Neištikimybės horoskopas - patikrinkite, gal partneris yra tarp nepatikimiausių

Sakoma, kad pavyduliavimas – pagrindinis sveikų santykių priešas. Vis dėlto, kartais, norime mes to ar ne, pradedame nerimauti dėl partnerio ištikimybės, svarstome, ar jo gyvenime neatsirado kito žmogaus.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Kalėdinis džiovintų vaisių pyragas. Brandinamas kelias savaites
- Iškirptė: kaip pasirinkti ir neapsirikti? Stiliaus patarimai + FOTO
- Albos kunigaikštienė – dievino botoksą ir gerokai jaunesnius vyrus
- Astrologė Rima: atsiveria puikios galimybės naujoms pažintims
- Įdarytos ir orkaitėje keptos bulvės

Išsiaiškinti vyro neištikimybę yra paprasčiau nei moters nuklydimus., tačiau yra keletas bendrų požymių, būdingų konkretiems Zodiako ženklams, kurie padės nustatyti, ar jūsų nuogąstavimai turi pagrindo.

AVINAS

Kol Avinas įsimylėjęs, jis negalvoja apie neištikimybę, o myli jis tikrai nuoširdžiai. Jo ištikimybė labai tvirta. Tačiau net ir tada, kai Avinas nuklysta į kairę, tiesos jis neslėps. Avinas nėra linkęs apgaudinėti.

JAUTIS

Šio ženklo atstovai taip pat neišduos savo partnerio, jeigu manys, kad būtent šio žmogaus ieškojo visą savo gyvenimą. Atspėti Jaučio išdavystę labai lengva, nes tai reikš, kad jis nusivylė dabartiniu partneriu, mat jis nesugebėjo būti „pačiu pačiausiu“. Jeigu Jautis nustojo domėtis jūsų bendrais ateities planais ir neklausinėja net pačių nereikšmingiausių smulkmenų, tai požymis, kad jūs jau nebeesate pagrindinė jo gyvenimo dalis.

DVYNIAI

Dvyniai nori praktiškai kiekvieną dieną džiuginti savo partnerį, dalintis problemomis, džiaugsmais ir ateities planais. Tačiau jeigu šio Zodiako ženklo elgesyje atsirado monotoniškumas, tai neabejotinas pretekstas susimąstyti.

VĖŽYS

Vėžys yra tikras šeimos žmogus ir ištikimas partneris, jis nėra linkęs į neištikimybę. Vis dėlto, jeigu jo gyvenime atsirado nauja simpatija, Vėžys puls abejoti, ieškoti pasiteisinimo, dalintis užslėptu nerimu ilgai diskutuodamas apie gyvenimo sunkumus ir neteisybes, apie žmonių nepastovumą.

LIŪTAS

Šis Zodiako ženklas nemėgins nuslėpti neištikimybės fakto, o savo naują pasirinkimą pristatys su pasididžiavimu. Jeigu Liūtas pradės megzti santykius už nuolatinės partnerystės ribų, jis pradės savo antrajai pusei dažniau prikaišioti jos trūkumus.

MERGELĖ

Mergelė garsėja savo nuoseklumu, todėl palenkti ją neištikimybės link bus labai sudėtinga. Tačiau jeigu tai vis dėlto nutinka, šis Zodiako ženklas savo nuklydimus kruopščiai slepia. Reikia paminėti ir tai, kad Mergelė draudžiamus santykius užmezga tik prieš tai atidžiai ištyrinėjusi žmogų.

SVARSTYKLĖS

Svarstyklės linkusios žaisti dvigubą žaidimą tarp dviejų ar net daugiau ugnių. Negana to, jų neištikimybė dažnai lieka paslaptyje, nes šio ženklo atstovai sugeba palaikyti santykius, priimtinus visoms pusėms. Numanyti, kad Svarstyklės žaidžia dvigubus žaidimus, galima tik pagal nerimastingą jų elgesį.

SKORPIONAS

Skorpionas yra labai sudėtinga asmenybė, kurią daugeliui sunku suprasti. Šio ženklo atstovai gali atrodyti naivūs ir patiklūs, tačiau iš tikrųjų jie nėra tokie paprasti. Todėl neištikimybės atveju Skorpionas regs gudrius planus, kurie neleis jo demaskuoti. Jis gali per daug prisikalbėti nebent emocinio protrūkio akimirką.

ŠAULYS

Šauliui būdinga nesutramdoma dvasia, jis trokšta nuotykių, įskaitant ir romantinius. Vis dėlto, šio Zodiako ženklo atstovai labai bijo nusivylimų ir nemėgsta būti įtraukiami į nesąžiningus reikalus. Būtent šis būdo bruožas neleidžia Šauliams ryžtis neištikimybei.

OŽIARAGIS

Jeigu Ožiaragis ryžtasi neištikimybei, jis ilgai ir atidžiai svers visus situacijos pliusus ir minusus, kurs planus, kaip nuslėpti už nuolatinės partnerystės ribų rezgiamus santykius. Tačiau ilgainiui šio ženklo atstovas netenka galvos ir yra demaskuojamas pagal pačias paprasčiausias klaidas.

VANDENIS

Vandenis nemėgsta slapstytis, jam nepatinka veikti paslapčia. Vis dėlto, polinkis į įvairovę šį Zodiako ženklą labai veikia, jis paprasčiausiai nuolat ieško naujų pojūčių. Galiausiai, nesibaigiančios Vandenio abejonės dėl slaptų santykių persismelkia ir į kitas jo gyvenimo sferas.

ŽUVYS

Žuvys – mėgstančios svajoti asmenybės, todėl neištikimybę priima su tam tikru naivumu, galvodamos, kad viskas bus nuostabu ir puiku. Po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės nevengia fantazijų neištikimybės tema, tačiau jeigu fantazijos vieną dieną virsta realybe, Žuvys veikia paslapčia.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis