Marsas Ožiaragyje. Pirmyn link savo tikslo!

Marsas keliaus Ožiaragiu nuo spalio 26 d. iki gruodžio 05 d.

Populiariausi straipsniai:
- Netradicinis, bet labai skanus obuolių pyragas
- Įvaizdį pakeitusi Silvija (39 m.): negaliu atsidžiaugti pokyčiais
- Psichologų patarimai tiems, kurie nori išsaugoti šeimą
- 5 garsios moterys, įkvėpusios Oscarą de la Rentą
- 10 vertingų granatų ypatybių
- Karameliniai plikyti sausainiai

Konkretus tikslas - štai, į ką nukreipia savo energiją Marsas Ožiaragyje. Jis gali dirbti iki išsekimo, kentėti nepriteklių ir nepatogumus, kad tik pasiektų savo užsibrėžtą tikslą.

Skirtingai nuo Marso Avine, kur visa jo energija nukreipiama į pirmąjį smūgį, Marsas Ožiaragyje, prieš žengdamas bet kokį žingsnį, gerai apsvarsto ir apmąsto. Jis – didis strategas. Norėdamas tiksliai pasiekti pasirinktą tašką, jis blaiviai įvertina, apsvarsto visus variantus.

Tokiomis dienomis vyrauja garbės troškimas, profesinės ambicijos, labiau siekiame užsibrėžto tikslo. Karjera ir profesionalumo kėlimas rūpi daugiau nei bet kada.

Darbo efektyvumui pakelti reikalingos aiškios ir tikslios užduotys, nuorodos, ko tikėtis pasiekus konkretų rezultatą, motyvacija.

Tokiomis dienomis esame linkę komanduoti, nei klausytis komandų, tampame reiklesni ir negailestingi. Sugraudinti vyresnybę tokiu laiku labai sunku.

Veikla, kurią šiuo laikotarpiu pradėsime, reikalaus ilgo paruošiamojo darbo, tikslaus plano, strategijos, kryptingumo, tačiau po tokių ilgų pasiruošimo darbų projekto sėkmė garantuota.

Astrologė Rima Gustytė
www.meileshoroskopai.lt

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis