Savaitės horoskopas: ko reikėtų pasisaugoti

Astrologinė prognozė savaitei, gruodžio 12-18 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Savaitės pradžia bus sėkminga. Pirmosiomis jos dienomis galima pasiekti puikių rezultatų, rasti neįprastų darbo metodų. Šis laikas tinkamas eksperimentams, apgalvotai rizikai. Galite sulaukti malonių siurprizų. Gali susidaryti tokios palankios aplinkybės, kurių dėka pavyks greitai pasiekti svarbių tikslų.

Pamažu teigiamų tendencijų įtaka mažės, tačiau tai nereiškia, kad turėtumėte atsisakyti sumanymų, atidėti darbus. Visa, ką pradėsite, pavyks baigti, jei tik būsite atkaklūs. Galima kreiptis į valdžios institucijas, užsiimti dokumentų tvarkymu. Iki savaitės pabaigos bus galimybė pademonstruoti savo gabumus, talentą.

Nesutarimų su aplinkiniais, ko gero, nepavyks išvengti. Tik abipusiai kompromisai padės išvengti konfliktų. Stenkitės vengti ginčų, nebent kalbama apie principines nuostatas.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Savaitę pradėsite su pakilia nuotaika, stebinsite originaliais pastebėjimais. Reikalai, susiję su paslaugomis, prekyba, transportu, informacija, mokslu, judės pirmyn be didesnių kliūčių. Nuo savaitės vidurio jau norėsis tik namų židinio šilumos, be jokio šurmulio, viešumo. Savaitgalis bus neblogas, trauks pramogos, malonumai. Galimas aistringas nuotykis. Viskas bus gerai, jeigu neprovokuosite barnių ir atsargiai elgsitės kelyje.

JAUTIS

Nuo pirmadienio turbūt teks pasinerti į verslo, finansų, buhalterines peripetijas, pasirūpinti nuosavybės klausimais. Jums kažkuo gali padėti slapta protekcija. Nuo ketvirtadienio kils didesnis ūpas bendrauti, diskutuoti, tačiau kaip tik per ilgą liežuvį galima prisidaryti problemų. Savaitgalį norėsis pasiraitoti rankoves ir pasidarbuoti namuose, ūkyje. Venkite abejotinų avantiūrų, tinkamai eksploatuokite techniką.

DVYNIAI

Šiuo metu po truputį prisikaupsite jėgų, daugės stimulo veikti. Tiesa, kažkas jus slopins arba kontroliuos, kritikuos. Nors savaitė gana produktyvi, strimgalviais augs išlaidos. Jums gali priminti apie nesumokėtus mokesčius, įmokas, baudas, skolas ar pan. Savaitgalį teks nemažai bendrauti su žmonėmis. Pasistenkite išvengti beprasmiškų nesusipratimų, nesubtilių diskusijų. Bus geriau, jei išliksite tolerantiški. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS

Nuo pirmadienio kelias dienas stokosite ūpo ir jėgų aktyviai veiklai, nesinorės bendrauti, jausite nuovargį. Galite sunegaluoti. Nekoks ir savaitės vidurys, nes tuo metu jūsų pasyvumas gali būti neteisingai suprastas, ir pasipils priekaištai, kritika. Savaitgalį kils noras nudžiuginti save ir artimuosius kokia nors miela smulkmena. Nusimato galimybė papildomai užsidirbti arba naudingai apsipirkti. Atsargiai vairuokite.

LIŪTAS

Nuo pirmadienio kelias dienas būsite labai aktyvūs, komunikabilūs, artistiški, iki soties prisibendrausite ir su pažįstamais, ir su nepažįstamais žmonėmis, užsieniečiais. Galite sulaukti pakvietimo į renginį, konferenciją, kelionę. Nuo ketvirtadienio labiau kibs infekcijos, būsite išsiblaškę. Pasisaugokite apgaulių, avarijų. Savaitgalį būsite emocionalūs, jausmingi, jautriai reaguosite į bet kokią kliūtį ar nesusipratimą. Gerus ketinimus lengva paversti niekais.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio prasidės darbai darbeliai. Ir darbe, ir namuose jų bus tikra gausybė. Galite įsigyti nuosavybę, gauti kreditą, arba pajamų iš nuomos, komercijos. Planinės išlaidos nuotaikos jums nesugadins, bet gali atsirasti ir netikėtų mokėjimų ar rinkliavų, o tai išties nepatiks. Savaitgalį verčiau neužsiimkite jokiais sunkiais darbais, nevartokite svaigalų. Itin atsargiai elkitės su technika, ugnimi. Rūpinkitės sveikata.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio teks uoliai kibti į darbus, mokslus. Regis, nemažai nuveiksite, tačiau pasitaikys ir sunkumų. Tikriausiai nepavyks išsisukti nuo rimto pokalbio, nelengvo įsipareigojimo ar pan. Nusimato ir draugiškas susiėjimas, kolektyvinis renginys.Šį savaitgalį galimos aplinkybės, dėl kurių teks keisti planus. Galbūt atvyks draugas, pažįstamas. Pasitelkite kantrybę bendraudami su vaikais bei mylimu žmogumi - jie gali turėti keistų kaprizų.

SKORPIONAS

Nuo pirmadienio turėsite reikalų, susijusių su finansais, draudimu, bankais, antstoliais ar pan. Galbūt vyksite pas notarą, advokatą, arba patys teiksite konsultacijas, vesite mokymus, laikysite egzaminą. Gali kiek pasikeisti kelionių planai. Savaitgalį būsite gana neramūs. Apie kažką susimąstyti privers pažįstamo žmogaus pasiūlymas. Svyruosite tarp kelių pasirinkimo variantų. Nežaiskite kitų žmonių jausmais. Saugokitės avarinių situacijų, traumų.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio jums nestigs kūrybiško požiūrio į įvairias veiklas ir santykius. Galite kažkuo nustebinti, mylimus žmonės, gerbėjus, vaikus, arba pastarieji stebins jus. Kita vertus, būsite linkę kitiems primygtinai piršti savo nuomonę, taisykles, valią ir tuo kelsite nepasitenkinimą. Verčiau nepraraskite pagarbos, takto. Savaitgalį netrūks energijos, polėkio. Norėsis meilės nuotykių. Verčiau kaupkite žinias, kurių prireiks egzaminui ar darbo konkursui.

OŽIARAGIS

Ši savaitė neleis tinginiauti. Jeigu nesusirgsite, teks įtemptai plušėti. Laikykitės taisyklių, nepažeiskite įstatymų ir neerzinkite oponentų, kad nekiltų problemų, gresiančių savaitės viduryje. Savaitgalis bus gana neramus, permainingas. Galbūt teks aiškintis dėl neracionalių išlaidų, padaryto nuostolio ar pan. Pasistenkite reikšti tik gražius jausmus ir venkite priekaištauti, pavyduliauti bei įtarinėti. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

VANDENIS

Šią savaitę pradėsite smagiai nusiteikę. Regis, žibėsite sąmoju, originalia mąstysena bei idėjomis. Turėtų sektis kūrybinis, pedagoginis darbas, intelektinė veikla. Nuo ketvirtadienio padaugės neįdomaus darbo. Gali kilti kliūčių dėl aplinkinių nepritarimo, kolektyvo susiskaldymo, intrigų, apkalbų ar pan. Savaitgalį teks blaškytis tarp įvairių asmeninių poreikių ir pagundų. Labai jautriai reaguosite į gerbiamų ir mylimų žmonių pastabas, poelgius. Galima pavydo scena, nuostolis.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio jums parūps tvarka darbo ir namų aplinkoje. Gali kilti noras įsigyti originalių interjero detalių ar pan. Vis dėlto galbūt netrukus paaiškės, kad tai, kas patinka jums, nedomina artimųjų ar pan. Nuo savaitės vidurio džiugins pramogos, vaikų išdaigos, tačiau stresą gali kelti neplanuotai pakrypę turtiniai, komerciniai reikalai. Savaitgalį

užsiimkite ūkiniais, praktiniais reikalais. Jei norite geresnių santykių, galvokite, ką kalbate ir girdėkite, ką kiti sako.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis