Meilės horoskopas rugpjūčio mėnesiui

Vieniems rugpjūčio mėnesį tikėtinos naujos pažintys, kitų laukia nesutarimai su mylimu žmogumi.

Avinas (03.21 - 04.20)

Rugpjūčio pradžioje gali kilti nesutarimų su mylimu žmogumi, kurių priežastis bus paties Avino permainingos nuotaikos. Apskritai santykių srityje sėkmė rugpjūčio mėnesį nelepins. Būsite jautrūs ir emocionalūs, linkę „iš musės daryti dramblį“, todėl galite patirti daug neigiamų jausmų.

Jautis (04.21 - 05.21)

Rugpjūtis palankus meilės reikalams, santuokai. Tiesa rugpjūčio pradžioje santykiuose su partneriu galite jausti atšalimą. Tačiau šioje srityje viskas sparčiai taisysis į gerąją pusę. O jeigu dar įdėsite truputėlį pastangų.. Nusiveskite savo antrąją puselę į teatrą ar kiną, išvykite kartu kur nors, pavyzdžiui, prie jūros. Antroje rugpjūčio mėnesio pusėje vieniši Jaučio ženklo atstovai gali užmegzti naują romaną ir visiškai pasinerti į meilės nuotykius.

Dvyniai (05.22 - 06.21)

Pažintys, užsimezgusios rugpjūčio mėnesį, greičiausiai nebus kažkuo ypatingos ir į ilgalaikius santykius neperaugs. Poroje gyvenančių Dvynių santykiuose su partneriu kunkuliuos jausmai ir emocijos. Praleiskite daugiau laiko kartu, tai sutvirtins Jūsų santykius.

Vėžys (06.22 - 07.22)

Jeigu nesate visiškai patenkinti santykiais su partneriu, pavyzdžiui Jums trūksta artumo, ar jaučiatės nesuprastas, tiesiog atvirai pasikalbėkite su juo ir būsite išklausytas. Kitas žmogus negali skaityti Jūsų minčių.

Liūtas (07.23 - 08.21)

Rugpjūtį daugiau laiko praleiskite su mylimu žmogumi, organizuokite išvykas, tačiau venkite pamokslauti ir įrodinėti savo tiesas, taip galite išprovokuoti konfliktines situacijas, kurios labai tikėtinos dar rugpjūčio pradžioje. Šeimoje kylančius nesutarimus padės išspręsti nuoširdus pokalbis.

Mergelė (08.22 - 09.23)

Rugpjūčio mėnesį Mergelėms tikėtinos naujos pažintys, įdomūs susitikimai. Antroje mėnesio pusėje galite ne juokais įsimylėti. Rugpjūčio mėnesio horoskopas pataria nepulti „stačia galva“ į naujus santykius, atvirai nedemonstruoti jausmų, nes galite išgąsdinti naujos meilės objektą.

Svarstyklės (09.24 - 10.23)

Poroje gyvenančių Svarstyklių santykiai su partneriu rugpjūtį taps dar artimesni, tačiau labai trapūs. Rugpjūčio mėnesio horoskopas pataria neklausyti aplinkinių patarimų, neleisti jiems kištis į Jūsų asmeninį gyvenimą, nes galite „pagadinti“ santykius su mylimuoju (-ąja). Vienišoms Svarstyklėms rugpjūčio mėnesį tikėtina nauja, įdomi pažintis su priešingos lyties atstovu, kuri gali peraugti į ilgalaikius santykius.

Skorpionas (10.24 - 11.22)

Šeima Skorpiono ženklo atstovui rugpjūčio mėnesį bus antrame plane. Greičiausiai visą laiką skirsite darbui ir pomėgiams. Turėsite galimybę susitaikyti su žmogumi, su kuriuo, pastaruoju metu, santykiai buvo labai įtempti. Ar pasinaudosite ja, priklausys nuo Jūsų pačių. Mėnesio pabaigoje santykiuose su mylimuoju (-ąja) gali kilti ginčų ir nesusikalbėjimų.

Šaulys (11.23 - 12.22)

Rugpjūčio mėnesį Šauliai bus žavūs, daug flirtuos ir stengsis padaryti įspūdį priešingos lyties atstovams. Nenuostabu, kad Šaulio asmeniniame gyvenime netrūks naujų pažinčių, romantikos, tik nedidelė tikimybė, kad tos pažintys peraugs į rimtus santykius. Įsimylėjėliams rugpjūtis padovanos daug gražių, įsimintinų akimirkų. Nedemonstruokite pavydo, tai tikrai nepagerins santykių, greičiau atvirkščiai.

Ožiaragis (12.23 - 01.20)

Meilės srityje Ožiaragiams rugpjūčio mėnuo nebus iš lengvųjų. Gali kilti nesusipratimų su mylimu žmogumi. Jausite partnerio abejingumą, nenorą išklausyti, suprasti, gal net suabejosite jo meile. Nereikėtų daryti skubotų išvadų, nesiaiškinkite, nekelkite scenų, tiesiog išlaukite šį nemalonų laikotarpį ir viskas susitvarkys savaime. Vienišo Ožiaragio gyvenime netrūks naujų pažinčių. Gali atsinaujinti ir seniai primiršti santykiai.

Vandenis (01.21 - 02.18)

Santykiuose su partneriu kunkuliuojančių aistrų, emocijų ir įtampos rugpjūčio mėnesį bus su kaupu. Ir tai dažnu atveju susikurs patys Vandeniai. Vieniši Vandeniai rugpjūčio mėnesį bus dėmesio centre. Jie bus žavūs, daug flirtuos ir mėgausis priešingos lyties dėmesiu.

Žuvys (02.19 - 03.20)

Meilės reikaluose rugpjūtį nieko naujo neįvyks. Poroje gyvenančių Žuvų santykiai su partneriu bus draugiški ir jokių problemų nekels. Nustebinkite savo antrąją pusę romantiška vakariene ar neplanuota išvyka. Vienišos Žuvys gali užmegzti naujas pažintis ir puikiai praleisti laiką, bet į rimtus santykius šios pažintys neperaugs.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis