Savaitės horoskopas: kada laukia sėkmingos dienos

Astrologinė prognozė kitai savaitei, kovo 14-20 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Savaitės pradžia gana sudėtinga, pirmosios jos dienos bus itin emociškai įtemptos. Todėl iki pat trečiadienio galimi konfliktai ir ginčai, nesutarimai namie ir darbe. Net tie, kas paprastai išsiskiria ramybe, pusiausvyra ir galimybe šaltakraujiškai mąstyti, tampa kaprizingi ir dirglūs, elgesys nenuspėjamas.

Antroje savaitės pusėje reikėtų susikoncentruoti ties finansinių ir turto klausimo sprendimu. Būkite atsakingi. Saugokite savo profesinę reputaciją: į ją gali būti pasikėsinta. Laikykitės drausmės, bendrų taisyklių ir gerbkite tradicijas.

Savaitės pabaiga bus labiau palanki nei jos pradžia. Tai harmoningų santykių, taikos metas. Jis palankus šeimyniniams reikalams, bendravimui su artimaisiais, taip pat tinka kūrybai.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Nuo pirmadienio iki savaitės vidurio sustiprės jūsų apetitas informacijai, naujovėms. Aktualūs bus su mokslu, žiniasklaida, komunikacijomis, technika susiję reikalai. Galite gauti svarbią žinią, suremontuoti ar įsigyti reikalingą įrengimą. Nepraraskite saiko ir atsargumo, galvokite, ką kalbate, nežiopsokite kelyje. Savaitgalis žada malonių įspūdžių, pramogų. Vis dėlto žmonės, kuriems esate neabejingi, bei vaikai gali jus vedžioti už nosies, žadinti iliuzijas. Kaip bebūtų, verta būti geriems, padėti silpnesniems, atjausti.

JAUTIS

Ši savaitė bus svarbi tiems, kurie turi apsispręsti dėl reikalų, susijusių su verslu, nekilnojamuoju turtu. Gali nepavykti numatytas sandoris. Lengva pakliūti į sukčių pinkles. Kad to išvengtumėte, remkitės realiomis finansinėmis galimybėmis ir anksčiau įgyta patirtimi. Su užsieniu, mokslu, scena, vaikais, draugais susiję reikalai gali kažkuo nudžiuginti. Savaitgalį smagiausia bus su šeima, artimiausiais draugais. Galbūt net nesinorės kur nors eiti iš namų ir džiaugsitės, jei geras svečias pats pas jus užsuks.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio demonstruosite apsukrumą ir vaizduotę. Būtų gerai, kad tai išeitų į naudą ne vien jums, bet ir kitiems. Jeigu vis dėlto nersitės iš kailio, kad kitus apgautumėte, nuskriaustumėte, sėkmė jums šypsosis labai trumpai, o bumerangas kirs skaudžiai. Savaitgalio dienomis noriai bendrausite, viskuo domėsitės. Galite gauti informacijos, kurios ilgai ieškojote ar laukėte. Jeigu reikia pasiruošti viešą kalbą, ką nors išversti, parašyti, išmokti, tai jums turėtų pavykti kuo puikiausiai.

VĖŽYS

Šią savaitę dėsite nemažai pastangų, siekdami daug nuveikti, pritaikyti savo žinias, kompetenciją, o gal ir kažką gauti nelegaliu būdu. Galite nepastebėti nenumatytos kliūties. Venkite nepamatuotai rizikuoti, saugokite reputaciją. Vis dėlto įmanoma ir ypatinga sėkmė, įvertinimas, gera žinia arba naudinga kelionė. Savaitgalis turėtų būti gana ramus, malonus. Labiausiai patiks skaniai valgyti, naršyti po internetą, bendrauti su toli nuo jūsų esančiais žmonėmis, kurie jus domina, skaityti intriguojamas knygas ir pan.

LIŪTAS

Nuo pirmadienio kažkokie susitarimai bus sudaromi skubotai arba kaip tik pavėluotai. Regis, jums teks tartis dėl bendros veiklos, organizuoti susirinkimus, vesti derybas, skirstyti pareigas, aiškintis įstatymus, finansinius klausimus. Jūsų darbštumas, komercinė uoslė duos naudos. Nuo trečiadienio labiau kibs infekcijos ir sukčiai, tad pasisaugokite. Savaitgalį būsite jausmingi, emocingi. Domins meilė, erotika, pavasariu dvelkiantys užsiėmimai ir pirkiniai. Galite kažką sužavėti savo psichologiniu įžvalgumu.

MERGELĖ

Šią savaitę itin branginkite savo reputaciją, venkite aplaidumo darbe, saugokite dokumentus. Už jums suteiktą paslaugą gali tekti atsilyginti dosniau, nei tikėjotės. Galimos finansinės sankcijos, nuostoliai. Apskritai visose srityse labai daug lems simpatijos ir antipatijos. Savaitgalį rekomenduojamas ramus atsipalaidavimas, be šurmulio, skubėjimo, persitempimų. Ilsėkitės, mėgaukitės meile, gerais filmais, knygomis, leiskite sau ir savo antrajai pusei patinginiauti, pasvajoti.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę jūsų arba ne jūsų iniciatyva bus siekiama teisingumo, bet priemonės nebūtinai bus teisinės ir moralios. Atsisakykite keršto planų, klastos, kartu pasisaugokite tų, kurie turi už ką jus smerkti, kritikuoti. Aktualūs bus su mokslu, informacija, ryšiais, žiniasklaida susiję reikalai. Tikėtini kontaktai su įtakingais žmonėmis. Savaitgalį savo draugus, pažįstamus galite nustebinti atnaujintu įvaizdžiu, pakeistu gyvenimo būdu, mityba ar kt. Arba jūs paseksite kažkieno pavyzdžiu ir keisitės.

SKORPIONAS

Nuo pirmadienio galite susidurti su klasta, pavydu. Nusimato išlaidos technikai ar jos remontui. Tikėtina, kad atsiras naujų sąjungininkų, rėmėjų arba naujų verslo perspektyvų. Tačiau pasisaugokite tų, kas gali jums pakenkti. Verčiau nesivelkite į mūšius su antstoliais, kreditoriais, jei turite kokią neatliktą prievolę. Savaitgalį būsite nusiteikę padirbėti ar pasireikšti politikos srityje, kaip nors viešintis, kuo nors pasižymėti. Arba galbūt pasireikšite scenoje, sulauksite publikos aplodismentų, gerbėjų dėmesio.

ŠAULYS

Šią savaitę tikėtina įtampa asmeniniuose santykiuose, kalbos apie skyrybas, alimentus, paveldėjimą, turto dalybas. Gali atsirasti laikinų kliūčių kai kuriems jūsų planams. Tik pagarba aplinkiniams ir nesuvaidintas kilnumas gali padėti jums pakreipti situaciją savo naudai, pasiekti naudingą susitarimą, kompromisinį variantą, kuris pasiteisins. Savaitgalį turėtumėte praleisti turiningai, įdomiai. Galbūt kur nors tolokai vyksite ar sulauksite svečių. Arba produktyviai pasimokysite, rasite norimą informaciją internete ar kt.

OŽIARAGIS

Šią savaitę jums gali kelti nerimo medicininiai tyrimų rezultatai arba paskirtos procedūros. Rūpesčių gali sukelti ir buhalteriniai reikalai, pinigų klausimai, tačiau ims konkrečiai spręstis kai kurie su profesine veikla susiję lūkesčiai. Savo darbštumu, ryžtu užkrėsite ir kolegas. Atsargiau elkitės su technika, ugnimi, elektra. Savaitgalį gali kilti ūpas iš pagrindų tvarkytis arba išlaidauti ir pirkiniais džiuginti artimus žmones. Regis, jūsų dėmesiu ir pastangomis išties nebus nusivilta.

VANDENIS

Nuo pirmadienio santykiuose su artimos aplinkos žmonėmis galite tikėtis draugiškumo, bet tik tuo atveju, jeigu nesielgsite negarbingai. Gali užeiti azartiškos nuotaikos. Tikriausiai neblogai seksis žaidimuose, konkursuose, varžybose. Jeigu turite greitai pasiekiamą tikslą, galite prie jo priartėti. Aktyviai ir noriai bendrausite su vaikais. Nuo savaitės vidurio itin saugokite sveikatą bei reputaciją darbe. Savaitgalį kuo daugiau dėmesio skirkite gyvenimo partneriui, šeimos nariams, puoselėkite šeimos židinį.

ŽUVYS

Šią savaitę naujų vilčių gali suteikti su šeima, verslu, nekilnojamuoju turtu susiję reikalai. Tačiau gresia emocinis ir fizinis persitempimas, virškinimo sutrikimai arba kažkokį planą ardys kolegų, namiškių nepritarimas, jų problemos. Vis dėlto už gerus darbus, teisingus sprendimus šiuo metu jums gali būti dosniai atlyginta. Savaitgalį būsite kupini atjautos, intuicijos, meninio įkvėpimo. Veikiausiai tokie jausmai gražiai nuspalvins tą veiklą, kurios imsitės. Svarbu nepasiduoti svaigalų, kvaišalų traukai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis