Savaitės horoskopas: atsargiai, neužkibkite ant kabliuko!

Astrologinė prognozė savaitei, spalio 9-15 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Savaitės pradžia išsiskiria kūrybinio potencialo augimu. Tai – naujų, dažnai neįprastų, netikėtų, originalių idėjų metas. Žmonės noriai imasi darbų, kurių anksčiau nesiryžo pradėti, stengiasi pasiekti tai, apie ką anksčiau nesusimąstydavo. Čia labai svarbu išlaikyti blaivų protą, vengti iliuzijų ir nepamatuoto optimizmo. Nieko nežadėkite – išpildyti pažadus bus labai sunku.

Savaitės vidurys bus palankus tiems, kas, susidūręs su sunkumais, nepasiduoda. Šis laikotarpis daugeliui įsimins kaip patikimumo išbandymas, savo jėgų ir svarbių santykių patikrinimas. Dažnai teks keisti planus ir atsisakyti sumanymų, prisitaikyti prie nepalankių situacijų. Vis tik, jei ir toliau žengsite pasirinktu keliu, viskas susidėlios gerai.

Paskutinėmis savaitės dienomis bus galimybė truputį atsikvėpti. Vis tik svarbu nemesti visko, kas buvo pradėta, o tiesiog skirti laiko jėgų atstatymui. Galima užsiimti organizaciniais reikalais, susitvarkyti.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Šią savaitę jausis energetinis nestabilumas - tai nesinorės jokio veiksmo ir jokio dėmesio, tai veršitės sportuoti, mylėti ir siekti pergalių. Regis, profesiniai interesai susipins su privačiais. Itin atsakingai kalbėkite, jeigu teiksite interviu ar viešai pasisakysite. Savaitgalį ieškosite, kuo pradžiuginti save ir mylimus žmones. Turbūt smagiai leisite laiką. Vis dėlto jūsų nuotaika kaitaliosis, būsite lengvai sudirgstantys, netaktiški. Tai reiškia, kad ir santykius galite sugadinti, ir avarines situacijas sukelti.

JAUTIS

Šią savaitę itin apdairiai elkitės su svetimais pinigais, daiktais, dokumentais, laikykitės taisyklių ir įstatymų, jeigu norite išvengti nuostolių ir papildomų problemų darbe. Regis, stiprės nerimas dėl artimų žmonių, jų elgesio ar išvykimo. Verčiau nebūkite pernelyg įkyrūs savo patarimais ir reikalavimais. Savaitgalį džiaukitės šeimos židinio ramybe, poilsiu. Tai padės labiau suartėti su namiškiais. Sekmadienį nusimato pramoga, pasimatymas. Pasisaugokite infekcijų.

DVYNIAI

Dėl iškraipytos ar nuslėptos informacijos kitą savaitę gali kilti problemų. Galbūt sulauksite priekaištų dėl faktų nepaisymo, materialinės nuosavybės netausojimo, darbų vilkinimo, kyšininkavimo ar kt. Kai kuriems netgi teks bylinėtis. Protingo patarimo galite sulaukti iš patyrusio asmens. Į savaitės pabaigą aplankys įkvėpimas, gebėjimas gražbyliauti, diskutuoti. Galimi svečiai, nedidelis pobūvis, arba patys svečiuositės. Noriai klausysitės komplimentų. Neviršykite greičio kelyje.

VĖŽYS

Nuo pirmadienio rūpesčių gali sukelti techniniai nesklandumai, pradingę dokumentai arba patikrinimas darbe, augantys reikalavimai. Gali išryškėti ar paaštrėti sveikatos problema. Galbūt gausite tyrimų rezultatą. Saugokitės peršalimo, avarijų. Galite turėti reikalų, susijusių su nuosavybe, nuoma. Savaitgalį mintys suksis apie pinigus, žemės ir kitokią nuosavybę, o gal apie dovanas, kurias planuojate kažkam teikti ar patys svajojate gauti. Galite papildomai užsidirbti.

LIŪTAS

Šią savaitę jums stigs apdairumo ir diplomatijos bendraujant su aplinkiniais. Galite susidurti su nesąžiningais tarpininkais, patirti keistus gundymus. Būtų geriau, kad neapsikrautumėte darbais, vengtumėte masinių renginių. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, venkite nelegalios veiklos. Šiuo metu lengva pakenkti savo autoritetui, santykiams. Savaitgalį nesinorės sėdėti namuose, trauks pramogos, pasilinksminimai. Galite patirti nuotykį arba sulaukti siurprizo. Atsargiai kelyje ir su elektra.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio kelias dienas būsite linkę demonstruoti drąsą, ambicijas, kovoti už savo įsitikinimus, darbo vietą arba negrąžintą skolą, įrodinėti savo teisybę ar pan. Vis dėlto kai kurios jūsų viltys gali pakibti ant plauko. Neskubėkite daryti išvadų ir priimti sprendimų. Reikia daugiau konkretumo. Saugokitės traumų. Savaitgalį artimieji bei draugai turės savų planų, tad pasijusite šiek tiek vieniši. Galbūt neplanuotai teks išleisti pinigų dėl staiga kilusios techninės ar kitokios problemos.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje išbandymą gali patirti meilės ryšys, dalykinė situacija. Galbūt kažkam nepatiks jūsų ambicijos ar tikslai. Visgi jūs turbūt sugebėsite energingai darbuotis. Pastebėta auganti konkurencija jus gali stimuliuoti, skatinti rizikuoti. Nederėtų provokuoti konfliktinių situacijų. Savaitgalį kursite ekscentriškus planus ir ieškosite tinkamos draugijos jiems įgyvendinti. Arba ta draugija pati jus susiras ir įtrauks į rizikingas avantiūras. Nepraraskite saiko vartodami svaigalus, saugokitės sukčių.

SKORPIONAS

Šią savaitę išaugs jūsų apetitas rizikai, pinigams ir seksui. Dėl nelegalios avantiūros netrukus galite labai pasigailėti. Reikėtų vengti akcentuoti savo išskirtinumą bei kritikuoti ir žeminti kitus. Apie savaitės vidurį darbo krūvis stipriai išaugs. Jeigu akcentuosite tai, kas nepatinka, nenustebkite sulaukę akibrokšto. Savaitgalį jums iš galvos neišeis įsipareigojimai, darbai. Tačiau situacija turbūt pasikeis, nes gausite intriguojamų pasiūlymų. Galimas nuotaikingas ir svarbus renginys. Saugokite sveikatą.

ŠAULYS

Šią savaitę turėsite išlaidų arba rūpesčių, susijusių su paskola, turto dalybomis, broko pašalinimu ar rekonstrukcija. Dėl savo nesėkmių kaltinsite kitus. Būsite nusiteikę siekti teisybės, kreiptis į oficialias institucijas, bylinėtis ir pan. Galite susidurti su nepalankiai nusiteikusiais veikėjais. Seksis geriau, jei esate paruošę svarius argumentus. Savaitgalį galite sulaukti svečių, pabendrauti su įžymybėmis, užsieniečiais arba patys kažkur išvykti. Galite atsidurti visuomenės ar publikos akiratyje. Saugokite vaikus.

OŽIARAGIS

Savaitė bus prieštaringa - pakilią nuotaiką vis keis liūdesys. Tam turės įtakos bendravimas su aplinkiniais, jų elgesys. Problemų gali kilti dėl nesąžiningų kolegų ar partnerių. Gali tekti aiškintis santykius, bylinėtis. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, sumokėję mokesčių, nesistebėkite, kad ant galvos užgrius finansiniai rūpesčiai. Savaitgalį galbūt vyksite stambiai apsipirkti ir tuo tikslu skolinsitės pinigų. Neignoruokite šeimos narių nuomonės, perspėjimų. Jų nepaisymas jums gali daug kainuoti.

VANDENIS

Nuo pirmadienio pasijusite aistringi, kūrybingi. Tačiau galite susižavėti žmogumi, turinčiu slaptų savanaudiškų kėslų. Jeigu norite įsidarbinti, prireiks profesinės patirties, žinių, o ne vien kažkieno rekomendacijos. Būtų geriau, kad nesugadintumėte svarbių santykių bei savo įvaizdžio. Savaitės pabaigoje gana bekompromisiškai elgsitės, visus kritikuosite, ir tai ves iš pusiausvyros aplinkinius. Nepamirškite, kad kaip šauksite, taip ir jums atsilieps. Galbūt nuvils partneris arba žmogus, kuris jums kažkuo svarbus.

ŽUVYS

Savaitę pradėsite emociškai įsitempę. Galbūt pinigais ar kitaip teks paremti artimą žmogų. Nederėtų kažko primygtinai reikalauti iš mylimo žmogaus, draugo, jeigu tai jam sudaro keblumų, verčia rinktis tarp jūsų ir šeimos, gerovės ir vaikų, ar pan. Nemaža gamybinių traumų grėsmė, tad uoliai laikykitės technikos eksploatavimo taisyklių. Galimi ir ūmūs sveikatos sutrikimai. Savaitgalį galite nemažai nuveikti savo ūkyje arba sveikatos, grožio, augintinių labui. Pasisaugokite elektros iškrovos, avarijų.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis