Ragana Brigita įspėja: prisiekti amžiną meilę yra labai blogai!

Savo rankomis suręstoje sodyboje, išskirtiniame gamtos prieglobstyje ant Nemuno kranto gyvenanti būrėja Brigita Šiaulė jau nuo mažens domėjosi anapusiniu pasauliu ir atlikinėjo spiritizmo seansus.

Ji įsitikinusi, kad jau praeitame gyvenime buvo ragana. Ir pabrėžia, kad nėra toji, kuri buria vien iš kortų. Mat, sako, vien tik iš kortų burti nesąžininga – kortos dažnai nuskaito paties žmogaus pasąmonę arba netgi pačios raganos pasąmonę, mintis.

Dažnai kortomis išsiburti atėję klientai nori sužinoti savo likimą, ateitį, ir tokių moteris iškart teiraujasi: „Ar žinot, ką šiandien dieną nuveikėt, ką produktyvaus padarėt, ar žinot, kad šiandien diena įtakoja rytojų, o rytojus ir yra ateitis. Iš praeities galima imti pamokas klaidoms taisyti. Bet svarbiausia yra čia ir dabar.“

Pasak būrėjos, žmogus nėra detalė, jis yra visuma, tad jai reikia pasitelkti visas savo jėgas, žinias apibendrinti jas, kad galėtum žmogų nuskaityti. Į tai įeina ir numerologija, ir chiromantija, ir žmogaus vardas, netgi tėvų ir senelių vardai.

Kas turi suteikti vaikui vardą

Būrėja sako, kad žmogaus vardas yra visa ko pagrindas. Brigita kiekvieną vardo raidę analizuoja pagal runas, kurių kiekviena turi savo pavadinimą ir reikšmę. Pasak raganos, varde išsidėliojusios raidės viena kitą papildo, raidžių eiliškumas irgi yra labai svarbu. Tos pačios raidės gali būti keliuose varduose, tik kitaip išsidėsčiusios, tad reikšmė jau nėra ta pati. Jei žmonių vardai vienodi, jie gali būti kažkiek panašūs į vienas kitą, bet skiriasi gimimo datos. Na o jei žmogus turi retą vardą, jis yra išskirtinis, panašaus į jį nerasi.

Gimus vaikui vardą būtinai turėtų sugalvoti mama: „Mama ir vaikas turi bendrą biolauką. Nei teta, nei močiutė negali vardo įsiūlyti, nes tada tas pašalinis žmogus įsibrauna į mamos ir vaiko biolauką ir jį suardo. Vaikas, kuris neturi mamos sugalvoto vardo, gyvenime būna lyg pasimetęs.“

Netgi iš kartos į kartą perduodami vardai arba vardas, duotas tėvo ar senelio garbei, nėra gerai, sako ragana Brigita: „Tuomet žmogus neturi savo asmeninio vardo, dalinasi vienu vardu, vadinasi, netgi ligos gali pereiti kaip paveldas bendravardžiui.“ Tokiais atvejais moteris pataria duoti dar ir antrą vardą, bet pimasis būtinai turėtų būti asmeniškas, kuriuo žmogus nesidalintų su kitu asmeniu.

Asmeninio albumo nuotr.

Paklausta ar yra gerų ir blogų, tinkamų ir netinkamų vardų, moteris patvirtina, kad yra tokių, kurių reikėtų vengti: „Reikėtų vengti vardų iš I raidės. Tai yra įšalas, tuomet žmogus statiškas. Jeigu tai mergina, ji – lyg „ledo karalienė“. I raidė įšaldo visą vardą ir visos kitos raidės netenka tokios galios. Varde esanti N raidė – tai Nautiz runa, jos simbolis yra panašus į kryžių, ji įtakoja žmogaus tikslo siekimą, toks žmogus siekdamas tikslo lyg pats apsunkina save, lyg tą simbolišką kryžių pats sau ant pečių užsideda.“

Amžina meile juokauti nevalia

Brigita sako, kad poros pas ją apsilankyti prisibijo: „Jeigu žmogus jau būna pasirinkęs porą, jis bijo ją prarasti, bijo, kad pasakysiu, jog santykiai nėra tinkami. Tačiau paneigti jų santykių neturiu teisės. Žmogus pats turi priimti sprendimą, būti su tuo žmogumi ar ne, - tai ne mano reikalas.“ Atvirkščiai, moteris tiki, kad žmonės gyvenime susitinka ne be reikalo, jie susitinka, kad kartu praeitų tam tikrą gyvenimo etapą.

Nors Brigita ir nesikiša į poros santykius, ji gali patarti, ką ji turėtų daryti, kad jų bendravimas būtų lengvesnis, o gyvenimas kartu darnesnis. Poros darnumą moteris gali išskaityti numerologijos ir vardų pagalba: „Pavyzdžiui raidė M yra Manaz runa, jos reikšmės dalis yra pats žmogus ir jo ego, o simbolis - pusė žmogaus nuo liemens iki galvos, tai reiškia, kad žmogus nuolat turi kovoti už savo ego. Tad savo gyvenime toks žmogus turėtų ieškoti žmogaus, kurio vardas prasideda J raide, tai yra Jera runa – kantrybė, išlaukimas, bet svarbiausia tai kad šios runos simbolis yra kojos. Vadinasi J ir M yra nedalomas žmogus, tokia pora vienas kitą palaikytų, tai būtų ta tikroji partnerystė, kuomet žmogus vardu iš M raidės surastų atramą, paguodą.

Ar galima prikviesti meilę? Moteris neneigia, kad yra burtų meilei prišaukti, pati iš klientų yra sulaukusi prašymų sugražinti mylimąjį, tačiau tuo nužsiima: „Tai jau yra juodoji magija, negalima nieko daryti prieš kito žmogaus valią, reikia žmogaus atsiklausti, ar jis to nori. O jeigu žmogus nori susigrąžinti mylimąjį be jo žinios, taip einama prieš jo valią. Aš tokiame suokalbyje atsisakau dalyvauti.” Brigita merginoms, prieš ieškant antrosios savo pusės, pataria neskubėti, visų pirma pažinti save.

O jeigu žmogus neturi partnerio ar niekaip negali susirasti tinkamo, greičiausiai praeitame gyvenime jis jau buvo kažkam pasižadėjęs: „Dažnai pastebiu, kad žmonės išreikšdami viens kitam meilę, kabina spynas, ant kurių būna parašyta: „mylėti amžiams“, „meilė amžiams“. Tokie įžadai nėra teisingi. Juk net bažnytinė priesaika skelbia: mylėsiu tave iki mirties. Pati spyna, kaip simbolis, – nieko blogo. Žmonės šiais laikais dažnai viens kitam sako: „aš tave amžinai mylėsiu“, nes nežino kaip daugiau išreikšti tą meilę. Tačiau tokiais dalykais net juokauti nereikėtų. Žodžiai yra galingi, jie realizuojasi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis