Numerologija: lyginiai ir nelyginiai skaičiai - su kuo rasit laimę

Visatos pagrindas – priešingybės. Lyginiai ir nelyginiai skaičiai turi pagrindines savybes, kurias jiems priskiria numerologai.

Sužinoti savo skaičių labai paprasta – tereikia sudėti visus gimimo datos skaičius, kol liks vienaženklis skaitmuo. Tarkim, gimėte 1970.08.11, taigi 1+9+7+0+0+8+1+1=27=2+7=9. Jūsų skaičiaus tipas yra 9.

Atkreipkite dėmesį, jei priešpaskutinėje skaičiavimo grandyje susidarė vadinamieji „dvigubi skaičiai“:11, 22, 33, 44 ir t.t. Tai dvigubai sustiprina gerąsias galutinio skaitmens savybes. Vienuoliktukai – tai pagerinti dvejetai, 22 – tai pagerintas ketvertas ir t.t.

Vienetas – aktyvumas, tikslo siekimas, valdingumas, šiurkštumas, iniciatyvumas, vadovavimas;

Dvejetas – imlumas, pasyvumas, silpnumas, atjauta, pavaldumas;

Trejetas – sėkmė, artistiškumas, linksmumas, lengvumas siekiant sėkmės;

Ketvertas – nuobodulys, darbštumas, iniciatyvos nebuvimas, nesisekimas, sunkumai dirbant, pralaimėjimas reikaluose;

Penketas – verslumas, mobilumas, nervingumas, nepasitikėjimas, seksualumas;

Šešetas – ramybė, paprastumas, taupumas, atsidavimas namams, motiniškas rūpestis.

Septynetas – mistika, paslaptis, pasitraukimas iš socialinio gyvenimo;

Aštuonetas – materialinė sėkmė ar nesėkmė, žemiškas gyvenimas;

Devynetas – intelekto tobulumas, dvasinė pilnatvė.

Nelyginiams skaičiams būdingos labiau išreikštos savybės. Lyginiai skaičiai derinyje su vieneto energingumu, trejeto sėkmingumu ir charizmatiškumu, penketo įvairiapusiškumu ir mobilumu, septyneto gilumu ir devyneto tobulumu sudaro ne tokių ryškių skaičių įspūdį.

Visatoje egzistuoja dešimt priešingybių porų. Šios poros sudaro tokias sąvokas: lyginis – nelyginis, vienas – daug, dešinė – kairė, vyras – moteris, gėris – blogis. Vienetas, dešinė, vyriškas pradas, gėris arba „pliusas“ atitinka nelyginius skaičius; daug, kairė, moteriškas pradas, blogis arba „minusas“ – lyginius skaičius.

Nelyginius skaičius subalansuoja kuriantis vidurys, o kiekviename lyginiame skaičiuje yra sumanus pagrindas, tarsi lakūna viduje. Nelyginiai skaičiai susiję su vyrišku pradu ir jėga, priešingai nei lyginiai. Jeigu lyginiame skaičiuje surasite vidurį, jis atves į tuštumą. Nelyginį skaičių nėra paprasta padalinti pusiau, nes jo vidurys yra užpildytas. Sudėjus nelyginį skaičių su lyginiu gaunasi nelyginis, nes rezultatas visada yra nelyginis. Tokiu būdu, bet kuriam nelyginiam skaičiui būdingos vyriškos charakteristikos, valdingumas, griežtumas, o bet kuris lyginis apdovanotas moteriškomis savybėmis – pasyvumu ir imlumu.
Sudėjus visus nelyginius skaičius, jų bus penki (nelyginis skaičius).

Lyginių skaičių yra keturi (lyginis skaičius). Nelyginius galima pavadinti dinamiškais, Saulės, rūgštiniais, elektriniais. Jie priklauso dėmeniui, jie sudedami. Lyginiai skaičiai yra magnetiniai, Mėnulio, šarminiai ir statiški. Lyginiai – išskaičiuojami, jie nejuda, jie turi keturias porų grupes: 2 – 4, 6 – 8. Jeigu pažiūrėsime į nelyginių skaičių eilę, tai paskutinis neturės poros: 1 – 3, 5 – 7, 9… Dėl šios savybės nelyginiams skaičiams būdingas dinamiškumas.

Dviejų panašių skaičių derinys, pavyzdžiui, dviejų lyginių ar dviejų nelyginių laikomas nepalankia pora. Jeigu prie dviejų pridėsi du, gausis keturi – lyginis, statinis.

Sudėjus lyginį su nelyginiu išeis nelyginis, dinamiškas. Pavyzdžiui, trejetas su dvejetu – bus penki.

Nelyginis poroje su nelyginiu duos lyginį, statinį (trejetas ir trejetas – suma lygi šešiems).

Skaičiai gali būti draugais ir antagonistais. Jų tarpusavio santykius inicijuoja planetų, kurios juos globoja, santykis. Jeigu susiduria du harmoningi skaičiai, išeina ne itin produktyvus bendradarbiavimas. Jie elgiasi lengvai ir draugiškai, todėl jų reakcija nesuteikia ryškių rezultatų. Jeigu derinami skaičiai, kurie vienas kitam jaučia priešpriešą, jie vienas kitą suaktyvina ir veikia tarsi katalizatorius, todėl tokie du žmonės dirbs gerokai produktyviau. Šiuo atveju kariaujantys skaičiai tampa draugais, o draugai – priešingai, priešais, užkertančiais kelią progresui. Neutralumas neišsiskiria aktyvumu, iš jo nėra palaikymo, taip pat nebūna ir engimo.

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis