigu norite įtikti vadovybei bei užsakovams. Net ir labai stengiantis, gali kilti nesusipratimų. Regis, slapta nerimausite dėl artimo žmogaus planų, pasirinkimų arba jausmų. Tuo pačiu labai didžiuositės, jeigu pastarajam sekasi realizuoti kūrybines ambicijas, daugiau uždirbti ar pan. Savaitgalį pravartu ramiai pailsėti ir būti labai atsargiems vairuojant, ką nors darant su technika, aštriais daiktais, chemikalais ir pan. Saugokitės nudegimų ir kitų traumų, apsinuodijimų.

SVARSTYKLĖS

Ši savaitė žada daugiau gerų įspūdžių bei sėkmės negu sunkumų. Dėl mokslo, draugystės ir meilės bei visuomeninės veiklos galėsite tik pasidžiaugti. Nepaisant užkulisinių intrigų ir keistų trikdžių, jūs po truputį judėsite pirmyn sėkmės keliu. Šilta draugystė gali virsti meilės partneryste, o kūrybinis, meninis jūsų potencialas bus pastebėtas ir įvertintas. Savaitgalį laukia renginiai, susitikimai ir pasimatymai. Pasisaugokite agresyvių neblaivių asmenų.

SKORPIONAS

Savaitė bus ir duodanti, ir atimanti. Jeigu delsėte sumokėti mokesčius ar baudą, gali kilti šiokių tokių rūpesčių. Vis dėlto jūsų dalykinės, kūrybinės pastangos, jūsų verslumas atneš puikių rezultatų. Galite gauti darbo pasiūlymą, išvykti į komandiruotę, stažuotę užsienyje. Įmanomas tarnybinis romanas arba nauda iš protekcijos, tarnybinės padėties. Savaitgalį mintys suksis apie karjerą, politiką. Galite įsitraukti į karštas diskusijas.

ŠAULYS

Šiuo metu jūsų laukia ir smagūs, ir nelengvi iššūkiai. Tikėtinos intriguojamos situacijos, susijusios su santykiais, flirtu. Regis, nauja pažintis jus rimtai įtrauks ir sužadins romantiškų vilčių. Tarp bendraminčių nestokosite populiarumo, plėsis draugų ratas. Vis dėlto darbe tikėtini sunkumai, kontrolė, nerimas dėl galimo finansinio ar kitokio patikrinimo. Savaitgalį veršitės kuo toliau nuo namų, domins nekasdieniški dalykai. Venkite rizikos kelyje.

OŽIARAGIS

Savaitė bus prieštaringa. Viena vertus, jums turėtų sektis nelegalūs, slapti reikalai. Tikėtinas pasipelnymas, naudinga protekcija. Apskritai, bus geriau, jei mokėsite laikyti liežuvį už dantų. Jeigu negaluojate, turėtų atsirasti galimybių pagerinti situaciją. Kita vertus, jūsų oponentai gali ieškoti jūsų slaptų nuodėmių, regzti intrigas, grasinti teisinėmis sankcijomis ir kt. Savaitgalį galvosite apie permainas ir kiek jos kainuotų. Galimas aistringas nuotykis. Atsargiai kelyje.

VANDENIS

Šią savaitę pradėsite nuotaikingai. Daugės komplimentų, flirto. Regis, jums seksis rasti gerus tarpininkus, partnerius, jeigu tai dabar aktualu. Beieškodami reikalingų ryšių, galite kažkuo susižavėti ar net įsimylėti iš pirmo žvilgsnio. Netgi patirtas nuostolis ar kažkoks apribojimas keistu būdu gali pakrypti jums naudinga linkme. Vis dėlto turite būti ypač atsargūs su ugnimi, technika, kad išvengtumėte rimtų grėsmių bei žalos.

ŽUVYS

Šią savaitę daug kas priklausys nuo kitų žmonių, tad nelengva prognozuoti jūsų situaciją. Veikla, kuriai reikia kūrybingumo, komercinės uoslės, jums turėtų neblogai sektis ir atnešti naudos. Kiek sunkiau klostysis reikalai, reikalaujantys preciziškai laikytis taisyklių, įstatymų, instrukcijų, disciplinos, tarpininkauti ar būti priklausomiems nuo tarpininkų. Savaitgalį parūps stilius, grožis, sveikata. Galite įsigyti kažką gražaus. Pasistenkite išvengti konfliktų, nesivelkite į ginčus su kitaip mąstančiais.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis