Numerologinė 2017 m. prognozė – sužinokite, kas laukia Jūsų

Numerologija leidžia su apskaičiavimų ir skaičių pagalba nustatyti, kokios vibracijos konkrečią akimirką valdo jūsų gyvenimą.

Jei norite sužinoti savo numerologinę prognozę, pradžioje nusistatykite savo asmeninį skaičių 2017 metams: sudėkite savo gimimo dieną ir mėnesį taip, kad gautumėte vieną skaičių. Pavyzdžiui, jei gimėte gruodžio 12 d. (12.01), sudėkite taip: 1+2+0+1=4.

Prie šio skaičiaus reikia pridėti 1 – tai 2017 metų skaičius (2+0+1+7=10; 1+0=1). Taigi, 4+1=5. Galutinis rezultatas yra 5 ir tai ir bus jūsų asmeninis 2017 metų skaičius.

Jūsų asmeninis skaičius – 1

Naujieji metai ateina, laikas nelaukia – jums taip pat nevertėtų per ilgai delsti. Vienetas yra starto skaičius, naujo ciklo pradžia, savarankiškumo, aktyvios veiklos ir iniciatyvos simbolis, reiškia, jums laikas pradėti įgyvendinti savo didžiausią svajonę. Šiam tikslui ateinantys metai žada jums įteikti visas reikalingas kortas ir pašalinti iš kelio visas kliūtis ir asmenis, kurie norės jums trukdyti. Gal manote, kad jums trūksta bendražygio? Nieko baisaus, jūs susitvarkysite savo jėgomis. Jūsų atmintį temdo kažkoks epizodas iš praeities? Laikas su juo atsisveikinti ir pamiršti. Tikėkite savo galimybėmis, žiūrėkite tiesiai į priekį ir parodykite savo charakterio jėgą. Skaičiaus 1 vibracijos palankios tiems, kas siekia realizuoti savo ambicijas, tapti labiau nepriklausomais ir eiti į priekį. Patarimas apie lėtą skubėjimą jums 2017 metais negalios – drąsiai sukite į greitkelį ir spauskite greičio pedalą.

Jūsų asmeninis skaičius – 2

Atidumas, jautrumas, kantrybė, įžvalgumas – 2017 metai pataria jums apsiginkluoti tokiomis kilniomis savybėmis ir stebėti tai, kas vyksta. Skaičiaus 2 vibracijos palankios tiems, kas moka pažaboti savo nekantrumą ir išmintingai stebėti įvykių eigą. Išmokite tartis, bendradarbiauti ir rasti sąjungininkus, o jei kažkas jums nepatinka, stenkitės būti diplomatiški ir rasti kompromisą. Nebūkite užsispyrę ir nesukalbami, nepilkite alyvos į ugnį – geriau sutepkite ja raktus ir raktų skylutes. Bet kokiame konflikte stenkitės rasti interesų pusiausvyrą ir galimybę susitarti. Darbas taip pat bus veiksmingesnis veikiant komandoje, o ne po vieną. Kitaip tariant, skaičiaus 2 metai pataria jums prisiminti tik dvi taisyklės. Jei situacija jūsų netenkina – ieškokite susipynusių sąsajų ir pamėginkite jas išnarplioti. O jei jaučiate kitų žmonių ir aplinkybių palaikymą ­ – ramiai judėkite pirmyn.

Jūsų asmeninis skaičius – 3

Priimti tai, kas vyksta, lengva širdimi ir džiaugtis gyvenimu, neteikiant jam per didelių pretenzijų – tokiam nerūpestingam požiūriui nuteikia skaičiaus 3 vibracijos.

Panašu, kad 2017 m. nusprendė atgaivinti įvykių eigą ir suvokimą, pažadinti vaizduotę ir išplėsti horizontus. Atsiduokite džiugiam jo ritmui, būkite žingeidūs, išreikškite save ir mėgaukitės visomis gyvenimo spalvomis! Ateinančiais metais turėsite daug priežasčių optimizmui, o senas problemas galite tiesiog išmesti lauk. Vietoj to, kad nuolat sau užduotumėte rimtą klausimą „kodėl?“, geriau su šypsena nuspręskite: „O kodėl gi ne!“ Su tokiu pačiu nusiteikimu vertėtų peržvelgti jūsų draugų ir pažįstamų ratą – jame ne vieta nuobodiems pesimistams ir sunkaus charakterio žmonėms. Dažniau eikite į viešumą, linksminkitės ir atraskite naujas vietas, organizuokite įdomius savaitgalius ir beprotiškus vakarėlius. Beje, ir į darbą žiūrėkite pro tokią pat pozityvumo prizmę: aktyviau bendraukite, domėkitės visais ir viskuo, susitikite su žmonėmis, judėkite ir jauskite malonumą.

Jūsų asmeninis skaičius – 4

O dabar pereikime prie rimtų reikalų: panašu, kad 2017 m. būtent darbas bus jūsų prioritetas. Skaičiaus 4 vibracijos palankios tiems, kas yra pasiruošęs pasiraitoti rankoves, sutelkti pastangas, kruopščiai susiplanuoti savo veiklą ir negaišti laiko veltui. Kadangi mūsų gyvenimas vystosi ciklais, kažkurią akimirką ateina laikas, kai reikia sustiprinti savo pozicijas, kad galėtume judėti tolyn, į ateitį. Nereikia šito priimti kaip spaudimo iš šalies – jums teks paplušėti, kad gautumėte tinkamą atlygį ir atsidurtumėte viršūnėje. Darbe jums ne kartą atsiras galimybė sureguliuoti kažkokią sudėtingą situaciją ar prisiimti atsakomybę, patvirtinti savo kompetenciją ar pasakyti lemiamą žodį. Būkite ryžtingi ir atkaklūs, šaltakraujiški ir objektyvūs, parodykite, kad mokate valdytis ir priimti veiksmingus sprendimus. Rezultatų ilgai laukti neteks ir jie jūsų tikrai nenuvils.

Jūsų asmeninis skaičius – 5

2017-ųjų tema bus laisvė, judėjimas ir atsinaujinimas. Skaičiaus 5 vibracijos visų pirma labai dinamiškos, ir tai, kas vyks, padarys įspūdį ne tik jums, bet ir visiems aplinkiniams. Įdėmiai stebėkite visa, kas nauja, ir permainas pasitikite atvira širdimi. Pamirškite ankstesnes abejones: ateinantys metai ryžtingai perduoda kortas, jūsų rankose visiškai naujas jų derinys, ir jūsų laukia įtraukiantis žaidimas. Leiskite sau atsiduoti azartui, parodyti ambicijas, pakeisti įprastą tvarką, o jei kelias link tikslo atrodo per ilgas, galite kažkur nukristi kampą. Gyvenime nebūna šimtaprocentinio užtikrintumo, tai būtų per nuobodu, o sveikas avantiūrizmas leis jums pasijusti iš tiesų gyvais ir laimingais. Ateinančiais metais jums ne kartą bus sudaryta galimybė prisiminti, kad rizika – kilnus dalykas, nes po to galiausiai galima pakelti šampano taurę ir atšvęsti iškovotą pergalę!

Jūsų asmeninis skaičius – 6

Skaičiaus 6 vibracijos nuteikia jus sutelkti savo pastangas, būti organizuotiems, neišsibarstyti, o susikaupti ir siekti tikslo. Aplinkiniams žmonėms jūsų reikia, jie deda į jus savo viltis, patiki atsakomybę – ir šioje misijoje jūs neabejotinai pasirodysite kuo geriausiai. Ateinančiais metais jūs neretai atsidursite pačiame įvykių centre – ir darbe, ir asmeniniame gyvenime. Artimiausius dvylika mėnesių jums prireiks mokėjimo sutelkti jėgas, sukoordinuoti veiklą, rasti bendrus interesus ir motyvuoti savo sąjungininkus. Labiausiai jums reikėtų vengti viso to, kas priešinga – užimti egoistinę poziciją arba demonstruoti atsainumą ir lengvabūdiškumą. Jūsų statusas įpareigoja jus priimti svarbius sprendimus – o tam reikia išmokti įsigilinti į esmę, klausyti kitų, parodyti geranoriškumą ir tvirtumą. Santykiai su žmonėmis liks pirmame plane, bet taip pat turėsite galimybę pagerinti savo materialinę padėtį – pavyzdžiui, sėkmingai investuoti.

Jūsų asmeninis skaičius – 7

2017-ieji jums bus persmelkti „dzeno“ bangos – ateinantys metai tarsi sutverti tam, kad atsitrauktumėte nuo visuotinio lėkimo, įvertintumėte situaciją iš šono ir atrastumėte santarvę su savimi. Skaičiaus 7 vibracijos skatina analizuoti savo motyvaciją, užduoti sau teisingus klausimus, atrasti savo tikruosius troškimus. Turėsite užtektinai laiko tam, kad nuodugniai išnagrinėtumėte viską, kas vyksta – tik pasistenkite laikytis atokiau nuo žmonių, kurie atima iš jūsų per daug energijos. Darbe bus naudinga išmokti perleisti kitiems netiesiogines pareigas, kurios jums neatneša nei džiaugsmo, nei įkvėpimo. Pasistenkite dažniau atidėti į šalį savo išmanųjį – ir apskritai pabandykite atlikti savo galimų priklausomybių peržvalgą. Žinoma, darbas – labai svarbus dalykas, bet ne mažiau svarbus yra laisvalaikis, kuris leidžia lengviau atsikvėpti ir atgauti jėgas. Tai nereiškia, kad reikia atsitraukti nuo savo tikslų – tiesiog reikia tokios akimirkos, kad galėtumėte grįžti į save, o po to vėl galėsite eiti pirmyn su pasitikėjimu ir vidine harmonija.

Jūsų asmeninis skaičius – 8

2017-ieji metai siunčia jums iššūkį – ir jūs pasiruošę jį priimti! Skaičiaus 8 vibracijos palankios tiems, kurie siekia save išreikšti, sustiprinti savo reputaciją, atvirai susikauti su priešininku ir nugalėti konkurentus. Imkite ginklą į rankas ir negailėkite pastangų! Nepalikite vietos abejonėms ir nepasiduokite smulkioms baimėms: ateinantys 12 mėnesių suteikia jums vertingą galimybę išsiskleisti ir dosniai apdovanos jus už ryžtą. Be abejo, kiekvienoje kovoje slypi ir pralaimėjimo rizika – tačiau bet kokiu atveju jums bus svarbiau parodyti, kad jūs drąsūs, stiprūs ir nusiteikę pergalei. O jei pavyks iškovoti pergalę, tai tikrai bus aukso puodas! Taigi, ateinantys metai duoda jums aiškų patarimą – parodykite pasitikėjimą savo jėgomis, išsikelkite ambicingus tikslus ir laikykitės numatytos krypties.

Jūsų asmeninis skaičius – 9

Skaičius 9 simbolizuoja ciklo baigtį, tai laikas pasidaryti išvadas ir susitikrinti vidinius laikrodžius. Kokį matote nueitą kelią ir kaip jį vertinate? Kuo galite didžiuotis, o kokių klaidų jokiais būdais nenorėtumėte pakartoti? Kuriuos iš tų žmonių, kurie jus supa, galite vadinti tikrais draugais, o kurie santykiuose niekuo jūsų nedžiugina ir neįkvepia? Galiausiai, kokie yra jūsų planai, ir kas trukdo juos įgyvendinti? Štai tokius klausimus sveika sau retkarčiais užduoti – ir būtent į juos jums reikės susikoncentruoti ateinančiais metais. Kartais skaičiaus 9 vibracijos pačios užbaigia kažkokius nepasiteisinusius planus, atgyvenusius santykius ar išsisėmusią meilę. Ir tai visiškai normalu – koks tikslas kabintis į praeitį? Klausykite savo širdies, pasitikėkite savo sprendimais – jums teks kirsti laiko ribą ir išplaukti į naują, šviesų etapą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis