Palmira Kelertienė: 2017-ieji – labai sunkūs metai, bet kai kam sėkmė šypsosis

Kas mūsų laukia ateinančiais metais: ar iš tiesų Baltijos šalių laukia karas su Rusija, Europos Sąjungos žlugimas ir ekonominė krizė?

„Labai sunkūs, o teisybę pasakius – net tragiški, tiesiog košmariški metai“, - keliais žodžiais ateinančius, 2017-uosius metus LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ apibūdino garsiausia Lietuvos astrologė Palmira Kelertienė.

Ar bus karas

Tačiau prošvaisčių ateinančiais metais tikrai bus. Pasak astrologės, dėmesį turėtume atkreipti į du ryškiausius šių metų įvykius: vienas jų - Didžiosios Britanijos piliečių balsavimas už pasitraukimą iš Europos Sąjungos. Pasak Palmiros, tai reiškia ne ką kita, o Europos Sąjungos griūties pradžią. „Galima įtarti, kad tai iš tiesų prasidės, nes tas sprendimas buvo priimtas labai nepalankiu metu pagal Europos Sąjungos horoskopą. Europos Sąjunga - Skorpionas. O Juodas Mėnulis - Skorpione. Žvelgdama į astronominį žemėlapį astrologė tikina, kad regimi visi griūties požymiai. Iš tesų, tai gali būti tas akmenukas, kuris sukels visą griūties laviną.

Kitas ne mažiau reikšmingas įvykis - JAV prezidento rinkimai, kuriuos priešingai, nei prognozuota, laimėjo ne buvusio JAV prezidento žmona Hilary Clinton, o prieštaringai vertintas verslininkas milijardierius Donaldas Trumpas. Šio žmogaus laimėjimas, pasak astrologės, buvo tiesiog nulemtas žvaigždžių. Ji tvirtina, kad būtent dėl jo pergalės karinių veiksmų Baltijos šalyse nebus. „Dar liepos mėnesį minėjau, kad yra idealios sąlygos laimėti Trumpui. Patys pasvarstykite: Hilary - Skorpionas, o Skorpionams rinkimų laikas buvo išties labai blogu metu, Juodasis Mėnulis - Skorpione. Ir atvirkščiai - idealios sąlygos Dvyniui - Trumpui. Galima atkreipti dėmesį į dar vieną įdomų sutapimą: Trumpo horoskopas labai stipriai rezonuoja su amerikos Nepriklausomybės horoskopu, ir tai reikštų, kad jis yra iš tiesų labai artimas Amerikai, jos tautai.

Kada kilo patys didžiausi spėliojimai? 2016-aisiais, Marso metais. Na o ką galima kalbėti Marso metais - apie karą ir karo grėsmę. Dabar bus Saulės metai. Ir Naujųjų metų sutikimo horoskope Marsas bus su krentančiu mazgu, o tai rodo: įtampa bus, bet realių karo veiksmų, bent jau astrologiškai, manau, nebus. Mes turėsime daug rūpesčių ekonominėje sferoje, galima ekonominė krizė ir tam reikėtų ruoštis, bet dėl karo... Šiuo atveju norėčiau būti optimistė, rimtų karų žvaigždės nerodo, nemanyčiau, kad turėtume bijoti.

Kokie metai laukia Lietuvos

Pasak atrologės, Lietuvos žmonių laukia sunkumų kupini metai. Finansinė krizė užklups jau metų pradžioje ir tam reikia ruoštis. Palmira pataria atsidėti pinigų, o naujų investicijų imtis tik labai gerai viską apsvarsčius.

„Naujųjų sutikimas bus puikus, tačiau toliau.... Tad pasistenkime tuo pasidžiaugti, nes metai bus sudėtingi, o kartais net visiškai negeri, košmariški. Dažnai jie netgi primins 1991-uosius: ekonominė krizė, didelė įtampa, jie bus sudėtingesni už 2016-uosius. Tad susitelkime, ruoškimės, nes ne viskas bus taip puiku, kaip norėtųsi. Nebent jūs gimėte po Svarstyklių ženklu, esate Dvyniai, Vandenis ar Jautis. Šie ženklai atlaikys net didžiausius 2017-ųjų išbandymus, kurių tikrai pakaks“, - pasakoja astrologė Palmira Kelertienė.

Iš dvylikos ateinančių metų mėnesių, pasak Palmiros, bus sunkūs net 7. Nemalonumai ir netikėtumai užklups jau sausio mėnesio pradžioje. O sunkiausias metų mėnuo - vasaris. „Vasarį – daug įtampos, nervo. Kovas - tikrai sunkus, nepalankus. Balandis – maloni išimtis, truputį atsigausime. Balandis, gegužė – tuo laiku reikėtų planuoti svarbius darbus, galbūt pavojingus, atsakingas keliones. Būtent šiuo laikotarpiu galima kažką keisti ir tai bus naudinga. Birželį vėl laukia problemos, pavojai, įtampa. Pirma liepos pusė – itin sudėtinga, antra – jau smagesnis laikotarpis, galima sulaukti malonių netikėtumų, ypač asmeniniame gyvenime. Tuo metu gerai planuoti santuoką. Rugpjūtį laukia du užtemimai, tad vėl – išbandymai, nežinia. Rugsėjis – pakankamai smagus ir malonus kaip ir spalis. Lapkritis, Skorpiono mėnuo, nenuliūdins. O štai gruodis, metų pabaiga, – ypatingai sudėtingas. Ir, ko gero, atsidžiaugti naujametinėmis šventėmis, reikėtų šiemet. Vargu, ar kitų metų Naujieji bus itin smagūs“, - mėnesių prognozes dėlioja astrologė.

Prognozės kiekvienam Zodiako ženklui

Palmira nelabai turi kuo nudžiuginti. Geriausi metai laukia Svarstyklių, sėkmingi jie bus Jaučiams, Dvyniams, Mergelėms ir Avinams.

Avinams kitąmet didžiausią dėmesį reikia skirti šeimai ir aplinkiniams. Tai – gerų susitarimų, naudos laikas, puikus laikas tuoktuvėms bei įvairiems dalykiškiems patrnerių susitarimams. O štai laikas nuo spalio pabaigos – jau sudėtingas. Tad pasistenkite įgyti kuo daugiau draugų, rėmėjų, tada ir metų pabaiga bei 2018 pradžia, kuri išties bus sudėtinga, nebus tokia bloga, kaip galėtų.

Jaučiams ateinančiais metais astrologė rekomenduoja tuoktis, pirkti namus, gimdyti vaikus, pradėti verslą. Na o jei norite pakeisti darbą, jums siūlo naujas pareigas ir jūs vis nesiryžtate, nedvejokite. Iki pat birželio 5 dienos – jūsų auksinis laikas. Ir, be abejo, Jaučiams yra labai svarbus finansinis klausimas. Būtent dabar, nors metai ir sudėtingi, reikėtų investuoti pinigus. Be abejo, reikėtų atsižvelgti, kad tai būtų geros dienos, nes net Baltasis Mėnulis neišgelbės, jei investicijų imsitės užtemimų laikotarpiu. Galbūt tai reikėtų padaryti balandį, gegužę. Pirmasis metų pusmetis atneš daug naudos, sėkmės ir garantuos stabilumą, gėrį net 7 metams į priekį.

Dvyniams ateinantys metai labai tinka susitvarkyti asmeninį gyvenimą. Ir nereikėtų laukti dar palankesnio meto. „Dabar spręskite meilės problemas, įsimylėkite, tuokitės, gimdykite vaikus – santykiai su šiais vaikais bus tikrai puikūs. Na o tas ypatingas nepaprastasis laikas prasidės, kai Baltasis Mėnulis įeis į jūsų ženklą, ir tai bus birželio 5 dieną.

Vėžiams derėtų nurimti ir metus pragyventi ramiai. Nieko naujo nepradėti ir neplanuoti, nes viskas, ko imsitės, deja, nesiseks. Jei jūsų didelės profesinės ambicijos – didelės, turiu nuliūdinti – metai iki rudens bus sunkūs. Gali nesisekti, galimas ir pažeminimas pareigose. Ne laikas plėtoti veiklą, investuoti pinigus, – viskuo nusivilsite. Dabar saugokite savo sveikatą, gerus santykius su namiškiais, dabar jūsų jėga, jūsų džiaugsmas – tik per namus, per šeimą, tad pirmiausia reikėtų rūpintis artimaisiais, savo mama, sutuoktiniu ir taip palengva praeis sudėtingasis laikotarpis. O metų pabaiga bus išties puiki – nuo spalio pabaigos.

Gimusieji po Liūto ženklu ateinančiais metais turėtų nerti į naujus mokslus: studijuoti, mokytis kalbų ar vairavimo. Liūtams – labai geras laikas iki spalio mėnesio. Tai – jėgos, sėkmės metas per draugus, per partnerius. Bendraukite ir sužinosite daug naujų ir jums reikalingų dalykų. Jūsų aplinkoje atsiras svarbių ir jūsų veiklai, o gal dvasiniam vystymuisi reikalingų žmonių. Dabar išgirsite dalykų, kurių dėka jūs turėsite naudos ir remsitės jais net 12 metų. Tad būkite atviri pasauliui, naujoms žinioms, idėjoms.

Vieni geriausių metų laukia Mergelių ženklo atstovų. Joms seksis viskas, ko jos tik imsis, tad Mergelėms nereikėtų to pražiopsoti. Puikūs, sėkmingi bus visi metai. Tai naudos metai. Spręsis finansinės problemos, geras laikas ir sveikatai stiprinti.

Svarstyklių laukia sėkmingiausi metai. Todėl jiems patariama griebtis įgyvendinti visus savo planus, visus tikslus, kurių dar nesiryžo imtis. Pats laikas žengti ryžtingą žingsnį, nebedvejoti. Kad ir ko jūs imsitės, tai pavyks. Dabar reikia priimti svarbius karjeros klausimus, galbūt keisti veiklą. Be abejo, reikia įsimylėti, tuoktis, statyti namus. Tai – didelės naujos pradžios metas. Ir tai žada garantuotą sėkmę 12-ai metų. Tad nepraleiskite savo šanso iki spalio mėnesio 10 dienos.

Labai sudėtingi metai laukia Skorpionų. Nepalankiausi jie bus tiems, kurie norės keisti darbą ar skirtis. Tai didžiulių išbandymų metas. Skorpionus vargins Juodasis Mėnulis iki vasario 14 dienos. Tai - pats sunkiausias periodas. Ir sėkmė neskubės jiems šypsotis. Reikia sulaukti, kol Jupiteris įeis į Skorpiono ženklą (tai įvyks rudenį, spalio 10 d.), tada palengva Skorpiono padangėje ims giedrėti, jiems ims sektis. Ir prasidės didysis pergalės ir sėkmės žygis. O kol kas patartina likti ramiems, santūriems, nesiimti nieko naujo, nerizikuoti.

Šiais metais Šaulius lydėjusi sėkmė baigsis jau ateinančių metų pradžioje. Nuo vasario 14 dienos šio ženklo atstovai raginami paskubėti užbaigti visus darbus. Teks sumoėkti karmines skolas, ir su didelėmis palūkanomis. Patariama aukoti pinigus arba laiką skurstantiesiems, beglobiams ar sergantiesiems. Galimi nuostoliai, apkalbos, neteisingi kaltinimai, neteisingi praradimai. Viena, ką galima patarti tokiu sunkiu periodu, tai prisiminti, kad Juodasis Mėnulis siejamas su karminių skolų gražinimu. Nelaukite, kol likimas pareikalaus susimokėti. Mokestis gali būti didelis.

Didelė sėkmė laukia Ožiaragių, kurie siekia karjeros aukštumų. Jei norite keisti darbą, – pirmyn. Jei siekiate paaukštinimo, nebijokite svajoti apie patį aukščiausią postą. Dabar puikus laikas karjerai, nesnauskite, jums seksis. Visi metai bus puikūs. Pats intensyviausias darbų periodas – iki rudens, o nuo spalio pabaigos galėsite šiek tiek atsipalaiduoti. Ožiaragiai šiais metais bus patenkinti.

Vandenių laukia sėkmingi metai. Jiems reikėtų įgyvendinti savo planus. Vandeniams atsiveria nauji horizontai, naujos galimybės. Keliaukite, bendraukite su naujais žmonėmis. Mokykitės. Išties svarbios bus tolimos kelionės, tolimų kultūrų, religijų pažinimas. Puikūs metai – Vandeniai galės save realizuoti ir tikrai neturės priekaištų likimui.

Žuvų laukia išbandymai. Nesėkmingi metai šio ženklo atstovams bus nuo sausio iki spalio 10 dienos. Žuvims reikėtų būti atidesnėms darbe, labiau pasaugoti darbo vietą. Nereikėtų jos keisti, nereikėtų pradėti kažko naujo, vargu, ar tai pasiteisins. Jei norite plėsti savo veiklą, imtis kažko naujo, planuokite pačiai metų pabaigai, spaliui, lapkričiui. Šie mėnesiai jau bus palankūs.

Ateinantys 2017 metai - valdomi Saulės, todėl svarbūs su šiuo ženklu susiję amuletai. Astrologė pataria su savimi nešiotis lietuviško aukso - gintaro - gabalėlį. Tai gali apsaugoti nuo nesėkmės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis