Penki būdai, kaip pratęsti sekso teikiamą malonumą

Skaičiai nemeluoja. Daugumai porų reikia nuo penkių iki dešimties minučių, kad pasiektų orgazmą. Kaip pratęsti malonumą lovoje jam ir jai?

Populiariausi tekstai:

- Lietuvoje jau 2 metus gyvenanti jamaikietė: pirmas įspūdis šokiravo

- Kuo vilki elegantiškos paryžietės (FOTO)

- Horoskopas spalio 2-9: didžiausių permainų norėsis asmeniniuose santykiuose

- Madingiausios šio sezono rankinės (FOTO)

- Cinamoninis naminis sūris

Štai penki veiksmingi metodai.

Stebėkite kvėpavimą

Pirmalaikis orgazmas dažniausiai susijęs su tuo, kaip jūs ir jūsų partneris kvėpuoja. Pagreitintas kvėpavimas – vienas iš signalų, kad artėja seksualinė „kulminacija“. Jeigu pradėsite kontroliuoti įkvėpimų ir iškvėpimų dažnį ir reikiamu momentu sugebėsite kvėpuoti lėčiau ir giliau, labai tikėtina, kad jums pavyks pratęsti trokštamą efektą.

Naudokite liežuvį

Dar viena gudrybė, galinti padėti pratęsti lytinį aktą – paleiskite į darbą liežuvį. Ne, kalba neina apie oralinius malonumus ar tuščią plepėjimą. Jaučiate, kad esate pasirengę seksualiniam pasitenkinimui? Tada liežuviu palieskite viršutinį gomurį už dantų. Labai tikėtina, kad tai laikinai pristabdys malonią pabaigą ir jūs turėsite galimybę ilgiau mėgautis procesu.

Darykite intymius pratimus

Dar vienas patikrintas metodas kaip pratęsti lytinį aktą moteriai – dubens dugno raumenų treniruotės pasitelkus Kėgelio pratimus. Klasikinis variantas – 10 sekundžių greitai įtempkite ir vėl atpalaiduokite makšties raumenis, paskui tiek pat laiko ilsėkitės. Kartokite šį pratimą po tris kartus keletą kartų per dieną. Tokios intymios treniruotės ne tik naudingos siekiant prailginti lytinį aktą, bet ir padeda moteriai pasiruošti gimdymui, atstato audinius po kūdikio gimimo ir yra daugelio seksualinio pobūdžio uždegiminių lytinių procesų profilaktika.

Pakeiskite pozą

Atidėti malonumą gali ir teisingai parinktos sekso pozos. Jų „didysis trejetas“: „vyras viršuje“ (partneris turi riboti judėjimo amplitudę ir sulėtinti ritmą, giliai kvėpuoti ir įtempti pilvo preso raumenis); „moteris viršuje“ (paprastas būdas pratęsti lytinį aktą be papildomų krūvių, ypač jeigu vyras tuo metu neguli, o įsitaisęs pusiau sėdom); poza „ant šono“ (iš abiejų partnerių reikalauja mažiausiai fizinių pastangų, pakanka lengvai judinti kūnus).

Nepamirškite preliudijos

Pats švelniausias pratęsto malonumo variantas – užsitęsusi preliudija. Daugelis partnerių sekso metu labai susitelkę į savo susijaudinimą ir nori kaip įmanoma greičiau pasinaudoti situacija. Ši akimirka (tai ypač taikytina vyrams) būna nervinga ir kelinti nerimą, nes „viskas klostosi pernelyg gerai“ ir jie nenori prarasti užsidegimo. O dabar įsivaizduokite, kad mylėjimasis – tai ne „maratonas“, o atsipalaidavimo ir malonumo akimirka. Surenkite vienas kitam romantišką preliudiją, žaiskite su partneriu, erzinkite jį, paverskite tai, kas vyksta, įdomiu žaidimu, kurio metu kiekvienas mėgaujasi distancija, bet ne siekia kuo greičiau pasiekti „finišą“. Tuomet ir klausimas, kaip pratęsti lytinį aktą, atkris savaime.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis