Savaitės horoskopas: galimos permainos į gera

Astrologinė prognozė savaitei, birželio 5- 11 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Kruopštumas, apdairumas ir rimtas požiūris į reikalus itin svarbūs, norint šią savaitę sulaukti sėkmės. Planuokite, galvokite, kuo ir kada užsiimsite – tai padės išvengti galybės bereikalingų pergyvenimų ir jaudulio. Bendraukite su bendraminčiais, bet tik tada, kai esate įsitikinę, kad jūsų interesai sutampa iki smulkmenų, kitaip neišvengsite konfliktų.

Sėkmė gali laukti ir profesinėje srityje, galite pakilti karjeros laiptais. Svarbu visus klausimus spręsti laiku, nieko neatidedant. Organizuotumas ir disciplina padės greitai įgyvendinti jūsų sumanymus.

Galimos permainos į gera finansinėje sferoje, finansinės įplaukos. Antroje savaitės pusėje galite sudaryti palankias sutartis.

Asmeniniams santykiams – gana palankios dienos. Čia galima pademonstruoti iniciatyvą, tačiau nepamiršti ir blaivaus proto.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Šią savaitę iš finansinės, buhalterinės veiklos, pajamų deklaravimo ar draudimo galimos pajamos. Arba galbūt sutvarkysite dokumentą, kurio pagrindu gausite pajamų ar paslaugų. Daugiau įtampos žada su mokslu, įstatymais susiję reikalai. Savaitgalį puikiai pailsėsite, jeigu, užuot politikavę ir nuolat ką nors dirbę, atitrūksite nuo rutinos, paskirsite pasimatymą, paklajosite po neįprastas vietas ar pabendrausite su įdomiu asmeniu.

JAUTIS

Nuo šio pirmadienio gerų vilčių suteiks su darbu, karjera susiję reikalai. Galite padaryti įspūdį dominančiam asmeniui arba patys susižavėti to asmens padėtimi, privalumais ar iškalba. Nevilkinkite skolų grąžinimo, mokesčių mokėjimo. Savaitgalį parūps kelionės, mokslas. Galbūt teks bendrauti su žmonėmis, atvykusiais iš toli arba pasakoti kelionių įspūdžius. Arba įniksite į virtualų bendravimą ir tai kiek nervins šalia esančius.

DVYNIAI

Nuo šio pirmadienio daugės galimybių susitarti dėl jums aktualių dalykų, ypač jei tai susiję su įsidarbinimu arba kelione, stažuote, konferencija. Regis, gausite konkrečios informacijos. Tačiau nuotaiką gali gadinti kalbos apie skolas, alimentus, paveldėjimą, turto dalybas, bylinėjimąsi ar kt. Savaitgalį smagiausia būtų viską daryti kartu su partneriu ir bent dalį laisvalaikio organizavimo iniciatyvos perleisti kitiems.

VĖŽYS

Šią savaitę bus ypač svarbu gebėti ieškoti kompromiso, mokėti prisitaikyti. Galite užmegzti įdomią pažintį internetu ar telefonu ir tai žada ilgalaikį ryšį, draugystę. Tačiau su nerimu eisite į darbą arba į gydymo įstaigą darytis tyrimų. Savaitgalį būsite nusiteikę aktyviai veikti. Kad ir ko imsitės - ūkinių darbų, meistravimo, sportinių užsiėmimų ar kt. - rezultatai nenuvils. Tik labiau saugokite savo ir kitų sveikatą. Tikriausiai susitiksite su seniai jus dominančiu asmeniu.

LIŪTAS

Savaitė žada įvairių staigmenų, netikėtų pranešimų ar pavedimų. Tačiau iki ketvirtadienio jums labiausiai norėsis būti įprastoje aplinkoje su artimais žmonėmis. Arba vienumoje, jeigu reikia susikaupti protiniam darbui. Venkite azartinių žaidimų ir aferų. Savaitgalį būsite energingi, norėsis sportuoti, šokti, judėti, patirti aistringų nuotykių. Pravartu pasirūpinti sveikata, grožiu, higiena, savo augintiniais, apsitvarkyti.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio bus itin svarbu atsakingai žiūrėti į pareigas bei pažadus. Tuo bus suinteresuoti ir dalykiniai partneriai, ir artimieji. Turėtų sektis intelektinė, kūrybinė veikla. Visgi kažkas jus slėgs. Galbūt artimo žmogaus bėdos ar keisti poelgiai jus vers nerimauti. Savaitgalis bus buitiškas, tvarkysitės, rūpinsitės šeima. Visgi rūpės ir pramogos, pasimatymai, sportas, nuotykiai. Bus progų užmegzti bei atnaujinti pažintis. Nuo pavojų labiau saugokite vaikus.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę bus nelengva apginti savo nuomonę bei interesus. Visgi jums turėtų pavykti pagaliau gauti reikalingą dokumentą, nuosavybės patvirtinimą ar kt. Regis, pasijusite turtingesni. Tik galvokite, ką kalbate, nežiopsokite kelyje. Savaitgalį itin trauks graži aplinka, maloni draugija. Gana nesunkiai įsiminsite naują informaciją. Tačiau jei per daug plūksitės namų ūkyje ar sode, tuomet ims augti nepasitenkinimas. Atrodys, kad jūsų pastangų niekas nevertina.

SKORPIONAS

Savaitės pradžia jus turėtų džiuginti, ypač jei nespaudžia skolos ar kiti finansiniai įsipareigojimai. Seksis tarpininkauti. Visgi lengva pakliūti į sukčių pinkles, patirti nuostolį. Savaitgalį jums turėtų patikti bendrauti, sportuoti, apsipirkinėti ir pan. Ginčas su kaimynu ar giminaičiu turbūt baigsis susitaikymu. Tik nebūkite pernelyg lengvabūdiški, nenumokite ranka į pažadus, taisykles bei neviršykite greičio kelyje.

ŠAULYS

Šią savaitę jus gali užklupti intriguojami pasiūlymai, naujos idėjos. Kažkas nustebins savo originalumu arba netikėtu dėmesiu, įdomia atrakcija. Tačiau jums bus nelengva kitus žmones įtikinti savo informuotumu ir teisumu. Regis, įprastinė demagogija nepadės. Savaitgalį gali labai parūpti reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu, statybomis, žemės ūkiu. O jeigu ne, tuomet jums norėsis palepinti save ir kitus gardumynais, malonumais.

OŽIARAGIS

Nuo pirmadienio sportuokite ir fiziškai dirbkite su saiku, o bendraukite kuo taktiškiau. Regis, iki ketvirtadienio būsite nusiteikę kolektyvinei veiklai, protiniams žaidimams, naujų pažinčių mezgimui ir flirtams. Jei mėginsite kažko pasiekti nelegaliu būdu, galite nepastebėti kliūties arba tyčia paspęstų spąstų. Savaitgalį pravartu patinginiauti. Venkite triukšmingų susibūrimų, sunkių ūkinių darbų. Pasirūpinkite, kad niekas neblaškytų, jei turite kūrybinio darbo ar norite pabūti vieni.

VANDENIS

Nuo pirmadienio gali iškilti svarbių teisinių arba su mokslu, kultūra susijusių klausimų. Regis, jums neblogai seksis tvarkyti oficialius, karjeros reikalus. Visgi nederėtų pasitikėti abejotinos reputacijos pažįstamais. Savaitgalį jus gali suintriguoti atsiskleidę slapti motyvai to žmogaus, kuris jus domina, o nuvilti - nuomonių skirtumai. Regis, kažkas realizuosis ne taip, kaip tikitės. Saugokitės geliančių, kandančių padarų.

ŽUVYS

Šią savaitę jus turėtų džiuginti gaunamos žinios, pokalbiai ir flirtai telefonu ar „Skype“, mokymosi rezultatai ir kt. Galbūt užsisakysite norimą kelionę ar sulauksite svečio iš toli. Svarbu vengti aplaidumo darbe bei piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi. Neregzkite intrigų, neskleiskite gandų. Savaitgalis bus nuotaikingas, ypač jei susitiksite su draugais ir nevengsite įdomių pažinčių. Jei įsiplieks kūrybinė ugnelė, neslopinkite jos.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis