Meilės horoskopas lapkričio mėnesiui

Kokios naujienos meilės fronte lapkritį?

Avinas

Meilės reikalai lapkričio mėnesį klostysis tiesiog puikiai, vieniši Avinai gali sutikti sau artimą žmogų. Jei esate įsipareigoję, daugiau dėmesio skirkite savo antrajai pusei – nors atrodys, kad darbai negali palaukti, tačiau tikrai nereikia skubėti. Sulėtinkite tempą, leiskite sau atsipalaiduoti ir tai padės jums pasiekti kur kas geresnių rezultatų.

Jautis

Santykiai su partneriu klostysis tiesiog puikiai – būtent tai kompensuos nemalonumus darbe. Jei esate vieniši, šis laikotarpis tikrai palankus susirasti porą – jums puikiai seksis bendrauti su priešingos lyties atstovais. Tačiau gali būti, kad mieliau leisite laisvalaikį namie, įsisupusios į šiltą skarą.

Dvyniai

Jeigu esate vieniši, meilės reikaluose nebus jokių didelių naujovių, viskas tekės įprasta vaga. Tikimybė susirasti antrąją pusę, šiuo laikotarpiu, bus labai nedidelė. Poroje gyvenančių Dvynių santykiuose su partneriu kunkuliuos jausmai ir emocijos. Būkite nuoširdesni, rūpestingesni, praleiskite daugiau laiko kartu, tai sutvirtins Jūsų ryšį.

Vėžys

Tikėtina, kad per darbus mažiau dėmesio skirsite savo šeimai, tačiau kitą mėnesį tikrai atsigriebsite. Vienišų Vėžių lapkritį laukia naujos pažintys, tačiau didelė tikimybė, kad jos bus trumpalaikės. Šiuo laikotarpiu didžiausią dėmesį skirkite savo karjerai, nes būtent ši sritis jums seksis labiausiai.

Liūtas

Vieniši Liūtai gali sutikti savo gyvenimo meilę, jei dažniau apsidairys aplink ir pastebės juos supančius žmonės. Jei esate įsipareigoję, lapkritis bus puikus metas leistis į kelionę ar romantiškai praleisti savaitgalį dviese. Tikėtina, kad sutuoktoje gyvenantiems Liūtams teks spręsti kažkokias šeimoje iškilusias problemas. Negailėkite laiko nei pastangų joms išspręsti, tai labai suartins jus su sutuoktiniu.

Mergelė

Lapkričio mėnesį vienišos Mergelės galės džiaugtis gerbėjų dėmesiu. Jūs tiesiog spinduliuosite vidinę energiją, tad tai neliks nepastebėta. Tai – itin palankus metas užmegzti naujus santykius, nes didelė tikimybė, kad jie bus ilgalaikiai. Jei esate įsipareigoję, galite net neabejoti, kad jūsų antroji pusė jums skirs tikrai daug dėmesio. Imkitės iniciatyvos ir patys – nustebinkite savo antrąją pusę netikėta staigmena. Jūsų pastangos tikrai neliks nepastebėtos, todėl sulauksite ypatingo dėkingumo.

Svarstyklės

Jei esate vieniši, tikėtina, kad šį mėnesį situacija pasikeis. Vienišos Svarstyklės lapkritį gali užmegzti naują romaną. Pasirūpinkite savo išvaizda net trumpam bėgdamos iki parduotuvės, juk nežinote kada galite sutikti sau skirtąjį (-ąją). Turintys antrąją pusę lapkritį gali ryžtis tam tikriems pokyčiams, pavyzdžiui, pakeisti gyvenamąją vietą. Taip pat lapkritis bus palankus planuoti vestuves ar šeimos pagausėjimą. Poros santykiuose tikėtini nedideli konfliktai, kurių priežastimi greičiausiai bus partneriui išsakytos pastabos.

Skorpionas

Meilės fronte jokių pokyčių nenumatoma – jei esate vieniši, tikimybė šį mėnesį užmegzti naujus santykius bus gana nedidelė. Tiesa vienišas Skorpionas mėgausis naujomis pažintimis, flirtu, romantika, tik nebus linkęs užmėgsti ilgalaikio ryšio. Įsipareigoję Skorpionai turėtų nepamiršti pakankamai dėmesio skirti savo antrajai pusei – dabar bus palankus metas kartu kurti ateities planus.

Šaulys

Didelių pokyčių meilės reikaluose nenusimato. Žvaigždės pataria lapkričio mėnesį skirti daugiau laiko sau ir savo namams. Pasirūpinkite savo išvaizda, pabrėžkite privalumus ir pamirškite trūkumus. Neabejokite savo patrauklumu ir būsite nustebę kokį įspūdį darote priešingai lyčiai. Jei esate įsipareigoję, mažiau priekaištaukite savo antrajai pusei, nes tai gali sukurti tarp jūsų įtampą. Stenkitės būti atlaidesni – juk visi darome klaidų, tad ir jūsų antroji pusė taip pat ne išimtis.

Ožiaragis

Tiek poroje gyvenantys, tiek vieniši Ožiaragiai lapkritį turės puikių progų susitvarkyti savo asmeninį gyvenimą. Vienišiems Ožiaragiams lapkritis bus tinkamas metas susirasti antrąją pusę. Progų užmegzti naujas pažintis bus iš tiesų nemažai, tad svarbu pasinaudoti šiomis galimybėmis. Meilė leis jums pamiršti visus rūpesčius ir jie neatrodys tokie dideli, kaip anksčiau manėte.

Vandenis

Būsite pernelyg užsiėmę, kad galėtumėte užmegzti naujas pažintis. Jei turite antrąją pusę, ji gali imti priekaištauti dėl dėmesio trūkumo. Kad ir kokie būsite pavargę po dienos darbų, stenkitės skirti pakankamai laiko savo mylimam žmogui, taip pat palanku pagalvoti apie savaitgalio išvyką dviese.

Žuvys

Jei esate įsipareigoję, nepamirškite šiek tiek laiko skirti ir savo antrajai pusei – būsite pasinėrę į darbus, tačiau nepamirškite, kad ir mylimam žmogui reikia jūsų dėmesio. Jeigu nesate visiškai patenkinti santykiais su partneriu, pavyzdžiui Jums trūksta artumo, ar jaučiatės nesuprastas, tiesiog atvirai pasikalbėkite su juo (ja) ir būsite išklausytas. Kitas žmogus negali skaityti Jūsų minčių. Vienišoms Žuvims žvaigždės žada meilės nuotykių, tačiau į juos veltis nerekomenduojama – tai atims nemažai jūsų laiko ir vėliau galite gailėtis, kad laikas buvo iššvaistytas veltui.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis