Savaitės horoskopas: jei norite keisti savo gyvenimą, – metas tam palankus

Astrologinė prognozė savaitei, lapkričio 13-19 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Savaitės pradžia bus sėkminga tiems, kas neskraido padebesiais ir nekuria iliuzijų. Šiuo metu nėra lengva vertinti daiktus realiai, ypač jei įvykiai klostosi ne taip, kaip norėtųsi. Tačiau tik toks požiūris jums garantuos sėkmę.

Šis laikas itin tinkamas rūpintis aplinkiniais. Turėsite progą pagerinti santykius su artimaisiais, palikti nesutarimus praeityje. Jei paskutiniu metu su kuo nors ginčijotės, dabar galite susitaikyti. Taip pat šis laikotarpis tinka ir kitų žmonių konfliktų reguliavimui.

Antroji savaitės pusė bus palanki. Tuo laiku daug kas taps aišku, todėl lengva priimti sprendimus, galima išspręsti sudėtingas situacijas, užsibrėžti planus ateičiai. Bus proga atsikratyti abejonių, kurios trukdo žengti pirmyn.

Galite ryžtis svarbiems sprendimams ir keisti savo gyvenimą, jei tik tikite savimi. Intuicija pasufleruos, kaip geriau pasielgti.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Šią savaitę galite patirti tam tikrą konkurenciją, interesų susikirtimus. Jei galvosite vien apie savo patogumus ir norus, vargu ar būsite suprasti. Veikite apgalvotai, bandykite įveikti kitų žmonių nepalankumą. Tiktų įvertinti savo finansines galimybes, peržiūrėti dokumentus, sutartis. Regis, sugebėsite susitvarkyti aktualų finansinį, turtinį reikalą. Savaitgalį būkite santūrūs, nes impulsyvumas į gera nenuves. Naujai užmegzta pažintis nebus tokia pozityvi, kokia jums gali pasirodyti. Gresia traumos, avarijos.

JAUTIS

Šią savaitę turbūt artėsite prie savo tikslų, pasitelkę asmeninius privalumus, žavesį. Galite palenkti į savo pusę net konkurentus. Jums gali būti pasiūlyta verslo arba meilės partnerystė. Jeigu turite teisinių klausimų, pravartu konsultuotis. Savaitgalį jausite ūpą bendrauti, aiškintis santykius. Trokšite stiprių įspūdžių bei pojūčių. Tačiau daug kas, kuo norėsis patikėti, tebus suaudrintos fantazijos vaisius. Nepraraskite savitvardos jokiose situacijose, apdairiai elkitės su pinigais.

DVYNIAI

Šią savaitę jums tikriausiai teks imtis neįdomių ar keblių darbų, kuriems stigs ir noro, ir jėgų. Tačiau galimas malonus flirtas darbe arba viliojantis naujos veiklos pasiūlymas. Regis, išleisite pinigų, pirkdami daiktus, kurie gali suteikti daugiau komforto. Arba manysite, kad nedelsdami turite kažką padaryti savo sveikatos bei grožio labui. Savaitgalį būsite linkę kalbėti apie dalykines problemas, ūkinius reikalus. Galite susitikti su asmeniu, iš kurio tikitės palaikymo. Valdykite emocijas, saugokite vaikus.

VĖŽYS

Šią savaitę gali pildytis jūsų puoselėtos viltys. Tačiau tikėtinas susirūpinimas dėl kompetencijos spragų, darbo, asmeninio įvaizdžio. Nuo ketvirtadienio jums ypač rūpės vaikų poreikiai bei interesai, kūrybinė veikla, kultūriniai renginiai. Savaitgalis nuteiks meilei, pramogoms, sportui bei užsiėmimams su vaikais. Reikėtų pasisaugoti sportinių traumų ir nesivelti konfliktus, muštynes. Savo bei artimųjų sveikata ir įvaizdžiu pasirūpinkite neatidėliodami. Saugokitės ugnies.

LIŪTAS

Savaitė bus kupina darbų, atsakomybės. Tiktų bendrauti, derėtis, reklamuotis. Pats metas iki galo sutvarkyti vieną reikalą, kurį jau seniai atidėliojate. Nenusivilsite, jeigu savo energiją eikvosite šeimos, namų, gyvenamos aplinkos labui. Tik atsargiau su dietomis ir įvaizdžio keitimu - tai gali sukelti problemų. Savaitgalį vaikai arba augintiniai gali prikrėsti eibių, už kurias atsakysite jūs. Saugokite sveikatą, venkite rizikos, azartinių žaidimų. Galbūt teks kažką taisyti ar pirkti iš technikos, remonto prekių.

MERGELĖ

Šią savaitę savo žavesiu ir maloniu bendravimu daug kam darysite įspūdį. Gali būti, kad pasijusite esą vertinami, mylimi. Visgi būkite apdairūs, nes aplink jus sukiosis nesąžiningi žmonės. Neskubėkite su didelėmis išlaidomis ir saugokite daiktus, kuriuos galima pamesti. Pravartu skirti dėmesio savęs tobulinimui. Savaitgalio susitikimai bus ir smagūs, ir naudingi. Atsakykite į gautus laiškus, paieškokite reikalingos informacijos. Būkite itin budrūs kelyje bei tinkamai elkitės su technika, ugnimi.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę galite gauti slaptą dosnų pasiūlymą arba naudos iš komercinių operacijų, sandorių. Išsiaiškinkite iki galo rūpimą reikalą. Pravartu sukaupti reikiamos informacijos, atnaujinti ar užmegzti reikalingus ryšius. Regis, jausite svarbių asmenų paramą. Savaitgalį galite tartis ir derėtis dėl norimo pirkinio, nuomos sąlygų ir pan. Jums prieš tai vertėtų pasikalbėti su artimos aplinkos žmonėmis, suderinti interesus. Tik nekelkite balso, venkite konfliktų, nes jie gali baigtis nekaip. Atsargiai kelyje bei su technika, ugnimi.

SKORPIONAS

Šią savaitę galite patekti į įdomių įvykių sūkurį. Kai kas gali pasiūlyti susitaikymą, draugystę arba pramogą, nuotykį. Socialinei veiklai, meninei kūrybai šis metas taip pat palankus. Kuo racionaliau tvarkykite reikalus, neskubėdami ir pasitikėdami savimi. Tai lems geras perspektyvas. Savaitgalį jūsų širdyje tikriausiai šėls jausmų audra. Galbūt to priežastis - kūrybinis įkvėpimas arba meilė. Būkite atsargūs kelyje ir kitur, kad netektų gailėtis dėl nežinojimo ar neapdairumo.

ŠAULYS

Nuo šio pirmadienio vienaip ar kitaip spręsis darbo ir bendravimo problemos. Galite susitikti su žmonėmis, kurių seniai nematėte. Pokalbiai su jais padės jums geriau susivokti situacijoje, gal net pakeisti kai kuriuos planus, požiūrį. Tikriausiai kils slaptų svajonių. Savaitgalį mąstysite apie permainas, svajosite, fantazuosite. Galite labai jautriai sureaguoti į paskalas. Jeigu pulsite ieškoti nuotykių, greitos naudos arba velsitės į intrigas, galite apsvilti sparnelius. Verčiau nepasitikėkite akla sėkme.

OŽIARAGIS

Savaitė žada įdomių patyrimų. Galimas meilės pasimatymas asmeniui, kurio slapčia ilgitės. Tačiau darbų eiga gali būti lėta, su trikdžiais, klaidomis. Pradės labiau aiškėti, kuo galite pasikliauti, o kuo ne. Galite gauti pasiūlymų, dėl kurių skubėsite keisti kitus planus. Jūsų emocijas audrins dominantis asmuo. Venkite rizikos. Savaitgalį situacija bus neprognozuojama, paini. Galite išgirsti keistų naujienų. Regis, bus nelengva susitarti su kitais bei neprarasti savitvardos, optimizmo. Saugokitės traumų, ugnies, venkite rizikos.

VANDENIS

Savaitė palanki kelionėms, susitikimams su užsieniečiais, kultūrinių renginių, tarptautinių konferencijų, seminarų organizavimui ir pan. Tarsi atsitiktinai galite išsiaiškinti kažką labai svarbaus. Galbūt tai lems reikšmingą permainą. Būkite korektiški, veiklūs ir jums viskas pavyks. Savaitgalį jums gali tekti atsakyti už dalykus, nuo jūsų tiesiogiai nepriklausančius. Asmuo, kurį laikote savo draugu, gali pasielgti gana nedraugiškai. Saugokitės traumų, avarinių situacijų, sukčių.

ŽUVYS

Šią savaitę tikėtinas meilės nuotykis, susižavėjimas. Kita vertus, įtarimų dėl ištikimybės, sąžiningumo gali sukelti artimas žmogus, partneris. Apdairiau elkitės su pinigais, dokumentais. Neblogai seksis intelektinė ir meninė veikla, moksliniai tyrinėjimai. Pravartu ieškoti naujų kelių savo tikslams įgyvendinti. Savaitgalį galite sulaukti svečio ar pakvietimo arba daug bendrauti virtualiai. Galite sužinoti apie draugą ištikusią bėdą. Pasisaugokite sukčių.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis