Saulės užtemimas – laikas, kai galime stipriai keisti savo likimą

Rugsėjo 1 d. 12:03 val. Lietuvos laiku 9 – me Mergelės zodiako ženklo laipsnyje įvyks žiedinis Saulės užtemimas. Jį bus galima stebėti Centrinėje Afrikoje ir Madagaskare.

Šį kartą Saulės užtemimas vyksiantis Mergelės/ Žuvų ašyje skatins surasti būdus mūsų svajonių materializavimui, sužadins norą atsikratyti blogų įpročių, pasirūpinti savo kūno ir dvasios sveikata.

Tai puikus laikas pradėti lankyti sveikatingumo, dvasinio tobulėjimo kursus, treniruotes, mankštas, pasirūpinti savo ir savo artimųjų sveika mityba, atsikratyti emocinio balasto – baimių, kaltės jausmo, apatijos, nusivylimo.

Tokiu metu atsiras galimybė realizuoti savo planus. Sulauksime svajonių išsipildymo norintiems keisti darbą ar naujovių, pokyčių darbinėje veikloje.

Šiuo laikotarpiu gali būti paviešinta slapta informacija, kuri gali pasitarnauti mūsų veiklai, kaip įkvėpimo šaltinis.

Tačiau nereikėtų pamiršti, kad dažnai užtemimo metu elgesys gali būti neadekvatus. Todėl savo poelgius reikia stebėti – stengtis išlikti ramiems ir pozityviai nusiteikusiems. Užtemimo metu gali pablogėti sveikata, ypatingai tam jautrūs hipertonikai ir širdininkai.
Norint gerai jaustis, reikėtų užtemimo dieną 2 kartus nusimaudyti po kontrastingu dušu – ryte pabaigai apsipilti šaltu vandeniu, vakare – šiltu.

Saulės užtemimas – laikas, kai galime stipriai keisti savo likimą, gyvenimo kokybę – galima atsikratyti negatyvių programų, arba, atvirkščiai, įsileisti į savo gyvenimą negatyvą. Todėl reikėtų būti atidiems tam ką kalbame ar galvojame, kokios mūsų mintys šią dieną.

Tinkamai pasiruoškime šiai dienai – gerai apgalvokime, nusistatykime, susiprogramuokime ir tai, ko labai trokšime, norėsime, sieksime – išsipildys.

Jei norime išspręsti savo finansinius klausimus, pamirškime frazę – “nėra pinigų”. Kitaip jų iš tikrųjų nebus.

Jei turime skolų, tai Saulės užtemimo periodas – geriausias laikas atsikratyti jų. Grąžinkime jas būtent šią dieną. Gražinti skolas tokiu metu – reiškia, atsikratyti to, kas kliudo mūsų materialiai gerovei.
Saulės užtemimas – puikus metas savo asmenybės tobulinimui, galima atsikratyti negatyvių įpročių ir blogų charakterio bruožų.

Šiuo Saulės užtemimo magišku laiku labai LENGVA NEGRĮŽTAMAI MESTI RŪKYTI.

Toks laikotarpis pasitaiko tik du kartus per metus, tad rugsėjo 1 d. palanki tiems, kas seniai ruošėsi MESTI RŪKYTI ir dar to nepadarė. Geriausia rugpjūčio 31 d. surūkyti paskutinę cigaretę ir jau nuo rugsėjo 1 d. PRADĖTI NAUJĄ GYVENIMĄ BE DŪMŲ.

Šiam laikotarpiui reikia kruopščiai pasiruošti.

Tris dienas prieš užtemimą reikėtų nevalgyti mėsos, riešutų, grūdų ir šį laiką paskirti apmąstymams, gerai pagalvoti apie tai, ko norėtume atsikratyti, savo mintis reikėtų užrašyti ant popieriaus.

Pusė valandos iki užtemimo reikia užsidegti žvakę, meldžiantis su ja apeiti savo butą pagal laikrodžio rodyklę, po to atsistoti kambario viduryje ir, žiūrint į žvakės liepsną, išsakyti garsiai viską, ko norime atsikratyti.

Penkliolika minučių iki užtemimo nusimaudykime po dušu apsiliejant šaltu ir šiltu vandeniu.

Po to patogiai įsitaisykime ant grindų veidu į šiaurę, užmerkus akis, atsipalaidavus, įsivaizduokime negatyvias programas – kompleksus, įpročius, baimes. Įsiklausykime į savo vidų.

Jei pavyko pajausti sunkumą, spaudimą savo kūne, pasiųskime ten savo meilę ir dėkingumą, siųskime tol, kol pajusime, kad tos vietos keičiasi – tampa švaresnės ir šviesesnės. Padėkokime Visatai už pagalbą.

Pirma Mėnulio kalendoriaus diena po Saulės užtemimo – puikus laikas svajoti, kurti planus, išsakyti savo troškimus, numatyti tikslus.

Atsisėskime priešais žvakę. Surašykime savo troškimus. Norai turi būti tik keli ir patys svarbiausi. Pasirinkime tokius norus, kurie gali išsipildyti per vienerių metų laikotarpį.

Linkiu visiems, kad mūsų svajonės išsipildytų!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis