Savaitės horoskopas: galite pasiekti tai, ko geidžiate

Astrologinė prognozė savaitei, birželio 19-25 dienoms.

SAVAITĖS PROGNOZĖ

Pirmosios dienos palankios tiems, kas nebijo drąsių sprendimų ir yra pasirengę greitoms permainoms. Šis laikas atneš daug gero kūrybiškiems žmonėms. Jei įsiklausysite į savo intuiciją, suprasite, kokius žingsnius reikia atlikti, norint pasiekti tai, ko geidžiate. Gali iškilti sunkumų tiems, kas užsiima darbu, reikalaujančiu atsargumo ir dėmesio: dabar jis atrodo nuobodus ir varginantis, o susikaupti nebus lengva.

Savaitės vidurys labiau palankus pradėti bendradarbiavimą ir bendrą veiklą. Sėkmingi bus darbo kontaktai neformalioje aplinkoje, derybos su potencialiais sąjungininkais. Atsiras naujų darbų ir užduočių, kurie iš tikrųjų įtrauks. Turėsite galimybę rasti bendraminčių, kartu su jais pradėti kokį nors projektą.

Paskutinės savaitės dienos gali būti įtemptos, ypač tiems, kas nemoka vertitni kitų nuomonės. Aštrės dauguma konfliktų, atsiras nesutarimų ir reikia elgtis diplomatiškai, norint užglaistyti aštrius kampus. Ir asmeniniai, ir dalykiniai santykiai pareikalaus kantrybės, nuolaidų svetimo silpnybėms.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Nuo pirmadienio jus ypač žavės tai, kas originalu, neįprasta. Džiugins pikantiškos naujienos, netikėti susitikimai, flirtai. Galite sulaukti pageidaujamos pagalbos ir informacijos. Palanku prekiauti, pirkti šeimai reikalingas prekes ar paslaugas, tartis dėl uždarbio, nuomos, kredito. Savaitgalį nepriekaištingai vykdysite šeimines pareigas, bet jums rūpės ir pramogos, piknikai. Pasisaugokite traumų, nesukelkite gaisro. Sekmadienis gali būti nervingas, pažerti nemalonių staigmenų.

JAUTIS

Šią savaitę rimtai pasistengę, papildysite savo piniginę. Vis dėlto labiau vilios lengvas uždarbis be pastangų bei slapti meilės nuotykiai. Sunku prognozuoti, ar atsispirsite šioms pagundoms. Regis, planuosite pradėti šį tą nauja, galbūt susijusio su verslu, statybomis. Prieš naujoves iki jaunaties kai ką pravartu užbaigti. Tikėtinos išvykos į renginius. Per Jonines turėtų būti gardu, romantiška. O jei savaitgalį švęsti neketinate, būsite nusiteikę gausiai apsipirkti, tvarkyti su žemės ūkiu, nuoma, remontu susijusius reikalus.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio visuomeniniai, dalykiniai, techniniai reikalai pareikalaus ryžtingų veiksmų ir originalaus požiūrio. Gali sustiprėti meniniai polinkiai. Geriau seksis dirbti vienumoje. Jūsų slaptas troškimas gali būti įgyvendintas. Kita vertus, itin trauks svaigalai, domins apkalbos. Savaitgalį šventiškai pasilepinsite, o gal ir puikiai užsiimsite verslu. Vis dėlto proginiai vizitai, užsiėmimai nelabai džiugins dėl neišvengiamų išlaidų ir sunkumų suderinti planus su mylimu žmogumi, vaikais, jų užgaidomis.

VĖŽYS

Šią savaitę galite rasti naują įdomų užsiėmimą ir bendraminčių, vykti į susitikimą, renginį. Regis, pasijusite daug kam reikalingi, įdomūs, o gal netgi verti ypatingo pripažinimo, tikros meilės. Kitus galite stebinti savo intuicija, kūrybingumu. Artėjant Joninėms, jau stengsitės pasislėpti nuo šurmulio. Norėsis ramybės, romantiško intymumo. Savaitgalį energijos turėtų pakakti ir namų ūkiui, ir aktyviam laisvalaikiui. Būsite linkę išlieti jausmus. Dėl to turbūt nepasigailėsite. Tik nežaiskite su ugnimi.

LIŪTAS

Nuo pirmadienio gali spręstis klausimas, susijęs su kelione į užsienį, mokslu, karjeros perspektyvomis ar kita aktualija. Drąsiau kalbėkite apie tai su autoritetingais žmonėmis, ieškokite rėmėjų. Regis, gerai nuteiks draugų patarimai, pasiūlymai. Savaitgalį leiskite sau patinginiauti, jei jaučiatės pavargę nuo darbų ir šurmulio. Tiesa, konfidencialūs reikalai, slaptas verslas gali duoti apčiuopiamos naudos. Galite gauti viliojamą pasiūlymą nuo slapto gerbėjo. Tausokite sveikatą, nes ji gana trapi.

MERGELĖ

Jūsų profesinės ar socialinės ambicijos per šią savaitę bent iš dalies bus patenkintos. Pravartu tvarkyti reikalus, susijusius su finansais, užsieniu, teismais, aukštuoju mokslu. Regis, kompetentingas asmuo suteiks informacijos apie dominantį reikalą. Savaitgalį tiktų užsiimti tuo, ką labiausiai mėgstate ir galite sau leisti. Neatsisakykite susitikti su draugais, bendraminčiais ir kartu praleisti laisvalaikį. Kartu tausokite savo jėgas, saugokite sveikatą.

SVARSTYKLĖS

Savaitė gali pateikti šiokių tokių staigmenų. Galite sutvarkyti ar išsiaiškinti keblų teisinį, finansinį klausimą, gauti egzaminų rezultatus, pasirinkti kelionės maršrutą ar pan. Regis, būsite išradingi panaudodami brokuotus ar nusidėvėjusius daiktus. Per Jonines prasideda Mėnulio jaunaties fazė, o tai reiškia, kad nauji siekiai ir planai taps aktualūs ir įgis pagreitį. Jeigu turėsite laiko pramogoms, turbūt rinksitės įdomius susitikimus, pokalbius su bendraminčiais, draugais. Sunku bus susilaikyti neišlaidavus.

SKORPIONAS

Šią savaitę kils noras labiau rūpintis grožiu, sveikata, komfortu. Galbūt pirksite ar parduosite ką nors iš nekilnojamojo turto, išmaniosios technikos, meninių daiktų. Regis, pavyks išspręsti verslo arba partnerystės santykių dilemą. Tačiau iki Joninių svarbiausia yra užbaigti su mokesčiais, draudimu, paveldėjimu susijusius skubius reikalus. Savaitgalį kažkuo galite padaryti stiprų įspūdį gerbėjams, mylimam žmogui. Kai kuriems iš jūsų labai rūpės studijų reikalai, kelionės. Naudos duos naršymas internete.

ŠAULYS

Savaitė turėtų būti įkvepianti romantiškiems polėkiams, flirtams, kūrybai. Jeigu aktualus finansų klausimas, įsidarbinimas, gyvenimo sąlygų pagerinimas, aktyviai siekite tikslo. Tai išeis į naudą. Norėdami neprarasti gero kontakto su aplinkiniais bei jų pagarbos, venkite kritikuoti ir kaltinti. Šventinį savaitgalį jūs tikriausiai taip atsipalaiduosite, kad nebeskaičiuosite, kiek pinigų jums kainuoja Joninių pramogos. Kai kas gali imti naudotis jūsų dosnumu. Pasisaugokite seksualinės prievartos.

OŽIARAGIS

Savaitė bus įdomi ir produktyvi. Gali pasisekti konkurse, varžybose. Arba tiesiog patirsite džiaugsmo iš meno, meilės, bendravimo su vaikais. Jeigu dar neatostogaujate, o dirbate, pareigingai vykdysite tai, kas darbe būtina bei užsibrėžta. Palanku mėginti įsidarbinti. Savaitgalį trokšite ypatingų jausmų, romantikos. Galbūt dalyvausite vestuvėse ar kitame ypatingame renginyje. Galite sublizgėti scenoje, įsimylėti. Vis dėlto negalėsite pakęsti kitų diktato ir kritikos, tad įmanomi ir nemalonūs įvykiai, kontaktai.

VANDENIS

Nuo pirmadienio seksis megzti ryšius, sudaryti sutartis, prekiauti, reklamuotis, duoti interviu, tvarkyti informaciją. Galbūt padėsite įsidarbinti artimam žmogui arba tam jį paskatinsite. Artėjant savaitgaliui, norėsis mėgautis tuo, kas malonu ir gražu. Tikėtinos išlaidos, susijusios su verslo ir vaikų poreikiais. Laukia pramoginiai renginiai, siurprizai. Savaitgalį gali atsirasti aibė darbų arba neplanuotai daug dėmesio teks skirti naminiams gyvūnams. Jeigu kur nors vyksite, netikėtumai tykos kelyje. Nepraraskite budrumo.

ŽUVYS

Šią savaitę turėtų susidaryti palankios aplinkybės dalyvauti konkursuose, imtis mokslinių darbų, publikacijų, komercijos. Jeigu aktualu, galite tikėtis socialinės ar kitokios paramos. Galbūt apsispręsite dėl išvykos, viešnagės ar pobūvio organizavimo. Per Jonines nepraleisite progų pademonstruoti savo sugebėjimus ir talentus, plėsti naudingų pažinčių ratą. Jausitės įsimylėję, susižavėję arba tiesiog patenkinti savo veikla, vaikais ar gerbėjais. Tačiau jūsų banko sąskaita gali gerokai sumenkti.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis