Prognozės: ši savaitė stebins maloniais netikėtumais

Šią savaitę svarbius reikalus susiplanuokime antradieniui ir ketvirtadieniui, ketvirtadienis gali nustebinti maloniais netikėtumais.

Pataria fengšui konsultantė Jelena Dudkina.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Kaip keičiasi mūsų gyvenimas ir kūnas kas 7 metus
- A. Kaušpėdienė: manote, Kaunas - tik gatvių duobės ir „auksinis“ tualetas?
- Neištikimybės horoskopas - patikrinkite, gal partneris yra tarp nepatikimiausių
- Neįtikėtini faktai apie želatiną - grožio, jaunystės ir sveikatos šaltinį
- Efektyvi naminė priemonė kilimų dėmėms valyti
- Apverstas prancūziškas obuolių pyragas

2014 12 01 Pirmadienis

Ne itin gera diena, atrodo, kad viskas eina ne taip. Nesistenkite stumti darbų, kai jie neina. Jei galite, svarbius reikalus geriau atidėkite antradieniui. Neverta užsiimti ekstremaliu ar rizikingu sportu. Šiandien galime būti pernelyg ambicingi, nepaisyti kitų žmonių nuomonės, galime atskleisti konfidencialią informaciją, to pasekoje gali kilti konfliktas su valdžia ir bausmė. Taip pat venkime konfliktų šeimoje, nerodykime neigiamų emocijų.

2014 12 02 Antradienis

Labai palanki ir pozityvi diena, tinkanti bet kokiai veiklai, iš kurios tikimasi gauti naudos – verslo pradžiai, sutarčių pasirašymui, persikėlimui į naują vietą, statybos pradžiai, kelionėms, gydymui. Diena tinkanti nekilnojamojo turto pirkimui ir kitiems vertingiems pirkiniams, investavimui. Šiandien nepalanku varžytis ir ginčytis, ne laikas kritikuoti ir smerkti. Nepradėkite teisminių ginčų.

2014 12 03 Trečiadienis

Gera diena mokslo pradžiai, naujoms pareigoms eiti, pradėti darbą naujoje vietoje, atgauti senas skolas. Ne pati geriausia diena sutarčių pasirašymui (dokumentų, pinigų praradimas), naujo projekto pradžiai, investavimui, teisminiams procesams, kelionėms (nemalonūs įvykiai), remonto darbams (galimos vagystės), medicininėms konsultacijoms ir gydymui. Nepalanki diena skyryboms ir barniams, susitaikyti bus gana sunku. Šiandien tinka dovanoti, aukoti, užsiimti labdara, pildyti pažadus, galima ir pačiam prašyti. Negalima skųstis, verkšlenti ir gailėti savęs.

2014 12 04 Ketvirtadienis

Gera diena bet kokiai aktyviai veiklai, nukreiptai į ateitį. Gera diena vestuvėms, persikėlimui į naują gyvenamąją vietą, prekybai, mokslui, verslo pradžiai, taip pat verslo atkūrimui po ilgos pertraukos, sutarčių pasirašymui, meninei veiklai, nekilnojamojo turto pirkimui, naujoms pareigoms eiti - diena suteikia galimybes kilti karjeros laiptais ir kurti materialinę gerovę. Šiandien gali įvykti malonūs įvykiai, tai, ko jūs seniai laukėte, arba netikėtai pasiseks. Žmonės, gimę šią dieną, paprastai nesirūpina savo likimu, bet yra labai gabūs, geri, sėkmingi ir gerbiami.

2014 12 05 Penktadienis

Šiandien neverta spręsti skubių ir svarbių klausimų, daugeliui darbų (komercinė ir kita aktyvi veikla, kelionės, verslo atidarymas, statybų pradžia, investavimas, stambūs pirkiniai, apsilankymas pas gydytoją) tai nepalanki diena ir neverta eikvoti savo jėgų. Galima tik užbaigti tai, kas buvo pradėta. Nepradėkite projekto, kurį reikia pabaigti nustatytą dieną, greičiausiai nespėsite, nes atsiras įvairių trukdžių ir kliūčių. Ne pati geriausia diena vestuvėms, nes laikui bėgant vienas iš sutuoktinių norės išsiskirti.

2014 12 06 Šeštadienis

Diena tinka mokslo pradžiai, naujo amato pažinimui. Gera diena asmeniniams ir namų darbams (bet ne remonto darbams, didelė vagysčių tikimybė), apsilankymui pas draugus. Šiandien neverta užsiimti visuomenine veikla. Nepalanku nuimti pinigų nuo sąskaitos, nepalanki veikla, susijusi su praeitimi. Šiandien mes nelabai linkę kontroliuoti savo emocijas, instinktus ir dėl to galime pridaryti kvailysčių.

2014 12 07 Sekmadienis

Šiandien gera diena susitvarkyti visus seniau paliktus darbus. Palanku išvalyti namus, išskalbti drabužius. Sutvarkyti savo mintis, atleisti savo skriaudikams ir pašvęsti šią dieną sau, savo kūnui ir sveikatai. Nepalanki diena bet kokiai aktyviai veiklai, svarbiems reikalams ir susitikimams, geriau nepradėti kelionės. Neverta aiškintis santykių su sutuoktiniu. Nepalanki diena naminių gyvūnėlių pirkimui.

fengsuistudija.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis