Sausio mėnesio horoskopas – ką mums žada 2017-ųjų pradžia

Sužinokite, koks pirmasis 2017-ųjų mėnuo Jums numatytas.

Avinas

Šio zodiako atstovams mėnuo bus gan sudėtingas. Pirmiausia- energijos stygius ir apatija, iki depresijos ir melancholijos. Antra- sveikatos problemos ( chroniškų paūmėjimas, naujų atsiradimas ir sunki jų diagnostika). Atrodys, jog aplinka nusiteikusi prieš jus. Karts nuo karto būsite įtraukiami į apkalbas, šmeižtą, intrigas.

Jautis

Nors metų pradžia siejama su naujais vėjais gyvenime, tačiau Jaučiams reiktų susilaikyti nuo planavimų, aktyvių veiksmų, radikalių permainų. Mėnuo labiau tinka susikaupimui, orientacijai į savo vidinius poreikius. Aktyvi veikla neduos rezultatų, tik sekins ir taip menkas jūsų energijos atsargas. Tikėtinas slaptas flirtas ar meilės nuotykis.

Dvyniai

Pirmąją mėnesio dekadą prasminga susilaikyti nuo aktyvių veiksmų. Vėliau tam turėsite daugiau galimybių ir norų. Likusioji mėnesio dalis bus ypač palanki ir tinkama planavimui ir savo tikslų peržiūrėjimui. Jausitės ypač atsakingi, todėl veiksmai bus tik kryptingi ir konkretūs. Gali tekti atsisakyit nereikalingų ir neefektyvių darbo priemonių.

Vėžys

Šio zodiako atstovams sausį geriausia skirti poilsiui. Tokiu metu esate labiausiai pažeidžiami ir silpni. Jei nestokosite savo jėgų ir daug dirbsite, sulauksite rimtų sveikatos problemų. Vėžiams ypač svarbu permąstyti savo gyvenimo būdą ir imtis rimtų jo pertvarkų. Turite vadovautis principu- paleisti seną ir įsileisi naujoves.

Liūtas

Liūtams šis mėnuo – darbymečio laikas. Taigi, būkite aktyvūs ir iniciatyvūs darbe, veikloje iki mėnesio 20 dienos. Nuo minėtos dienos jūsų produktyvumas kris, todėl mieliau ilsėsitės. Svarbu sausį pasirūpinti savo sveikata. Gali išryškėti esminiai negalavimai ar pasireikšti chroniškos būsenos. Planuokite vizitą pas sveikatos ir mitybos specialistus.

Mergelė

Mergelės norės ateinantį mėnesį šokti ir dainuoti. Kitaip sakant, laukia pramogų ir pasilinksminimų mėnuo, kuomet sieksite būti ten, kur smagu ir linksma. Darbas ir atsakomybė rūpės mažiausiai. Galimas flirtas, meilės pokalbiai. Sustiprės atsakomybės už savo vaikus jausmas. Gali būti, jog priimsite sprendimą susilaukti dar vieno vaiko.

Svarstyklės

Šio zodiako atstovai gali išgyventi dvilypę situaciją. Iš vienos pusės Visata siūlys naujas galimybes, iš kitos- reikalaus nestandartinio sprendimo ar senų taisyklių atsisakymo. Tai tarsi reikšmingas šuolis iš komforto zonos, kuris reikalingas jūsų brandai. Mėnuo palankus romantiškoms pažintims, flirtui.

Skorpionas

Mėnuo žada palankias galimybes išspręsti finansinius rūpesčius. Žvaigždės žada slaptus pajamų šaltinius arba galite uždirbti, užsimdami slapta veikla ar ezoterika. Jei turite sveikatos problemų, tai šiuo metu atliekamas gydymosi kursas turės teigiamus rezultatus. Galimas persikraustumas. Palanku keliauti, planuoti, ieškoti naujų pažinčių.

Šaulys

Šio zodiako atstovams mėnuo nepaprastas. Tikėtinas paaukštinimas pareigose ar dabartinių darbo sąlygų reikšmingas pagerėjimas. Tačiau to įgyvendinimui gali sutrugdyti reikšmingi pokyčiai namuose. Netikėtos ir sresą keliančios situacijos provokuos sveikatos problemas, kuri šiuo metu ne pati stipriausia.

Ožiaragis

Šio zodiako atstovai spindės patrauklumu ir žavesiu. Būsite aktyvūs, iniciatyvūs, todėl sau atversite naujas perspektyvias galimybes. Tai jūsų laikas, todėl rizikuokite ir imkitės naujų tikslų ir svajonių įgyvendinimo. Jūs valdote stiprią energiją ir esate valingas, todėl jokios kliūtys jums nekels nerimo ir nepasitikėjimo.

Vandenis

Vandeniams dabar poilsio metas prieš energingą šuolį. Pirmąją mėnesio pusę vertinga skirti poilsiui ir jėgų atstatymui. Atostogaukite, jei tam turite galimybę. Jei ne, tuomet sumažinkite bendravimo ratą ir ilgiau miegokite. Palanku pasirūpinti savo grožiu ir fizine forma. Galimas flirtas ar maloni pažintis.

Žuvys

Ypač dirglus metas, išskirtinai mėnesio pirmoji pusė. Gali kankinti neaiškios kilmės pyktis, pasireikšti agresija. Suaktyvėjusi pasąmonės veikla skatins gilintis į savo baimių, liūdesio priežastis. Tačiau nepiktnaudžiaukite tuo, nes yra galimybė nugrimzti į savigailos ir kančios vandenis, iš kur sugrįžti gali būti sunku.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis