Meilės horoskopas liepos mėnesiui

Tai metas, kai santykiai gali vystytis tiek pozityvia, tiek niegiama kryptimi. Ir tai priklauso tik nuo pačios asmenybės, gebėjimo įsiklausyti į intuiciją, gyvenimiškos patirties. Sėkmė pati į rankas neis, bet pagauti ją galima. Nusimato naujos pažintys.

Avinas (03.21 - 04.20)

Liepos pradžioje gali kilti nesutarimų su mylimu žmogumi, kurių priežastis bus paties Avino nenuspėjamas elgesys. Stenkitės išpildyti duotus pažadus. Vienišų Avino ženklo atstovų liepos mėnesį laukia malonios pažintys, beje netikėčiausiose vietose.

Jautis (04.21 - 05.21)

Liepos mėnesio pirmoji pusė gali atnešti į Jaučio gyvenimą naujų, įdomių pažinčių, o kartu ir naujų pojūčių bei teigiamų emocijų. Jeigu kažkam pajusite šiltus jausmus, laikykite tai paslaptyje, kol neįsitikinsite, kad Jūsų naujoji simpatija jaučia tą patį.

Dvyniai (05.22 - 06.21)

Užmezgant naujas pažintis su priešingos lyties atstovu pasistenkite būti santūrūs ir taktiški. Galite pasirodyti pernelyg atšiaurus ar net įžūlus naujai simpatijai ir jis (ji) nepanorės su Jumis bendrauti. Tas pats galioja ir partnerį ar šeimą turinčiam Dvyniui.

Vėžys (06.22 - 07.22)

Vėžių šeimose santykiai bus harmoningi, bet tai liečia tik tas poras, kuriose abu partneriai moka atleisti ir sugeba pasitikėti vienas kitu. Jeigu santykiai šeimoje jau prie skyrybų ribos, galite nuspręsti pasukti skirtingais keliais. Vienišiems Vėžiams liepos mėnesio meilės horoskopas žada įdomias pažintis, galinčias peraugti į ilgalaikius santykius ir atnešti daug gerų emocijų.

Liūtas (07.23 - 08.21)

Asmeniniuose santykiuose viskas klostysis tiesiog puikiai. Jeigu santykiai su partneriu iki šiol buvo geri, tai liepą jie bus idealūs. Jeigu dažnai pykdavotės, barėtės, liepą tai turėtų liautis.

Mergelė (08.22 - 09.23)

Liepa – puikus laikas vienišoms Mergelėms. Gali užsimegzti romantiška pažintis ir labai tikėtina, kad ši pažintis peraugs į ilgalaikius, šiltus santykius. Raktas į šių santykių sėkmę greičiausiai bus ne kunkuliuojančios aistros ir emocijos, o pasitikėjimas ir ramybė. Apie jausmus Mergelėms liepos mėnesio horoskopas pataria kalbėti tiesiai, nes užuominų Jums brangūs žmonės greičiausiai nesupras.

Svarstyklės (09.24 - 10.23)

Liepą puikus laikas nuoširdžiam pokalbiui su partneriu. Drąsiai sakykite, kas Jums nepatinka, žinoma tai turite daryti labai subtiliai, neįžeisdamas savo antrosios pusės. Taip pat atidžiai klausykitės kas sakoma Jums ir žinoma darykite išvadas. Tai puiki galimybė pagerinti Jūsų santykius. Vienišoms Svarstyklėms gali „krist į akį“ naujas kolega. Per daug atvirai nedemonstruokite savo simpatijų, nes galite likti neteisingai suprastas.

Skorpionas (10.24 - 11.22)

Meilės horoskopas pataria būti atidesniu ir kantresniu savo antrajai puselei, nereikalauti to, ko jis (-ji) negali jums duoti. Stenkitės, kad darbo problemos nepaliestų jūsų asmeninio gyvenimo.

Šaulys (11.23 - 12.22)

Santykiuose su mylimu žmogumi būsite perdėtai reiklus. Nekurkite konfliktinių situacijų, geriau suplanuokite kaip smagiai praleisti laisvalaikį kartu.

Ožiaragis (12.23 - 01.20)

Jeigu liepą sutiksite žmogų su kuriuo norėsite susieti savo gyvenimą, neskubėkite aklai įsimylėti, stenkitės kuo daugiau apie jį sužinoti, gali būti, kad naujoji simpatija nelinkusi užmegzti ilgalaikių santykių, todėl vėliau galite labai nusivilti.

Vandenis (01.21 - 02.18)

Liepą poroje gyvenančio Vandenio šeimoje gali įsiplieksti ne vienas barnis. Norėsite mokyti savo partnerį, kabinėsitės prie smulkmenų. Valdykitės, ne kiekvienas gali atlaikyti tokį spaudimą. Pažintys užsimezgusios liepos mėnesį greičiausiai neperaugs į ilgalaikius santykius.

Žuvys (02.19 - 03.20)

Liepos pradžioje santykiuose su partneriu galite jausti atšalimą. Tačiau šioje srityje viskas sparčiai taisysis į gerąją pusę. O jeigu dar įdėtumėte truputėlį pastangų..

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis