Savaitės horoskopas: iki švenčių situacija pasikeis

Daugumai ši savaitė taps puikiu laikotarpiu: sumažės įtampa darbe.

Šių dienų skaitomiausi:
- Savaitės ikona. S. Nainė: drabužių beveik neperku, ką noriu, pasisiūnu pati
- Ką veidas pasako apie jūsų asmenybę ir sveikatą
- Japoniška 13 dienų dieta - minus 12 kg. MENIU ir atsiliepimai
- Kaip žengsime į pavasarį? Avalynės mados tendencijos
- Kaip turėtų atrodyti Velykų stalas
- Biskvitinis medaus tortas

BENDRA PROGNOZĖ

Bus galimybė išvengti didelių krūvių profesinėje srityje, o kai kam pavyks netgi neblogai paatostogauti, pavyzdžiui, išvykti į kelionę. Tačiau ir tiems, kam teks darbuotis nepakeliant galvos, įvertins, kad situacija - kur kas palankesnė nei buvo anksčiau. Žinoma, iki pergalės dar toli.

Bet kokiuose santykiuose svarbiausiu dalyku taps gebėjimas išgirsti, išklausyti artimąjį. Savaitės viduryje dvasinis ryšys taps daug svarbesnis nei bet koks kitoks. Antra savaitės pusė palanki romantiškiems susitikimams.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Avinas

Šią savaitę neblogų rezultatų galite tikėtis, jei kur nors vyksite sporto tikslais, ruošite ar pristatysite projektą. Gali atsirasti proga sublizgėti scenoje, renginyje. Nuo trečiadienio daug dirbsite ir dar daugiau reikalausite iš kitų. Savaitgalį vargu ar jausite šventines nuotaikas. Jei elgsitės provokuojančiai, impulsyviai, to netoleruos antroji pusė ir aplinkiniai. Negalėsite pakęsti kritikos. Pasistenkite susiimti, tuomet per Velykas turėsite šansų patirti ir malonių staigmenų.

Jautis

Šiuo metu jums turėtų sektis meilės ir kūrybos fronte. Jūs arba kažkas iš artimųjų gali ruoštis kelionei, egzaminams ar pan. Atidžiau prižiūrėkite vaikus. Į periodo pabaigą atsiras neplanuotų ūkinių, techninių rūpesčių arba susirūpinti privers sveikatos problema. Savaitgalį vertėtų itin pasisaugoti peršalimo, apsinuodijimo, alergijų. Neužsnūskite prie vairo ir nevairuokite išgėrę alkoholio, slopinančių vaistų. Pasiruošimas Velykų pobūviui jus turbūt vargins, nesinorės nei šurmulio, nei svečių.

Dvyniai

Šią savaitę neieškosite žodžio kišenėje. Tikėtini interviu, svarbūs susitikimai. Regis, rasite bendraminčių ir sąjungininkų. Nuo trečiadienio tapsite itin jautrūs emociškai. Kiti iš jūsų reikalaus ištikimybės ir garantijų, o jūs abejosite, ar verta įsipareigoti. Artėjant savaitgaliui ims traukti avantiūros, nuotykiai. Galite susigundyti pirkiniu ar pramoga, kurie bus nuostolingi. Rizikingai elgsis ir jūsų vaikai. Regis, šventinės išlaidos bus nesaikingos.

Vėžys

Nuo pirmadienio pora dienų aktualiausi bus finansiniai ir turtiniai klausimai. Galbūt atsiras įsidarbinimo galimybė ar šansas papildomai užsidirbti, kažką įsigyti naudingomis sąlygomis. Galite patirti romantišką nuotykį. Galima neplanuota kelionė, svečias.Savaitgalis prasidės ne itin maloniai. Regis, jausite emocinę įtampą, kurią sąlygos mėnulio užtemimo įtaka, o gal ir ne tik ji. Tikėtini momentai, kai su kuo nors bendrauti reikš susipykti. Pasistenkite neapkartinti Velykų švenčių nei sau, nei kitiems.

Liūtas

Šiuo periodu būsite kupini didelių ambicijų. Pažįstamas asmuo gali pateikti pasiūlymą, susijusį su nauju projektu. Arba kai kurie jūsų sumanymai sulauks norimo palaikymo. Gali tekti tvarkyti skubius, svarbius reikalus, sudarinėti sutartis, tarpininkauti. Savaitgalį nenustygsite vietoje ir mėginsite daug kur suspėti. Deja, dėl rizikingo elgesio kelyje ar dėl netikėto sveikatos sutrikimo galite pakliūti į bėdą. Per Velykas verčiau patys pasikvieskite svečių, nei kur nors vykite.

Mergelė

Šią savaitę pora dienų būsite išsiblaškę, užsisvajoję. Gali būti nelengva laikytis darbų grafiko. Kita vertus, jums turbūt seksis meilės, meno ir medicinos srityje. Norite ar nenorite, teks pasirūpinti ir piniginiais, turtiniais reikalais, dokumentais. Velykų progos vizitai, pasiruošimai nelabai džiugins dėl neišvengiamų išlaidų ir sunkumų suderinti planus su mylimu žmogumi, vaikais. Neskolinkite brangių daiktų, pinigų, nes vargu ar atgausite. Nepraraskite saiko ir atsargumo, ypač vaišinantis svaigalais ir kelyje

Svarstyklės

Šią savaitę galimas susitikimas, kurio metu nuskambės neblogas pasiūlymas. Nenuvils sudalyvavimas kolektyviniame renginyje. Tačiau nuo trečiadienio jausitės prasčiau. Galbūt slėgs apkalbos, artimo žmogaus sveikatos bėdos ar kt. Savaitgalis, nors ir priešventinis-šventinis, skatins nervingumą, dirglumą. Norisi ramybės ir taikos, tačiau kažkam vis neįtinkate. Susierzinę aplinkiniai ves jus iš pusiausvyros. Kiek įmanoma, stenkitės kurti harmoniją.

Skorpionas

Šiuo metu teks tvarkyti daugybę reikalų. Padaugės aiškumo, ką ir kaip reikia daryti. Galite pasirašyti palankų kontraktą, įsigyti planuotą ilgalaikio naudojimo daiktą, pagerinti buities ar darbo sąlygas. Į periodo pabaigą situaciją pablogės. Pavojų kelia aplaidus ir nelegalus darbas, svaigalų vartojimas, abejotini komentarai. Savaitgalis žada keistokas nuotaikas. Regis, noras atsiriboti nuo žmonių, atitrūkti nuo realybės, jus skatins simuliuoti ligą. Kita vertus, sveikata išties bus lengvai pažeidžiama.

Šaulys

Šią savaitę neblogai seksis santykių su užsieniu, teisėtvarkos, kultūros, aukštojo mokslo, tarptautinės komercijos, turizmo srityse. Tikėtinas noras pasireikšti ar paveikti kitus. Visgi jei pernelyg skubėsite ar kažkokiai rizikai paskatinsite vaikus, galite pridaryti žalos. Šeštadienį būsite nusiteikę aktyviai leisti laiką ir ieškosite tinkamos kompanijos. Saugokite nuo pavojų vaikus, negadinkite draugystės piniginėmis peripetijomis. Pirma Velykų diena gali paskęsti migloje dėl nesaikingo alkoholio vartojimo. Jauskite saiką.

Ožiaragis

Kelias dienas jus turėtų džiuginti pavasariu dvelkianti meilė, aistra, finansiniai pasiekimai. Gana sėkmingai bus sprendžiami ir juridiniai, kelionių bei mokslo klausimai. Deja, į savaitės pabaigą emocinis fonas prastės, daugės nemalonių rūpesčių. Nelengvas bus šis savaitgalis. Jausitės pažeidžiami, nesaugūs, ir būsite linkę dėl visų nesėkmių kaltinti kitus žmones, valdžią. Būtų geriau, kad nepolitikuotumėte ir neprovokuotumėte konfliktų. Jei susipyksite su artimaisiais, Velykos apskritai gali būti švenčiamos be jūsų.

Vandenis

Šią savaitę situaciją stipriai veiks partneriai, konkurentai. Panašu, kad įsitikinsite kažkieno teisumu ir geranoriškumu. Reikėtų neuždelsiant sutvarkyti finansinius reikalus: sumokėti mokesčius, skolas, draudimo įmokas, alimentus ir pan. Šį savaitgalį tikriausiai leisitės į kelią, kad pamatytumėte tuos, kurių pasiilgote, arba kuriuos tiesiog privalote aplankyti. Tikėtini keblumai, susiję su kelione, užsieniečiais, muitais, bagažu, įstatymais ir formalumais, apie kuriuos neturite supratimo. Būkite itin budrūs už vairo.

Žuvys

Nuo pirmadienio derėtų užsiimti konkrečia veikla, rimčiau padirbėti darbe ir namuose. Pravartu ir pasportuoti, pasirūpinti sveikata. Nenumokite ranka į dalykinius pasiūlymus - jie išeis į naudą. Galite patirti ir romantišką nuotykį, sublizgėti scenoje. Deja, bus nemalonu, jei į paviršių iškils ilgai slėptas dalykas, afera. Priešvelykiniai pasiruošimai šeštadienį nemažai kainuos, nes išlaidausite lyg be stabdžių. Galbūt kažkam rinksite dovaną. Įtikti bus labai sunku. Pasisaugokite reketo, seksualinės prievartos.

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis