Pirmoji rudens savaitė pagal fengšui

Pataria fengšui konsultantė Jelena Dudkina.

Šių dienų skaitomiausi:
- Sveikata, mityba ir charakteris... pagal kraujo grupę
- Kaip lieknėja žvaigždės: dietos ir sportas
- Gyvenu Italijoje, dirbu su pabėgėliais ir esu labai laiminga
- Ką namai gali pasakyti apie savo šeimininkus?
- Eklerai su plikytu kremu - ruošiamės rugsėjo 1-ajai

2014 09 01 Pirmadienis

Labai palanki diena. Šiandien palanku pasirašyti sutartis, pirkti akcijas, nekilnojamąjį turtą, pradėti statybas, naują verslą. Tik reikia būti labai atidžiam su dokumentais, nes yra tikimybė juos pamesti. Palanku planuoti ateitį, bendrauti su žmonėmis, persikelti į naują gyvenamąją vietą, įsigyti naujus baldus ar interjero detales, pagražinti savo namus. Galima pradėti kovoti su savo žalingais įpročiais, galima keisti darbovietę. Šiandien nerekomenduojama dirbti sode ir sodinti medžius. Žmogus, gimęs šią dieną, padarys gerą karjerą, turės gerą atlygį, jo svajonės išsipildys.

2014 09 02 Antradienis

Nepalanki diena. Negalima pradėti svarbių darbų ir didelių permainų, persikelti į naujus namus, keisti darbovietes, nes galimi įvairūs nemalonumai, klaidos, kliūtys, apgavystės. Taip pat galime pervertinti savo jėgas ar žinias ir sužlugdyti svarbų darbą. Kiekvienas žingsnis turi būti labai atsargus. Šiandien lengva susirgti, susižeisti. Galimos liūdnos mintys, gandai, nesėkmės, blogų žinių gavimas. Šiandien geriausia ramiai daryti įprastus darbus. Vyras, išvykęs šiandien į komandiruotę gali sužinoti apie žmonos neištikimybę.

2014 09 03 Trečiadienis

Diena palanki darbų, procesų užbaigimui. Šiandien galima sulaukti paaukštinimo karjeroje, galima gauti paramą ir kitų žmonių palaikymą. Palanki diena visoms prekybos rūšims, galimas didelis pelnas. Ši diena idealiai tinka landšaftinio dizaino darbams. Bet šiandien nepalanku pirkti ir parduoti žemės sklypų, nekilnojamojo turto, neverta spręsti skubių klausimų. Venkime konfliktų su namiškiais ir nerodykime neigiamų emocijų, geriau pailsėkime, puiki diena apsilankyti pirtyje. Nepradėkite kelionės šiaurės kryptimi.

2014 09 04 Ketvirtadienis

Diena gali atnešti konfliktų, nemalonių pasiaiškinimų, barnių. Šiandien, jeigu yra galimybė, geriau atidėti visus svarbius reikalus. Būtų gerai nuvažiuoti prie ežero pažvejoti, pabūti vienam, patylėti ir pagalvoti. Jeigu yra darbų, kuriuos būtinai reikia atlikti šiandien, tai reikia veikti labai apgalvotai, jei jūs įsivaizduojate visą proceso eigą iki galo. Neplanuokite šiai dienai didelių fizinių ir intelektualinių krūvių. Šiandien neverta nusižengti įstatymui, ginčytis su jo sargais ar daryti neteisėtus veiksmus. Galima griauti senus pastatus.

2014 09 05 Penktadienis

Šiandien – dar viena diena, kai, atrodo, kad viskas klostosi ne taip. Nerekomenduojama jokia aktyvi veikla (finansinė, statybinė). Jeigu šiandien pradedama naujo namo statyba, yra pavojus, kad jis gali sugriūti. Nesistenkite stumti reikalus, kai nieko nesigauna. Geriausia, ką galima padaryti – nieko nedaryti. Žmogus, gavęs darbo pasiūlymą šią dieną, labai greitai jo gali ir netekti. Gali būti pavojinga jodinėti arkliu ir plaukti valtimi, kilti į kalnus. Gerai dovanoti dovanas, padėti, jeigu kam nors reikalinga mūsų pagalba. Šiandien geriau nesipykti – vėliau bus labai sudėtinga susitaikyti. Neverta skųstis, verkšlenti, gailėti savęs – tokioje būsenoje galima užstrigti ilgam.

2014 09 06 Šeštadienis

Palanki diena, kai galima pradėti veikti – skirti dalykinius susitikimus, pradėti prekiauti, persikelti į naują būstą, pradėti keliauti (bet ne laivu ir ne valtimi, ir neilgai). Diena palanki viešiems pasisakymams, tai gali padėti išgarsėti ir garantuoti gerą padėtį visuomenėje. Palanku tvarkyti savo būstą, sutaisyti viską, kas reikalauja remonto. Viską daryti laiku ir nepalikti ateičiai, vykdyti savo pažadus. Venkite apkalbinėjimų, ginčų ir pasiaiškinimų, dabar ne laikas kritikuoti ir smerkti. Nepalanki diena vestuvėms. Gali pasireikšti senos problemos – nesinervinkite ir pasistenkite jas ramiai išspręsti – tai suteiks naujų jėgų tolimesniam gyvenimui.

2014 09 07 Sekmadienis

Diena palanki prekybai ir, jeigu reikia, sankaupų panaudojimui. Džiaugtis tuo, ką turi. Puikus metas mokymams, metas kurti ir statyti. Tai atsinaujinimo metas. Palanku užmegzti naujus kontaktus. Labai gera diena įsivaikinti, tai atneštų materialinę gerovę. Nepalanku keliauti, skirtis, neverta pradėti gydymo, eiti pas odontologą. Nerekomenduojama imti kreditų šią dieną ir priimti svarbių finansinių sprendimų.

fengsuistudija.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis