Meilės horoskopas rugsėjo mėnesiui

Kai kuriems vienišiems ženklo atstovams rugsėjį tikėtinos naujos pažintys.

Avinas (03.21 - 04.20)

Rugsėjį tapsite labiau emocionalūs ir jautrūs aplinkai. Į paviršių iškils susikaupusios nuoskaudos. Santykiuose ieškosite trūkumų ir jų rasite. Kils klausimas, bandyti juos taisyti ar tiesiog nutraukti? Į šį klausimą galite atsakyti tik Jūs patys.

Jautis (04.21 - 05.21)

Santykiuose su partneriu problemų nekils, jeigu tik patys jų nesusikursite. Žvaigždės pataria rugsėjį nesiaiškinti santykių, nes tai gali peraugti į rimtus konfliktus, kurie pakreips santykius bloga linkme. Nekreipkite dėmesio į apkalbas, visada atsiras pavyduolių, kurie negali ramiai žiūrėti į Jūsų laimę.

Dvyniai (05.22 - 06.21)

Poroje gyvenančių Dvynių asmeniniame gyvenime rugsėjo mėnesį viskas tekės įprasta vaga. Santykiai šeimoje bus harmoningi ir stabilūs. Daugiau laiko praleiskite su artimais žmonėmis, organizuokite išvykas savaitgaliais, tačiau venkite pamokslauti ir įrodinėti savo tiesas, taip galite išprovokuoti konfliktines situacijas.

Vėžys (06.22 - 07.22)

Jeigu jau turite partnerį, bet santykiai pastaruoju metu buvo įtempti, rugsėjį geriausias metas juos pataisyti. Išvykite kur nors kartu, atsiribokite nuo viso Jus supančio pasaulio ir skirkite visą dėmesį tik vienas kitam. Vienišiems Vėžio ženklo atstovams tikėtina įdomi pažintis, naujų santykių užuomazga. Tik kažkodėl nenorėsite, kad Jūsų artimieji ar draugai apie šiuos santykius sužinotų.

Liūtas (07.23 - 08.21)

Poroje gyvenantiems Liūtams santykių srityje rugsėjo mėnuo bus ramus. Tvarkysite namus, spręsite paprastas buitines problemas, lankysitės įvairiuose renginiuose. Vienišiems Liūtams, santykiuose su priešingos lyties asmeniu, žvaigždės pataria nedaryti skubotų išvadų, didelė tikimybė, kad kažką suprasite neteisingai ir atstumsite Jums patinkantį žmogų. Kai suprasite savo klaidą, grįžti į pradinę padėtį bus sunku.

Mergelė (08.22 - 09.23)

Santykiai su mylimu žmogumi klostysis tiesiog puikiai. Mažų nesutarimų bus, bet jūsų ryšys toks stiprus, kad jie neturės jokio poveikio. Vienišoms Mergelėms tikėtina nauja pažintis. Greičiausiai naują simpatiją sutiksite kelionėje ar išvykoje ir pradžioje nežiūrėsite į šią pažintį rimtai, o vertėtų.

Svarstyklės (09.24 - 10.23)

Meilės reikaluose daug flirto ir gerų emocijų. Užsimezgus naujiems santykiams neskubinkite įvykių, tegul viskas klostosi natūraliai. Jūsų noras viską kontroliuoti gali išgąsdinti naują simpatiją. Jeigu partnerį jau turite, pasistenkite neperžengti ribos.

Skorpionas (10.24 - 11.22)

Vienišiems Skorpionams vertėtų keisti bendravimo taktiką. Dažnai Jūsų kandumas ir sarkazmas atstumia priešingos lyties atstovus, todėl santykiai baigiasi net neprasidėję. Jeigu jau turite antrą puselę greičiausiai be santykių aiškinimosi neapsieisite.

Šaulys (11.23 - 12.22)

Meilės reikaluose rugsėjį viskas klostysis puikiai. Tiesiog spinduliuosite teigiamomis emocijomis, todėl būsite labai patrauklūs. Santykiai su antrąja pusele pastebimai gerės, jausite supratimą ir palaikymą, nebevargins nesutarimai, konfliktai. Vieniši šauliai savo pakilios nuotaikos dėka, kaip magnetas, trauks priešingos lyties atstovus, todėl naujos pažintys labai tikėtinos.

Ožiaragis (12.23 - 01.20)

Rugsėjo mėnesio pabaigoje vienišiems Ožiaragio ženklo atstovams Žvaigždės žada aistringą romaną. Nesvarbu, dirbsite ar atostogausite, būsite nusiteikę užmegzti naujus santykius, o ieškoti „kandidato“ ilgai nereikės.

Vandenis (01.21 - 02.18)

Vienišiems ženklo atstovams rugsėjį tikėtinos naujos pažintys, tačiau ilgalaikių santykių žvaigždės nežada. Gal kažkuriuo momentu ir tikėsite, kad naujoji simpatija gali tapti Jūsų gyvenimo dalimi, tačiau neužilgo pastebėsite trūkumų, neigiamų savybių, su kuriomis negalėsite susitaikyti.

Žuvys (02.19 - 03.20)

Niekaip negalėsite apsispręsti. Vieną dieną naujasis partneris Jums atrodys idealus, o kitą – abejosite ar apskritai jis Jums tinka. Niekam nieko nežadėkite, nes vėliau galite persigalvoti, o neįvykdyti pažadai Jus slėgs. Šeimą turinčios Žuvys turėtų parodyti daugiau dėmesio sutuoktiniui, greičiausiai jam to labai reikia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis