Prognozės savaitei: atsargiai - neprisikalbėkite!

Visus svarbius reikalus suplanuokime pirmadieniui ir ketvirtadieniui.

Populiariausi šių dienų tekstai:
- Persimonas - ne tik sveikatai, bet ir grožiui
- M. Jovaiša: mano žmona yra nepaprastai talentinga mama
- 10 pamirštų kultinių filmų, kuriuos reikia žiūrėti žiemą
- Darbo horoskopas pagal jūsų Zodiako ženklą
- Rudeninis įžymybių stilius (FOTO)
- Burnoje tirpstantis šokoladinis pyragas

Šeštadieniu būtinai turi pasinaudoti virėjai ir šiaip mėgėjai kurti naujus maisto receptus. Sekmadienį pailsėkime, pažvejokime.

2014 11 24 Pirmadienis

Labai gera diena, tinkanti naujo darbo pradžiai, pradėti eiti naujas pareigas, dalykiniams pasitarimams (atsargiai su dokumentais ir pinigais, nes juos šiandien lengva pamesti, pamiršti), susitikimams su draugais, mokslo pradžiai, naujo verslo pradžiai, netgi rizikingų, naujų kontaktų užmezgimui, sutarčių pasirašymui, investavimui. Visi šie veiksmai žada verslo klestėjimą, socialinį pripažinimą, gerus santykius. Mūsų vidinė energija šią dieną labai stipri ir jėgų užteks viskam. Venkite žemės darbų, tokių kaip pamatų klojimas. Pagal galimybę nenuiminėkite pinigų nuo sąskaitos, nepalankūs darbai susiję su praeitimi.

2014 11 25 Antradienis

Šią dieną geriau nieko svarbaus neplanuoti ir vengti permainų, visus darbus atlikti labai atsargiai, vengti didelių fizinių krūvių. Nepalanki diena bet kokiai aktyviai veiklai. Šiandien patartina atsikratyti visko, kas nereikalinga, kas traukia atgal, apsivalyti. Palanki diena valymui, skalbimui, tvarkymui, nuodėmių atleidimui. Šiandien galima apsilankyti pas gydytoją, okulistą, dantistą. Paskirkite šią dieną savo sveikatai.

2014 11 26 Trečiadienis

Gera diena sutarčių pasirašymui, investavimui, naujo mokslo pradžiai, konferencijoms, dalykiniams susitikimams (nors gali kilti ir kliūčių). Ideali diena landšaftiniam dizainui. Nepradėkite projekto, kurį reikia pabaigti nustatytą dieną, tai bus labai sunku padaryti. Negera diena nekilnojamo turto ir žemės sklypų pirkimui ir pardavimui, senų pastatų griovimui. Pasistenkite neimti šiandien kreditų ir nepradėti teisminių bylų.

2014 11 27 Ketvirtadienis

Diena palanki naujo verslo pradžiai, dalykiniams susitikimams, statybos darbų pradžiai ir žada sėkmę darbuose. Diena palanki ilgalaikių sutarčių pasirašymui, taip pat diena gera politinės karjeros pradžiai. Bet neplanuokite šiandien reikalų, kuriuose norite išlošti, šios dienos energijos sulygina visų galimybes. Diena netinka teisminėms byloms pradėti, testamentų sudarymui. Diena netinka ligonių lankymui. Taip pat ne pati geriausia diena projektų užbaigimui.

2014 11 28 Penktadienis

Nepalanki diena naujiems darbams pradėti, statybų pradžiai, sutarčių pasirašymui, naujoms pareigoms eiti. Šeiminius susitikimus taip pat geriau perkelti į kitą dieną. Šiandien mes galime būti išprovokuoti pasakyti daugiau, negu leistina, tad kalbėti geriau mažiau. Didelė tikimybė, kad tai, ką mes palinkėsime šiandien sau ar kitiems, išsipildys. Nepatartina vertinti, apkalbinėti ir kaltinti kitų žmonių, ne laikas ginčytis.

2014 11 29 Šeštadienis

Šiandien reikia pailsėti, likti vietoje, pabaigti pradėtus darbus, įvertinti padarytų darbų rezultatus. Pažiūrėti, ar viskas tvarkoj namuose, jeigu reikia, pašalinti gedimus. Taip pat reikia peržiūrėti santykius tarp partnerių, viską daryti laiku, nepalikti ateičiai, pildyti savo pažadus. Šiandien pakankamai lengva pagerinti esamus santykius, taip pat lengva ir išsiskirti. Ne pati geriausia diena vestuvėms. Ne laikas leisti pinigus. Labai gera diena tiems, kurie kuria kulinarinius receptus.

2014 11 30 Sekmadienis

Skirkime šią dieną poilsiui, palikime visus reikalus kitai dienai, nes galime neteisingai įvertinti savo galimybes ir pridaryti klaidų. Šiandien gali kilti įvairių niūrių minčių, gandų. Verta pasisaugoti apgavysčių, nes šiandien labai lengva pasiduoti iliuzijoms, taip pat padidėja mūsų savimonė, mes galime būti labai išdidūs ir galime dėl to nukentėti. Jeigu yra galimybė, būtų puiku pažvejoti, atsipalaiduoti ir ramiai pagalvoti.

fengsuistudija.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis