Mitai ir teisybė apie tai, kuo vyrus traukia moterys

Ar tiesa, kad vyrams labiau patinka ne itin protingos moterys? Kaip rengtis, kad patrauktum svajonių vyro dėmesį? Ką reikia žinoti, kad atkreiptum į save svajonių vyro dėmesį? Taigi panagrinėkime labiausiai paplitusius mitus apie tai, kokios moterys žavi vyrus.

Atviri drabužiai

Neretai norėdamos pelnyti vyrų dėmesį merginos renkasi įžūliai seksualius drabužius – dideles iškirptes, trumpučius sijonus, ilgus skeltukus, ryškias spalvas, figūra apgudusius drabužius – visos šios detalės turėtų suteikti moteriai patrauklumo vyrų akyse.

Iš tiesų: Jei norite ne šiaip patraukti dėmesį, o sutikti svajonių vyrą, tai seksualumo išvaizdoje geriau mažiau, geriau daugiau nuosaikumo, elegantiškumo ir švelnaus moteriškumo. Gundanti gražuolė su trumpu mini sijonu provokuoja geismą, o ne norą ją ginti, ja rūpintis. Žodžiu, jei norite, kad jus mylėtų, nesirenkite taip, kad visi jūsų norėtų.

Modelio išvaizda

Mitas, dėl kurio milijonai merginų visame pasaulyje kankina save dietomis, darosi plastines operacijas, kad taptų panašiomis į liesą gražuolę žurnale. Vaikydamosi idealų pametame galvą, stengiamės kopijuoti kažkieno proporcijas, šukuoseną, nosies formą... ir netenkame savo individualumo.

Iš tiesų: Graži išvaizda pirmiausia patraukia vyrus – jiems patinka prižiūrėti plaukai, švytinti oda, mokėjimas skoningai rengtis ir pasidažyti, daili figūra.... Kitaip tariant, vyrams patinka moterys, kurios puoselėja savo grožį, bet tuo pačiu vertina savo išskirtinumą, gerbia jį, moka save pateikti, aklai nekopijuodamos standartų.

Silpnumas ir priklausymas nuo vyro

Populiarus (neva vyrams patrauklus) įvaizdis, kurio siekia merginos, – kvailutė, mananti, kad kiekvienas santykius su ja pradėjęs vyras, kažką jai skolingas – privalo aprūpinti ją finansiškai, privalo priimti už ją sprendimus, tapti jos globėju, vadovu ir rėmėju viename asmenyje.

Iš tiesų: Juokelius, kad moteris nenori nieko spręsti, nori tik matuotis naujas sukneles, tikriausiai sugalvojo pačios moterys, norinčios pateisinti savo tingumą ir nesavarankiškumą – o tai ne tos savybės, kurios traukia vyrus. Žinoma, jiems norisi saugoti, ginti savo mylimąsias, tačiau moteris turi turėti savo nuomonę, intelektą, tiesiog galvą ant pečių. Infantilios, bejėgiškos damos, blondinės iš anekdotų žavi tik iš pradžių ir labai greitai pabosta.

Atsidavimas

Tai veikiausiai viena dažniausių moterų klaidų – santykiuose jos pamiršta savo gyvenimą, mylimasis tampa jų gyvenimo centru, joms atrodo, kad būtent to jam reikia ir tai jį žavi. Atšaukiamos treniruotės, nebelieka laiko pomėgiams, bendravimui su draugėmis – visas dėmesys skiriamas jam, vieninteliam, kuris esant tokiai situacijai labai greitai praranda susidomėjimą moterimi.

Iš tiesų: Vyrams patinka moteris, kuri moka būti asmenybe – su savo interesais, pomėgiais ir mįslėmis, su savo pasauliu, kurį svarbu išsaugoti ne artimuose santykiuose, nebandant „ištirpti“ mylimame žmoguje.

Patyrusi sekso srityje

Gana paplitęs mitas, kad vyrams norisi santykių su patyrusia sekso deive.

Iš tiesų: Santykiuose labai svarbi seksualinė harmonija, bet su didele patirtimi tai neturi nieko bendro (kartais netgi priešingai). Vyrai moteryse kur kas labiau vertina seksualinį suderinamumą, laisvumą, mokėjimą atsiduoti meilei, gebėjimas patirti iš sekso malonumą ir noras suteikti mylimajam malonumą. O visa kita, kaip sakoma, technikos klausimas.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis