Savaitės horoskopas: galimi ateitį lemsiantys įvykiai

Savaitės pradžioje galima kurti naujus planus, vis dėlto reikėtų būti pasirengusiems, kad kils sunkumų juos įgyvendinant.

BENDRA PROGNOZĖ

Paaštrės vidiniai prieštaravimai, gali vėl atsinaujinti kažkada jus persekiojusios baimės, kurias nebus lengva įveikti. Jei vis dėlto tai jums pavyks, pasieksite rezultatų, kuriais pelnytai didžiuositės.

Pirmoji savaitės pusė – laikas, kai verta klausyti intuicijos: ji labai tiksliai jums „patars“.

Kūrybinį darbą dirbantiems žmonėms galimos netikėtos įžvalgos, sėkmė šypsosis tiems, kas atlieka tiriamąjį darbą.

Tinkamas metas pirkti kompiuterinę ir kitą šiuolaikinę techniką.

Antroji savaitės pusė nelabai tinkama rimtiems reikalams spręsti, mat tuo laiku fantazija ypač bus laki, vis kels jus nuo žemės. Dauguma taip užsižais naujomis idėjomis, kad visai užmirš pažadus ir pareigas. Tai liečia ne tik darbą, bet ir asmeninius santykius.

Savaitės pabaigoje gali kilti sudėtinga situacija, ir norint ją įveikti prireiks jėgos ir drąsos. Tai nepaprastų ir svarbių poelgių, nepopuliarių sprendimų, kurie lems ateitį, metas.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI lapkričio 30 - gruodžio 6 d. d.

AVINAS

Nuo pirmadienio daugės pasiryžimo pasiekti nusibrėžtą tikslą, sužavėti patinkantį asmenį ir pan. Kai kas puikiai seksis, tačiau bus ir tokių vilčių, kurios paprasčiausiai neįgyvendinamos arba nesuderinamos su morale, savigarba ir kitų pagarba. Neteisingi poelgiai lemtų labai ilgą nekokių padarinių grandinę. Savaitgalį bus nelengva bendrauti su kitais žmonėmis. Kažkas jums arba jūs kažkam jausite didelį priešiškumą. Klasta, pyktis, agresija, kerštas tikrai nenuves į norimą tikslą. Pasisaugokite gresiančių traumų.

JAUTIS

Nuo pirmadienio jus gali kiek trikdyti užkulisiniai dalykai. Galite klysti, spręsdami apie kitus, tačiau veikiausiai pasąmoningai jausite, ką turite daryti, kaip su kuo elgtis. Tikėtinas meninis įkvėpimas, aktyvi vaizduotė. Jeigu ramybės neduoda kažkieno sveikatos būklė, turbūt išgyvensite daug kintančių jausmų. Savaitės vidurys gali pažadinti romantiškus jausmus, galbūt atmintį gaivins seni laiškai, nuotraukos. Savaitgalį itin saugokite sveikatą, nes įvairių užkratų bei traumų tikimybė žymiai padidės.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio vis daugiau nerimo gali kelti nepavykę darbai, padarytos klaidos, dėl kurių dabar kažkas patiria nuostolių ar neteisingumo. Tačiau kai kas seksis puikiai, jei tik nevengsite būti originalūs. Svarbu laikytis įstatymų, nepiktnaudžiauti tarnybine padėtimi. Artimiesiems jūsų požiūris į svarbius dalykus gali atrodyti lengvabūdiškas. Jų perspėjimai gali pasirodyti teisingi jau šį savaitgalį. Verčiau nesivelkite į abejotinas aferas, azartinius žaidimus, konfliktines situacijas. Nuo pavojų itin saugokite ir vaikus.

VĖŽYS

Šią savaitę būsite įžvalgūs ir originalūs, spręsdami dalykinius, verslo klausimus. Ir vis dėlto galite neišvengti klaidų dėl kompetencijos trūkumo ar dėl laiku negautos informacijos, dokumentų. Iki savaitgalio daug dėmesio skirsite įvairiems smulkiems reikalams, o po to tikėsitės ramiai atsipalaiduoti savo namuose. Vis dėlto tokius planus gali sujaukti artimo žmogaus problemos, techniniai nesklandumai, būtinybė kažką taisyti, remontuoti ar kt. Turite saugotis gaisro, avarijų, elektros iškrovos.

LIŪTAS

Savaitė žada daug darbo ir kontaktų. Būsite labai jautrūs, emocionalūs. Galimas išgyvenimas dėl artimo žmogaus būklės, nemalonaus pokalbio su kažkuo, kūrybinės krizės ar kt. Kita vertus, galite įdomiai sublizgėti, pasireikšti. Tikėtina, kad gerai nuteiks ar kažkaip padės asmuo iš užsienio. Regis, sieksite didesnio uždarbio, materialinės naudos. Iš dalies seksis. Savaitgalį nenustygsite vietoje. Galbūt susitiksite su kažkuo iš giminių ar turinčiu informacijos apie juos. Saugokitės traumų, avarijų.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio viską vertinsite itin kritiškai. Įmanomas neįprastas pasiūlymas, intriguojama informacija. Galima sėkmė per socialines institucijas, labdarą, kūrybą. Venkite skleisti gandus. Jums nederėtų atsainiai reaguoti į šalia esančio asmens emocinę būklę, keistas kalbas, tarsi tai būtų nesvarbu. Paviršutiniškumas tarsi abejingumas kitam žeis sielą, griaus saugumo pojūtį. Savaitgalį nekelkite dramų dėl kokio sugadinto daikto. Verčiau branginkite jausmus, negailėkite meilės, laiko, dėmesio artimiesiems. Saugokite save ir kitus nuo pavojų.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę nelabai sėkmingai tvarkysite organizacinius reikalus. Vis dėlto jums puikiai gali pasitarnauti kūrybingi partneriai, tarpininkai ir viską pakreipti itin palankia linkme. Tik nebūkite pernelyg azartiški, impulsyvūs, nes gresia traumos, avarijos. Nesipykite su aplinkiniais. Savaitgalį jūsų nuotaiką gali sudrumsti nelinksmi priminimai ar kažkokių įvykių ar poelgių padariniai, artimo žmogaus situacija ar išgyvenimai. Pastarieji gali kelti didelį susirūpinimą visai šeimai. Pasisaugokite gaisro, pasirūpinkite technika, neviršykite greičio.

SKORPIONAS

Šią savaitę su didelėmis ambicijomis toli nenuvažiuosite. Pasistenkite geriau suprasti kitus žmones, pažabokite savąjį ego bei norą elgtis nedisciplinuotai, nepagarbiai. Gali būti, kad vyks patikrinimas, ar atitinkate einamas pareigas, ar gebate dirbti su komanda. Kaip bebūtų, iki savaitgalio daug nuveiksite ir prisibendrausite. Poilsio dienos tikriausiai bus pasyvesnės. Galite sunegaluoti arba teks slaugyti ligonį, ką nors gelbėti, šelpti ar pan. Didelė avarijų, gaisrų, ūmių uždegimų grėsmė, tad būkite atsargūs.

ŠAULYS

Šią savaitę turėsite nemažų socialinių ambicijų, troškimo išgarsėti. Galbūt pasiseks parašyti rimtą publikaciją. Jeigu norite padaryti įspūdį dominančiam asmeniui, veikite originaliai, žaismingai. Artėjant savaitgaliui darbuositės jau kiek paskubomis, atsainiai, tikėdamiesi, kad rezultatai vis tiek nenuvils. Turbūt taip ir bus, bet vis dėlto žala įmanoma. Savaitgalį jums gali tekti gelbėti į problemas įsivėlusius draugus, pažįstamus. Arba pastarieji į neaiškias aferas bandys įtraukti jus. Didelė rizika patirti nuostolį. Labiau domėkitės, kuo laisvalaikiu užsiima jūsų vaikai, ar tai saugu.

OŽIARAGIS

Šią savaitę jausite įkyrų nerimą. Galbūt graušitės dėl sveikatos problemos ar jums svarbaus asmens užuominų. Baugins išlaidos, mokesčiai, daug galvosite apie turtinius reikalus, paveldėjimą, paskolas. Galbūt teks mokėti už meilės nuotykį ar bandymą lengvai praturtėti. Iš toli gali atskrieti nerimą kelianti žinia. Galbūt ji pakeis savaitgalio planus ir vietoj numatyto malonaus laisvalaikio teks atlikti nelengvą pareigą, įveikti išbandymus tiek psichologine, moraline, tiek fizine prasme. Atsargiai kelyje.

VANDENIS

Nuo pirmadienio žibėsite kūrybingumu ir originalumu. Turbūt teks bendrauti su populiariais žmonėmis Vis dėlto ant plauko gali pakibti jums svarbus ryšys, sutartis. Bus lengviau sėkmingai prasisukti, jei paprašysite partnerio patarimo ar kažkieno pagalbos. Iki savaitgalio suskubkite sumokėti mokesčius, įmokas, kad neprisidėtų delspinigiai ar baudos. Savaitgalio dienos ramybės nežada. Galimos nekokios žinios iš toli. Bus pagundų nusižengti įstatymui ar moralei. Atsargiai kelyje, kelionėse.

ŽUVYS

Šią savaitę negailėsite pastangų užsidirbti, įsitvirtinti. Galimas naujas dalykinis ar komercinis pasiūlymas, dalyvavimas konkurse. Bet kuriuo atveju, darbo netrūks, tačiau lengvo uždarbio nesitikėkite, į tamsius sandėrius nesivelkite. Rimčiau pasirūpinkite sveikata, ypač jei turite lėtinių problemų. Pasistenkite nebūti nei priešiški, nei pernelyg pataikūniški tiems žmonėms, kurie jums oponuoja ar dalija greitus pažadus. Jeigu kitus suklaidinsite savo elgesiu, labiausiai nukentėsite jūs patys. Savaitgalio pagundos gali nuvesti į pavojingą klystkelį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis