Pasirink dietą pagal savo Zodiako ženklą

Horoskopus dažniausiai skaitome norėdami sužinoti savo ateities prognozes, meilės reikalus. Tačiau ar kada nors pagalvojote, kad astrologinės prognozės gali padėti pasirinkti dietą ir padėti numesti svorio? Patarimai visiems 12-ai Zodiako ženklų.

- Arbūzų dieta: 5-7 kilogramai per 5 dienas
- Grožio dosjė. I. Gudelis: nors mano oda plona, naudoju jį beveik kasdien – oda atsigauna tiesiog akyse
- V. Baublienė: apie emigrantus, Šventąją ir Chanel
- Savaitės ikona. O. Pikul-Jasaitienė: nėščiųjų drabužių pasirinkimas Lietuvoje labai menkas
- „Kelly Family“ - mįslėmis apaugusi kelių kartų istorija. Kaip jie atrodo šiandien?
- Naujoviškas agurkų konservavimo būdas

Avinas

Gimę po šiuo ženklu žmonės yra impulsyvūs ir užsispyrę, mėgsta iššūkius ir tiki savo galimybėmis. Tai reiškia, jog pradėti laikytis dietos jie gali labai stagiai ir neplanuotai, bet efektingai. Avinai rezultatą tikisi pamatyti labai greit, ir jei tai nevyksta, jiems pasidaro nuobodu ir kaip greit pradėjo laikytis dietos, taip greit ir baigia. Geriausias variantas būtų su kuo nors konkuruoti laikantis dietos – tokiu atveju į tai žiūrėtumėt kaip į varžybas ir užsispyrimas padėtų neprarasti susidomėjimo. Svarbiausia Avinų organizmo dalis yra smegenys, dėl to jiems derėtų laikytis baltyminių dietų – baltyminiame maiste gausu amino rūgščių, kurios „maitina“ smegenis.

Jautis

Ne paslaptis, kad Jaučiai mėgsta įvairius patiekalus ir mėgaujasi valgymo procesu. Tad dietos, kurios reikalauja itin didelės valios ar net badavimo, jiems tikrai netinka. Savo maisto racione prioritetą teikite sveikam ir svarbiausia – įvairiam maistui, nes ragaujant vos kelis skonius bus sunku ištverti. Sveikas maistas gali teikti tiek pat džiaugsmo, kiek ir kaloringas, jei tik mokėsite jį suderinti ir mėgautis.

Dvyniai

Dvynių ženklo žmonės yra linkę daryti du darbus vienu metu, tad dietos laikymasis ir sportavimas vienu metu jiems – puiki kombinacija. Dėl savo aktyvumo ir užsidegimo Dvyniams numesti svorio sportuojant yra paprasčiau nei kitiems zodiako ženklams, tačiau laikytis tos pačios dietos ilgesnį laiką – tikras iššūkis. Dėl to pačio aktyvumo Dvyniai dažnai valgo paskubomis ir retai apgalvoja, ką valgo. Jiems derėtų rasti laiko pavalgyti maistingo maisto ramioje aplinkoje, taip išvengiant persivalgymo ir nesveiko (jų labai mėgstamo) greito maisto.

Vėžys

Šio ženklo žmonės yra linkę į persivalgymą, ypač kai jaučiasi nelaimingi – maistas jiems padeda užpildyti tuštumą ir užgožti blogas emocijas. Vėžiams rekomenduotina susigalvoti savo individualų mitybos planą – taip išreikštumėte meilę sau. Reikėtų vengti nesveiko maisto ir svarbiausia – blogų emocijų, kas dažnai įtakoja Vėžių valgymo sutrikimus.

Liūtas

Liūtams yra itin svarbu gerai atrodyti ir jaustis savimi patenkintu, tad įvairios dietos yra puikus kelias šio tikslo link. Spontaniškumas ir pasitikėjimas savimi Liūtams leidžia pasirinkti jiems tikrai tinkamą mitybos planą, o užsispyrimas ir charakterio stiprybė padeda laikytis pasirinkto plano iki tikslo pasiekimo. Liūtams itin svarbu, jog aplinkiniai žmonės pastebėtų j7 pokyčius ir negailėtų pagyrų.

Mergelė

Praktiškumas ir metodiškumas yra vieni iš pagrindinių Mergelių bruožų, tad šio ženklo atstovams laikytis dietos nėra labai sunku. Laikantis dietos Mergelėms patartina vesti dietos dienoraštį – rašyti maisto produktų sąrašą skaičiuojant kalorijas ir vertinant jų maistinę naudą. Lengvi sprendimai Mergelėms nėra artimi, tad greitos dietos joms taip pat netinka. Kantrybe ir ištverme apdovanoti šio ženklo atstovai dietos laikytis gali labai ilgą laiką tam, kad pasiektų tobulą rezultatą. Mergelėms derėtų rinktis sveiką maistą ne tik dėl gražesnių kūno formų - šio ženklo atstovai dažnai pasižymi įvairiomis alergijomis, tad ekologiškas ir „švarus“ maistas jiems tiesiog būtinas.

Svarstyklės

Šio ženklo atstovams labai sunku pasirinkti iš dietų įvairovės. Abejodamos savo pasirinkimu Svarstyklės šokinėja nuo vienos dietos prie kitos – o jei kita bus efektyvesnė? Motyvacijos jiems tikrai netrūksta, o daugiausiai jėgų suteikia suvokimas, jog laikantis dietos gražėja kūnas ir tampama patrauklesniu. Svarstyklėms patartina laikytis dietos kartu su geriausiu draugu, valgyti daug žuvies, bananų ir kitų produktų kuriuose gausu kalio – Svarstyklės dažnai serga inkstų ir kepenų ligomis, o kalis normalizuoja jų veiklą.

Skorpionas

Šio ženklo atstovai turi pačią stipriausią valią iš visų, tad jei pasiryžta laikytis dietos – nieks nesutrukdys to tęsti iki galo. Pasiryžimas ir mokėjimas susikoncentruoti į tikslą leidžia Skorpionams kontroliuoti visus savo pojūčius ir impulsus. Skorpionai dažnai renkasi griežtas ir itin sunkias dietas. Labai dažnai aplinkiniams to nepraneša, ir ypač mėgaujasi, kai jie pamato pokyčius. Šio ženklo atstovai dažnai kenčia nuo žarnyno sutrikimų, tad rekomenduotina vartoti įvairų skaidulomis praturtintą maistą.

Šaulys

Šauliams itin patinka užsibrėžti tikslą ir keliauti link jo, tačiau jie dažnai gali prarasti motyvaciją, jei nepamato greito rezultato. Nors Šauliai optimistiškai ir entuziastingai pradeda laikytis naujos dietos, jiems dažnai pasidaro sunku – bet kokia abstinencija ar susilaikymas yra ne patys stipriausi ženklo bruožai. Svarbiausia – būti realistais, neužsibrėžti neįveikiamų tikslų ir į dienotvarkę įtraukti fizinių pratimų. Daug sotaus ir riebaus maisto Šauliams itin kenkia, nes jie yra linkę į kepenų ligas.

Ožiaragis

Svarbiausia – ėjimas tikslo link. Šio ženklo atstovai netiki, kad per trumpą laiką galima pasiekti gerų rezultatų. Kuo sunkesnė ir sudėtingesnė dieta – tuo daugiau džiaugsmo teikia pasiekti rezultatai. Atkaklumo ir išvermės išbandymas jiems – natūralus dalykas, tačiau nevertėtų būti pernelyg griežtiem sau. Dieta nebūtinai turi būti Jūsų ištvermės išbandymas. Ožiaragių silpnoji vieta – kaulai ir dantys, tad jiems ypač svarbu vartoti maistą, kuris praturtintas kalciu.

Vandenis

Vandeniams mesti svorį patinka keistais ir neįprastais būdais. Dėl savo originalumo ir novatoriškumo Vandeniams patartina pasidaryti savo individualų mitybos planą. Dažnai Vandeniams pasidaro nuobodu laikytis dietos ir jie meta ją akimirksniu, tačiau jei mato dietos rezultatą, gali jos laikytis be jokių didelių valios pastangų – saikas yra vienas pagrindinių šio ženklo atstovų bruožų. Ypač pažeidžiama yra Vandenių kraujotakos sistema, tad patartina vengti bet kokio alkoholio.

Žuvys

Pasirinkti dietą jiems ypač sunku, nes Žuvys visose srityse siekia tobulybės. Žuvis dažnai užklumpa įvairūs jausmai, kurie trukdo laikytis pasirinkto režimo ir dietos greit baigiasi. Dėl stiprių emocijų Žuvims derėtų užsiimti joga, šokiais ar meditacija – taip palaikysite fizinį aktyvumą ir sukontroliuosite emocijas. Šio ženklo atstovų organizmuose itin kaupiasi toksinai, todėl jiems ypač svarbu vartoti kuo daugiau skysčių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis