Prognozės: šią savaitę - kaip niekad daug palankių dienų

Sužinokite, kokios dienos bus pačios sėkmingiausios.

Populiariausi straipsniai:
- Kokie gabumai būdingi kiekvienam horoskopo ženklui
- Klinikos vadovė – ekstremalė ant dviračio
- Kaip pagal fengšui įrengti namus, kad jie pritrauktų kuo daugiau sėkmės
- Mėgstate viską analizuoti? Psichologai turi ką jums pasakyti...
- 10 mitų apie seksą, kuriais tu dar tiki
- 10 vėžio simptomų, kuriuos privalo žinoti kiekviena moteris

Pataria fengšui konsultantė Jelena Dudkina.

2014 09 29 Pirmadienis

Diena netinka svarbiems reikalams: sutarčių pasirašymui, verslo, statybų pradžiai, kelionėms. Galimos klaidos, trukdžiai, konfliktai, barniai. Šiandien neverta aiškintis santykių, nereikia ginčytis, neverta pradėti gydymo. Šiandien geriausia nerodyti jokio aktyvumo, pabūti vienam, patylėti ir pagalvoti. Šiandien labai jautri mūsų intuicija, mes galime suvokti tai, ko anksčiau nesupratome. Galima užsiimti savo įprasta veikla, bet jokiu būdu nedejuoti – dabar netinkamas metas. Palikite viską taip, kaip yra.

2014 09 30 Antradienis

Dar viena diena, kai atrodo kad viskas klostosi ne taip. Neverta spręsti skubių klausimų, pirkti ir parduoti žemę ar nekilnojamąjį turtą. Nepradėkite projekto, kurį reikia pabaigti nustatytu laiku – nespėsite. Neverta pereiti į naują darbą. Nespręskite reikalų per prievartą, jei jie neina. Neužsiimkite ekstremaliu sportu, nerizikuokite. Vyras, išvykęs šiandien į komandiruotę, gali sužinoti apie žmonos neištikimybę. Negalima daryti jokių pakeitimų būste. Šiandien Jus gali išprovokuoti pasakyti daugiau nei leistina. Būkite atsargūs, visi mūsų žodžiai gali būti išgirsti ir gali išsipildyti tai, apie ką mes kalbėjome. Nereikia ir meluoti. Geriausia nieko neveikti. Rekomenduojama atsipalaiduoti, pailsėti, pasidžiaugti gyvenimu ir kaupti jėgas.

2014 10 01 Trečiadienis

Labai palanki diena. Tinka įvairiai veiklai, iš kurios tikimasi gauti naudos. Tinka verslo pradžiai, sutarčių pasirašymui, naujo darbo paieškai, statybų pradžiai, vestuvėms, gydymo pradžiai. Diena palanki visoms prekybos rūšims, taip pat vertybinių popierių pirkimui, investicijoms – laukia didelis pelnas. Ideali diena landšaftiniam dizainui. Užsiimkite savo reikalais ir suteikite galimybę kiekvienam užsiimti savaisiais. Šią dieną neverta ginčytis, dalyvauti varžybose, smerkti ką nors, kritikuoti. Nepradėkite teisminių bylų.

2014 10 02 Ketvirtadienis

Labai gera diena. Bukite aktyvūs, eikite mokytis, prekiaukite, pradėkite verslą, pasirašykite sutartis, pereikite į naują darbą, pradėkite statybos darbus, pirkite žemės sklypus (kur ketinate gyventi, o ne  parduoti), ilgiems partnerystės ryšiams užmegzti. Palanki diena vestuvėms. Gera diena politinės karjeros pradžiai. Veikla bus pelninga ir sėkminga. Galima persikelti į naują būstą. Palanku viskam, kas turi augti ir vystytis. Galima sodinti medelius ir gėles. Be to, reikia gerai įvertinti savo galimybes ir nebūti išdidžiam, nes galite būti nubausti už tai. Šiandien galite gauti ženklų, kurie gali padėti apsispręsti. Nepalanki diena skyryboms, vizitui pas gydytoją, odontologą. Nepalanki diena projektų užbaigimui, - jei galima, geriau perkelkite į kitą dieną.

2014 10 03 Penktadienis

Daugumai darbų nepalanki diena: verslo pradžiai, didelių sutarčių pasirašymui. Žmogus, gavęs darbo pasiūlymą šią dieną, ateityje šį darbą gali lengvai prarasti. Galima įsigyti vertingų pirkinių. Savo jėgas reikia nukreipti į šeimyninių santykių stiprinimą, galima pirkti namams. Venkite bet kokių konfliktų su gimine.

2014 10 04 Šeštadienis

Nepalanki diena vestuvėms ir sužadėtuvėms. Taip pat kelionėms, ypač laivu, taip pat nepalanki diena emigracijai, bet kokiai aktyviai veiklai. Diena palanki būsto sutvarkymui, - viskas, kas reikalauja remonto, turi būti pataisyta. Tas pats - ir santykiuose tarp žmonių. Viską darykite laiku ir nepalikite rytdienai. Palanku rūpintis artimaisiais, dovanoti jiems dovanas ir nesigėdyti rodyti savo meilę.

2014 10 05 Sekmadienis

Labai gera diena. Gyvenimo ir atsinaujinimo metas. Diena palanki naujiems kontaktams užmegzti. Taip pat palanku įvaikinti. Sėkminga diena naujiems darbams ir projektams, netgi rizikingiems. Palanki meninė veikla. Šiandien nepalanku nuimti pinigus nuo sąskaitos banke. Nepalankūs su praeitimi susiję reikalai. Palanku dovanoti dovanas, vykdyti prašymus, galima ir pačiam paprašyti. Negalima pyktis, susitaikyti bus labai sudėtinga, negalima skųstis, verkšlenti, gailėtis savęs, nes galima ilgam užstrigti tokioje būsenoje.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis