Savaitės horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui

Astrologinė prognozė savaitei, rugpjūčio 29-rugsėjo 4 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Pirmosios savaitės dienos bus palankios susitikimams, bendravimui. Bus galimybė susitaikyti su žmonėmis, kurie jums brangūs, susitarti dėl bendrų veiksmų, pradėti įgyvendinti bendrus planus. Galimos stiprios emocijos ir pergyvenimai, kai kuriems gali atsirasti naujos priklausomybės, kurios vaidins gyvenime ryškų vaidmenį, tačiau visa tai neatitrauks nuo darbo, netrukdys spręsti kasdienių reikalų ir problemų.

Antroji savaitės pusė bus sudėtingesnė. Šis laikas atneš naujų problemų, atsiras kliuvinių, teks susiimti norint jas įveikti. Darbe galimi sunkumai, daugeliui kils abejonės, ar jie teisingai pasirinko veiklos sritį.

Raskite jėgų įveikti nepalankias aplinkybes, ir prieš jus atsivers naujos galimybės. Savaitės pabaiga patikrins jūsų tvirtybę, ir gali tapti svarbia pamoka ar naudingos patirties šaltiniu. Stenkitės analizuoti visą informaciją, kuri jus pasiekia, nieko neužmirškite.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Nuo pirmadienio nestokosite energijos, kūrybingumo, romantiško polėkio, sportinio azarto. Seksis bendrauti su augančia karta. Tačiau savaitės vidurys žada keblumų. Verčiau venkite bet kokios rizikos, saugokitės gamybinių traumų. Labai svarbu tinkamai vykdyti profesines pareigas ir gerai sutarti su kolegomis. Savaitgalį jausitės puikiai, jei sugebėsite žvelgti į aplinkinius ir pasaulį geranoriškomis akimis. Turėtumėte susitikti su asmeniu, kurį laikote patikimu draugu ar partneriu.

JAUTIS

Šią savaitę noriai savo energiją eikvosite šeimos, namų, vaikų, labui. Neblogas metas kūrybai, protiniams žaidimams, konkursams. Savaitės viduryje galite būti viliojami arba patys kitus trauksite į riziką, abejotinas avantiūras. Nerimo sukels ir meilės objektas, ir vaikai. Saugokite juos. Savaitgalis palankus sveikatai naudingoms procedūroms, masažams bei ūkinei, techninei veiklai. Pravartu pagalvoti apie dietos prisitaikymą, įvaizdžio patobulinimą, sveiką gyvenseną.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio pora dienų lengvai judės įprasti darbai bei kontaktai, sėkmingai pasinaudosite kitų suteikta informacija. Deja, nuo savaitės vidurio bus sunkiau ir dirbti, ir bendrauti. Gali būti, kad jūsų nesėkmės darbe ar kitoje srityje nekaip paveiks partnerį, šeimos gerovę ar planus. Saugokitės traumų, neprovokuokite avarijų. Savaitgalį nusimato smagus vakarėlis, pramoga. Puikus metas meilės pasimatymams, pobūviams, kūrybai, užsiėmimams su vaikais, žaidimams.

VĖŽYS

Šią savaitę galite sulaukti pageidaujamos pagalbos, informacijos dėl papildomo uždarbio, norimos prekės ar kt. Regis, skirsite laiko ir lėšų grožio profilaktikai, sveikatos atstatymui. Nuo savaitės vidurio būsite itin aktyvūs, jei jūsų veikla susijusi su žiniasklaida, ryšiais, kelionėmis. Tikėtina nerimą kelianti žinia. Nederėtų aklai tikėti gandais, veltis į intrigas. Savaitgalį jus valdys nuotaikos, užplūs prisiminimai, daug galvosite apie namų komfortą, artimųjų gerovę bei dėl jos stengsitės.

LIŪTAS

Šią savaitę padaugės romantiško polėkio, iškalbos, noro gerinti finansinę padėtį, darbo ar gyvenimo sąlygas. Visgi jausite tam tikrą jausmų ir reikalų nestabilumą. Lengva sugriauti tai, kas buvo stabilu, ir patikima. Jūsų viltys be vargo pasipelnyti ar ką nors laimėti kitų sąskaita gali nepasiteisinti. Savaitgalį galite sulaukti žinios ar svečio, kuris kiek pakoreguos jūsų planus. Pasidalijimas mintimis, patarimais bus labai naudingas. Pasidomėkite reklama, parašykite laiškus, susitikite su draugais, giminaičiais.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio pora dienų bus malonu ir ramu, ypač jei laiku užbaigėte planuotus darbus. Tuomet rasite laiko pasimėgauti tuo, kas jums teikia džiaugsmo, komforto. Deja, savaitės vidurys žada išbandymus. Jūsų netinkamas elgesys gali atnešti problemų ne tik jums, bet ir aplinkiniams. Pasistenkite neskatinti priešiškumo, intrigų. Savaitgalį galvosite apie investicijas ar pajamas, susijusias su nekilnojamuoju turtu, verslu. O jei tai nerūpi, tai džiaugsitės gerais ir skaniais dalykais. Regis, gausite dovanų arba sulauksite malonių siurprizų.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio nusimato ir linksmybių, ir susirūpinimo. Regis, nemažai galvosite apie projektus bei žmones, kuriuos norite susitikti. Kai kurie susitikimai išties nudžiugins. Deja, nuo savaitės vidurio bus ypač lengva susikompromituoti, tapti intrigų taikiniu. Nesugebėsite objektyviai vertinti situacijos, žmonių. Saugokite sveikatą. Savaitgalį pavyks atkurti santarvę, gerus santykius, jei tik pasistengsite suprasti kitus žmones, prisipažinti klydę ar pan. Atvirumu, nuoširdumu galite daug laimėti.

SKORPIONAS

Nuo pirmadienio aplinkiniams darysite vis didesnę įtaką. Tai gali padėti kilti karjeros laiptais ar tiesiog labiau priartėti prie tikslo. Tiktų aiškintis juridinius ir dalykinius klausimus. Tik nesivelkite į abejotinas avantiūras. Šiuo periodu būkite kuo atidesni aplinkiniams, o ypač vaikams, antraip jų problemos ilgam gali tapti jūsų galvos skausmu.

Savaitgalį pasireikš stiprios nuojautos, meniniai sugebėjimai. Venkite alkoholio, triukšmingų susibūrimų, atiduokite duoklę sielai arba protui skaitydami, medituodami.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio gerai seksis veikla, susijusi su informacija, švietimu, turizmu, sportu. Gali palankiai išsispręsti ir juridinė problema. Iš simpatiško asmens galite sulaukti malonaus dėmesio. Antra savaitės pusė jau bus įtempta. Galimi susidūrimai su sunkaus būdo veikėjais. Šeimoje irgi trūks ramybės, bus daug nepasitenkinimo. Tiesiog gerbkite save bei kitus, tai labai padės. Savaitgalį ir patys veršitės bendrauti, svečiuotis, ir kitus trauksite lyg magnetas. Tikėtini šaunūs susitikimai, išvykos, įvairios naujienos.

OŽIARAGIS

Šią savaitę aktyviai spręsite klausimus, susijusius su verslu, investicijomis, draudimu, mokesčiais. Dar neskubėkite investuoti, skolinti pinigų. Pasisaugokite gresiančių provokacijų. Galimas neplanuotas vizitas, patikrinimas, nekokia žinia. Labai saugokite sveikatą. Savaitgalį nusimato ir malonūs, ir ne itin malonūs rūpesčiai. Jūsų draugijos reikės saviems ir svetimiems. Nors ir malonu jaustis svarbiems, tai vargins, kels įtampą. Kaip bebūtų, visiško atsipalaidavimo ir nieko neveikimo net nesitikėkite.

VANDENIS

Šią savaitę su kaupu bus emocijų. Ir ne tik gerų. Palanku pratęsti sutartis su verslo partneriais, aiškintis nesusipratimus, teisinius klausimus ir kt. Sekite informaciją, nes galimos permainos, kurių nepaisymas atneštų žalos. Jei šiuo metu sugadinsite kokius nors santykius, reikalus, ištaisyti bus nelengva. Savaitgalį nusimato susitikimai su įžymybėmis, įtakingais veikėjais, užsieniečiais, reikšmingi renginiai. Galbūt turėsite progų pademonstruoti savo erudiciją, iškalbą, sąmojį, platų akiratį.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio per pora dienų be didelių pastangų turėtų pavykti užbaigti anksčiau pradėtą darbelį, derybas. Galbūt sužinosite, kad esate priimti į darbą arba gausite sveikatos tyrimų rezultatus. Deja, nuo savaitės vidurio nemalonumų galite patirti tiek dėl savo kaltės, tiek dėl kitų nepalankumo. Gali būti demaskuotas jūsų melas, apgaulė ar kt. Savaitgalį būsite labai kūrybingi, intuityvūs. Tačiau galite neatsispirti norui išlaidauti, kad įsigytais brangiais pirkiniais kažkam padarytumėte įspūdį. Nepersistenkite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis