Sausio 26 dienos horoskopas

Savo vardadienius šiandien švenčia: Daugis, Eigilė, Justas, Rimantas.

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.21, leidžiasi 16.42. Dienos ilgumas - 08.21.

Šiandien - trečioji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Vandenio ženkle.

*************

AVINAS. Nusimato ne itin malonūs reikalai, susiję su dokumentais, pirkimo-pardavimo, nuomos sutartimis, komerciniais sandoriais, žiniasklaida. Spontaniškos pažintys veikiausiai bus be ateities. Be to, kažkokia prasme dėl jų galite nukentėti.

JAUTIS. Būsite įžvalgūs ir protingi, spręsdami dalykinius, verslo klausimus. Ir vis dėlto galite neišvengti klaidų ne dėl savo kaltės. Vienas sumanymas gali pasirodyti nieko nevertas ar netgi nuostolingas. Pasisaugokite agresijos, traumų.

DVYNIAI. Kažkokios netikėtai atskleistos paslaptys, tyrimų rezultatai ar kt. gali sukelti emocinių išgyvenimų. Nelįskite į abejotiną veiklą, jeigu tam nėra būtinybės. Būkite labai atidūs kelyje bei su elektra, ugnimi.

VĖŽYS. Jūsų keistas elgesys gali atitolinti artimą žmogų. Galimas netikėtas pasiūlymas, bet tikriausiai jį atmesite net nesusimąstę, ką prarandate. Šiandien turbūt niekuo nepasitikėsite, viską vertinsite gana kritiškai. Vakaras nepalankus sveikatai.

LIŪTAS. Nelabai sėkmingai tvarkysite organizacinius ir vadybinius reikalus. Nepatartina išlaidauti, pirkti neplanuotų daiktų, sudaryti neapgalvotų sutarčių. Saugokitės traumų, ugnies, avarinių situacijų.

MERGELĖ. Su didelėmis ambicijomis ir aklo rizikavimo būdu šiandien toli nenuvažiuosite. Pasistenkite pažaboti savąjį ego bei norą elgtis nedrausmingai viešumoje bei kelyje. Ir net nesvajokite apie meilę, jeigu patys nesate nusiteikę jos skleisti.

SVARSTYKLĖS. Turėsite nemažų socialinių bei kitokių ambicijų. Galbūt pasiseks įvykdyti numatytą finansinę operaciją, parašyti projektą. Tačiau sunku tikėtis, kad pavyks lengvai nukonkuruoti priešininkus, jei dalyvaujate konkurse ar pan.

SKORPIONAS. Giliai viduje jausite nerimą bei nepasitenkinimą. Jausitės šiek tiek netikri dėl to, ko siekiate. Nepasitikėsite partneriu arba jums stigs aiškaus palaikymo, tikslios informacijos, finansinių resursų.

ŠAULYS. Galimi šiokie tokie nesusipratimai profesiniuose ir asmeniniuose santykiuose. Galbūt nelabai kantriai ir tolerantiškai elgsitės, susidūrę su oponentais, išgirdę jums prieštaraujant artimus žmones ir pan. Pasisaugokite traumų ir nesužeiskite kitų.

OŽIARAGIS. Pareigingai ir aktyviai atliksite profesines pareigas. Rodysite pastangas užsidirbti, įsitvirtinti. Darbo išties netrūks, bet sveikata ne geležinė. Labiau pasirūpinkite ir savo vaikais, artimaisiais.

VANDENIS. Jūsų galimybės šiandien gali būti šiek tiek suvaržytos. Liūdins nusivylimai, sukelti jums svarbių asmenų. Įžeista savimeilė tikriausiai neleis jums ieškoti kompromiso ar siekti artumo. Galimi materialiniai nuostoliai, avarinės situacijos. Atsargiai kelyje.

ŽUVYS. Diena turėtų būti nebloga, leidžianti daug nuveikti, prisibendrauti. Deja, vakaras nežada ramybės. Jis gali būti avaringas arba emociškai įtemptas dėl nemalonių pokalbių. Turbūt nesugebėsite deramai reaguoti į iššūkius, nervins techniniai rūpesčiai.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis