Savaitės horoskopas: bus galimybė įgyvendinti tai, kas seniai sumanyta

Astrologinė prognozė savaitei, lapkričio 14-20 dienoms.

BENDROS PROGNOZĖS

Savaitė tinkama ryžtingiems veiksmams. Ypač palanki ji bus tiems, kas nebijo prisiimti atsakomybės, pasirengęs svarbiems žingsniams, nelaukdamas palaikymo ir palaiminimo. Tiems, kas priklausomas nuo kitų nuomonės, teks įveikti sunkumus, kovoti su savo silpnybėmis.

Gali kilti bendravimo problemų, bet čia daug kas priklausys nuo to, kaip sugebėsite reikšti mintis. Diplomatija, taktas nepamaišys, ypač jei bendraujate su jautriais, sužeistais žmonėmis.

Bus galimybė įgyvendinti tai, kas seniai sumanyta. Ypač gera ši savaitė reikalams, kuriuos galima greitai užbaigti. Jei imatės kokio nors didelio projekto, stenkitės neprarasti susidomėjimo juo – prireiks disciplinos ir rimties.

Savaitė palanki ateities planų kūrimui ir aptarimui. Galima susitarti su tais, su kuo anksčiau nesisekė, svarbu būti ramiems ir kantriems.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Savaitė turėtų būti produktyvi ir informatyvi. Svarbu nepasiduoti abejotinoms pagundoms, neužkibti ant sukčių kabliuko. Jeigu teiksite informaciją, interviu, nepaskleiskite nepagrįstų gandų ir neišduokite jums patikėtų paslapčių. Savaitgalį veršitės pramogauti, sportuoti, noriai bendrausite su vaikais ir stengsitės jiems pasiūlyti bendrą turiningą laisvalaikį. Tapsite aistringesni, tačiau nuoširdžių meilės santykių kol kas tikėtis neverta.

JAUTIS

Nuo pirmadienio prasidės nebloga savaitė. Jeigu su kažkuo pykstatės, konkuruojate, reikalai ims gerėti. Gali pasipildyti ir piniginė sąskaita, pagausėti verslo užsakymų ir pan. Regis, jau ims dominti kalėdinės dovanos bei atributika. Šioks toks nesusipratimas gali kilti santykiuose su jums neabejingu pažįstamu. Galbūt suabejosite, ar priimti pasiūlymą, susijusį su numatoma kelione, renginiu, pasimatymu. Savaitgalį visą dėmesį skirkite šeimai.

DVYNIAI

Šią savaitę ne iš karto išsijudinsite suplanuotiems darbams. Galbūt kažkas strigs, vilkinsis ne dėl jūsų kaltės. Jeigu didės spaudimas iš kitų asmenų pusės, tuomet jūsų reakcija gali būti keista. Bandymas išsisukti nuo atsakomybės ar konkrečių veiksmų kenks jūsų įvaizdžiui. Savaitgalį susitiksite su artimais žmonėmis arba su jais daug bendrausite telefonu. Gilinsitės į svetimus reikalus, teiksite patarimus. Tačiau jei leisitės į abejotinus meilės nuotykius, netrukus gailėsitės.

VĖŽYS

Šią savaitę jums derėtų itin saugotis infekcijų, kvėpavimo takų susirgimų, alergijų. Be šių grėsmių, padidės ir apgaulių, klastų, intrigų pavojus, ypač darbe. Pasisaugokite pavydžių, nesąžiningų asmenų, neatviraukite. Nepalikite nesaugiai asmeninių daiktų. Ir prekybos centrus verčiau aplenkite, jei nenorite be reikalo išleisti krūvos pinigų. Savaitgalį rinkitės ramią aplinką, jaukumą. Pasijusite pailsėję, sukaupę naujų jėgų, jeigu leisite sau pasilepinti komfortu, skaniu maistu.

LIŪTAS

Savaitę pradėsite darbingai nusiteikę, nors veikiausiai su nemaža vidine įtampa, nerimu. Iki ketvirtadienio su kolektyvo pagalba energingai vykdysite užsibrėžtus tikslus. Deja, jūsų organizmas ne geležinis. Galite taip pervargti, kad ims stigti ir jėgų, ir pastabumo, ir objektyvumo, o sukčiai nesnaus ir sieks tuo pasinaudoti. Savaitgalį venkite emociškai įtemptų situacijų. Puiku, jei laisvalaikiui pavyks rasti bendraminčių, įdomių užsiėmimų. Tik nederėtų pernelyg pasitikėti nepažįstamais.

MERGELĖ

Šią savaitę darbų ir rūpesčių padaugės. Nesijausite tvirtai, jeigu artimi žmonės, partneris nepadės jums konkrečiai apsispręsti, pasirinkti, išsisukinės nuo bendros atsakomybės. Dėl savo ar kitų inercijos galite kažką pražiopsoti, pavėluoti, apsigauti. Saugokitės sukčių, vagių. Savaitgalį būsite linkę ilgiau padrybsoti lovoje, patinginiauti, pasvajoti. Tai jums tik į naudą. Klausykite savo organizmo ir vidinio balso, tuomet jūsų savijauta pagerės.

SVARSTYKLĖS

Prasideda nenuobodi savaitė. Galbūt teks tvarkyti teisinius reikalus arba su išsilavinimu, kultūra, idėjiniais įsitikinimais susijusius klausimus. Vis dėlto jei manėtės esą protingesni bei pranašesni už kitus, gali kilti įvairaus pobūdžio nepasitenkinimo. Paaštrės konkurencija darbe ir kitur. Venkite aplaidumo, nes dėl to galimas nuostolis, gedimas. Savaitgalį džiaugsmo gali suteikti gražių daiktų pirkimas, pasimatymai, susitikimai su senais draugais, šou renginiai. Kita vertus, lengva įkliūti dėl dvigubų žaidimų ar melo.

SKORPIONAS

Šiuo metu lengvai neateis nei pinigai, nei stabilumo jausmas. Regis, lydės nesusipratimai, kils pavydo scenos. Didesnių išlaidų geriau būtų atsisakyti. Kita vertus, jums gali pavykti sutvarkyti įsisenėjusį reikalą, pasiskolinti pinigų ar reikalingą daiktą, pademonstruoti kompetenciją, žinias. Iš toli esančio žmogaus galite gauti žinią. Savaitgalį tikriausiai bus sudėtinga suspėti viską, ko prisiplanavote. Galbūt dalyvausite viešuose renginiuose ar šiaip politikuosite drauge su kaimynais, draugais.

ŠAULYS

Šią savaitę nevenkite bendrauti, bet venkite liežuvauti, regzti intrigas, antraip tykos nesusipratimai ir nauji priešai. Galite susipykti su artimu žmogumi, patirti širdgėlą. Rekomenduojama kol kas laikyti paslaptyje svarbiausius savo planus. Savaitgalį jus domins su globaliniais ateities klausimais susiję dalykai arba įtemptai mokysitės. Galbūt gausite laišką iš toli. Nusimato kultūriniai renginiai, naujos pažintys. Nepraraskite budrumo kelyje.

OŽIARAGIS

Šią savaitę rimčiau planuokite išlaidas ir mažiau pinigų skirkite pramogoms. Būsite nusiteikę kalbėti apie dalykines problemas, ūkinius reikalus. Atsakingai atlikti darbai, susitikimai turėtų duoti rezultatų. Galbūt teks dėl kažko apsispręsti, tad susikaupkite, nes suklysti dabar itin lengva. Savaitgalį gali kilti nenugalima pagunda pirkti, ką reikia ir ko nereikia, arba kiti asmenys jus lengvai įkalbės paskolinti pinigų, paremti, leistis į slaptus nuotykius ir pan.

VANDENIS

Per šią savaitę teks atlikti daugybę smulkių darbų. Prieš savo valią galite būti įtraukti į svetimus rūpesčius arba prislėgs artimųjų problemos. Jei vis dėlto to nenutiks, tuomet būsite nusiteikę meilei, pramogoms, sportui bei užsiėmimams su vaikais, jų lavinimui. Norėsis keisti gyvenimo būdą, mitybą, o gal ir darbą. Savaitgalį gali atsitikti taip, kad staiga pakeisite savo nuomonę vienu svarbiu visiems klausimu. Atsargiai elkitės su technika, įrankiais.

ŽUVYS

Šią savaitę seksis geriau, jei sugebėsite prisiderinti prie šeimos, partnerio, visuomenės keliamų reikalavimų bei susiklosčiusių aplinkybių. Vis dėlto viską vertinsite labai subjektyviai, tad galimi nesusipratimai, klaidos. Atsargiau vertinkite gandus. Nuo pavojų labiau saugokite vaikus. Savaitgalį darykite gerus darbus, padėkite tiems, kam reikia pagalbos, tik nelaukite liaupsių. Gali būti, kad teks atkreipti dėmesį į savo, namiškių ar augintinių sveikatos būklę.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis