Saulės užtemimas – laikas, kai galime stipriai keisti savo likimą

Visiškas Saulės užtemimas kovo 9 d. įvyko Žuvų zodiako ženklo 19 laipsnyje, 3:54 val. Lietuvos laiku. Jis buvo matomas kai kuriose Azijos salose – Indonezijoje, Malaizijoje ir kt.

Šis Saulės užtemimas, vyksiantis Žuvų ir Mergelės zodiako ženklų ašyje, suaktyvins prieštaravimus tarp fantazijos ir realybės, proto ir tikėjimo, logikos ir intuicijos.

Žuvys skatins mus idealizuoti, siekti nepamatuotų tikslų, o Mergelė, atvirkščiai, privers į viską pažvelgti blaiviai ir atsisveikinti su tuo, kas nebemiela, kas kėlė skausmą, neviltį, baimę, padėti tašką tam, kas atgyveno, yra nebegyvybinga, paseno ir pradėti naują savo gyvenimo etapą.

Saulės užtemimas – laikas, kai galime stipriai keisti savo likimą, gyvenimo kokybę – galima atsikratyti negatyvių programų, arba, atvirkščiai, įsileisti į savo gyvenimą negatyvą. Todėl reikėtų būti atidiems tam ką kalbame ar galvojame, kokios mūsų mintys šią dieną.

Tokią dieną reikėtų vengti aktyvios veiklos, geriau pasiklausykime ramios muzikos, paskaitykime knygą ar pažiūrėkime filmą apie romantišką, dvasingą meilę, pasivaikščiokime prie jūros ar miške.

Parodykime kitiems savo rūpestį ir gailestingumą, supratingumą ir atjautą, pasimelskime, pamedituokime, pabūkime patys su savimi, pasikalbėkime su savo vidiniu “aš”, svajokime.

Tačiau nereikėtų pamiršti, kad dažnai užtemimo metu elgesys gali būti neadekvatus. Todėl savo poelgius reikia stebėti – stengtis išlikti ramiems ir pozityviai nusiteikusiems.

Užtemimo metu gali pablogėti sveikata, ypatingai tam jautrūs hipertonikai ir širdininkai. Užtemimo poveikis juntamas dvi savaitės prieš ir dvi po užtemimo.

Norint gerai jaustis, reikėtų užtemimo dieną 2 kartus nusimaudyti po kontrastingu dušu – ryte pabaigai apsipilti šaltu vandeniu, vakare – šiltu.

Tinkamai pasiruoškime šiai dienai – gerai apgalvokime, nusistatykime, susiprogramuokime ir tai, ko labai trokšime, norėsime, sieksime – išsipildys.

Jei norime išspręsti savo finansinius klausimus, pamirškime frazę – „nėra pinigų“. Kitaip jų iš tikrųjų nebus.

Jei turime skolų, tai Saulės užtemimo periodas – geriausias laikas atsikratyti jų. Grąžinkime jas būtent šią dieną. Gražinti skolas tokiu metu – reiškia, atsikratyti to, kas kliudo mūsų materialiai gerovei.

Saulės užtemimas – puikus metas savo asmenybės tobulinimui, galima atsikratyti negatyvių įpročių ir blogų charakterio bruožų. Šiuo Saulės užtemimo magišku laiku labai lengva negrįžtamai mesti rūkyti.

Atsisveikinkime su savo praeitimi ir atverkime savo širdį naujam gyvenimui.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis