Liepos mėn. horoskopas – koks vidurvasaris laukia

Sužinokite, kas laukia darbo sferoje, kas prognozuojama jūsų santykiams, o kam svarbu pasirūpinti sveikata.

AVINAS

Darbas ir pinigai. Sėkmingai klostysis darbo reikalai tiems, kurie dirba užsienyje ar užsienio įmonėje. Galimos neįtikėtinos galimybės realizuoti savo karjeros planus. Ypač seksis tiems, kurie veiks originaliai ir strategiškai. Finansinė situacija visą mėnesį džiugins: pajamų bus, tačiau ir išlaidauti norėsis.

Santykiai. Vis dar tęsis palankus laikas susižadėti ar įteisinti santykius. Jausitės lyg meilės sparnų pakylėti. Esantiems santykiuose metas gan konfliktiškas tačiau pykčius drąsiai spręskite meilės guolyje.

Sveikata. Galimi miego sutrikimai ir neaiškios kilmės melancholija. Tai susiję su jūsų psichine būsena, kuri ypač jautri ir pažeidžiama. Daugiau ilsėkitės ir venkite stresinių situacijų. Gerą poveikį jūsų sveikatai suteiks buvimas prie vandens ar meditacija.

JAUTIS

Darbas ir pinigai. Žvaigždės žada sėkmę dirbantiems aptarnavimo, paslaugų sferose, taip pat medikams. Situacija darbe pozityvi, santykiai su bendradarbiais ir pavaldiniais išties džiugins. Išnaudokite šią situaciją – drąsiai prašykite atlyginimo pakėlimo.

Santykiai. Metas ne pats palankiausiais ir lengviausias. Galite jausti nusivylimą partneriu, net svarstysite, ar jūsų pasirinimas būti santykiuose su išrinktuoju/ąja buvo teisingas. Nesiimkite drąstiškų sprendimų. Prasminga išlaukti.

Sveikata. Šioje srityje viena problema – persivalgymas ir mažas judrumas. Trauks viskas, kas saldu ir kaloringa. Atitinkamai su tuo susijusios ir pasekmės. Jei nors šiek tiek judėsite, jausitės geriau. Bet žvaigždės mano, kad tiesiog tingėsite.

DVYNIAI

Darbas ir pinigai. Liepą kibkite į darbus. Atostogos tegul laukia. Mėnuo labai palankus tvarkyti darbinius reikalus, priimti naujus darbuotojus ar keisti darbą į geresnį. Žvaigždės žada daug palankių galimybių, o ir noro pakaks. Šį mėnesį geriau nesiskolinkite ir atsisakykite paskolų. Vėliau dėl to patirsite tik nuostolius.

Santykiai. Vienišiems Dvyniams palanku užsiregistruoti pažinčių svetainėse, mėnuo žada sėkmingą pažintį internetu. Esantiems santykiuose tikėtina kelionė su partneriu į užsienio kelionę. Tačiau ten tykos nemažai išbandymų. Taigi santykių tvirtumą tikrai patikrinsite.

Sveikata. Galimas stresas dėl netikėtų situacijų, patiriamų krizių. Venkite ekstremalių dalykų ( pvz. sporto, laipiojimo kalnais ar uolomis), nes yra padidėjęs traumų pavojus. Taip pat nervų sistema bus ypač pažeidžiama ir jautri. Kuo daugiau ilsėkitės. Miegas daro stebuklus.

VĖŽYS

Darbas ir pinigai. Mėnuo ypač palankus meno srities atstovams, medikams, kūrybiškiems žmonėms. Palanku imtis naujos veiklos: sėkminga prekyba chemijos, kosmetikos prekėmis, alkoholiu ir tabako gaminiais. Pinigai patys jus ras, galite atsipalaiduoti ir mėgautis procesu.

Santykiai. Vis dar tęsiasi palankus laikas romantiškoms pažintims. Kuo daugiau dalvaukite audringuose vakarėliuose, šėlkite klubuose. Tik nepamirškite apsaugos! Pagundos tykos visur, todėl esantiems santykuose tai tikras išbandymų laikas. Žvaigždės numato ryškius ir kvapą gniaužiančius seksualinius potyrius.

Sveikata. Neturėtumėte jausti rimtų negalavimų, jei neturite chroniškų susirgimų. Pastarieji gali pareikšti būtinybę apsilankyti gydytojo kabinete. Palakus metas laikytis dietos – kilogramai tiesiog tirps.

LIŪTAS

Darbas ir pinigai. Laikas palankus keisti darbą. Tai susiję su padidėjusiu poreikiu nepriklausyti sistemai su išreikšta hierarchija. Norėsis dirbti laisvą ir nereikalaujantį griežtų laiko rėmų darbą. Jūsų prigimčiai ypač tiks kūrybinis darbas, padedantis atskleisti prigimtį. Piniginės įplaukos didės tiems, kurie dirba ar užsiima netradicine, dvasine veikla.

Santykiai. Išreikšta ryški sėkmė per santykius. Jei šiuo laiku žvalgotės partnerio, verta atkreipti dėmesį į vadovą, ar kitą aukštas pareigas užimantį darbuotoją. Romantikos daug nebus, tačiau patikimumas, stabilumas garantuotas.

Sveikata. Nepalankus metas sveikatai. Planetos sako, jog būtina liepą rūpintis savo sveikata ypač skrupulingai. jei būsite abejingi kūno siunčiamiems signalams, vėliau turėsite rimtų pasekmių. Saugokitės traumų. Saugokite save.

MERGELĖ

Darbas ir pinigai. Mėnuo gana palankus darbui, ypač grožio srities atstovams, teisininkams, dizaineriams. Kažkokių reikšmingų pokyčių nebus, bet į darbą keliausite su šypsena. Tiesa, jei norite kažko daugiau, puoškitės. Finansinė situacija rūpesčių kelti neturėtų.

Santykiai. Gaimas flirtas su draugu/e, kuris baigsis audringu meilės romanu. Yra nuorodų į tai, jog šis ryšys baigsis santuoka. Esantiems santykiuose prasminga atidžiau pažiūrėti į savo partnerį: ar tikrai jis/ji yra toks, kokį jį įsivaizduojate? Iliuzijos ir idealizavimas – ne patys geriausi patarėjai.

Sveikata. Esate iš prigimties ypač besirūpinantys savo sveikata. Dėl to rimtų problemų, susijusių su sveikata, neturite. Liepa nekels sveikatos bėdų. Galite koncentruotis į kitas, jums svarbias, sritis.

SVARSTYKLĖS

Darbas ir pinigai. Darbingas ir produktyvus mėnuo. Turėsite galimybių sužibėti, nepraleiskite galimybių. Šiuo laikotarpiu pasitikėjimo nestokosite, todėl galite drąsiai imtis naujų projektų įgyvendinimo. Galimos piniginės įplaukos iš užsienio partnerių, užsieniečių, užsienio įmonių, dėstymo ir knygų leidybos.

Santykiai. Išreikštas aiškus ryšys tarp santykių ir socialinio statuso. Tai reiškia, jog bus pokyčių meilės fronte: galbūt nuspręsite įteisinti santykius, pasipiršti ar tiesiog pradėti bendrą gyvenimą. Dėl santykių gali tekti keisti gyvenamąją vietą.

Sveikata. Gerai išsimiegokite. Jauri nervų sistema nuo pervargymo gali imti streikuoti. Tam tikra planetų padėtis numato svorio augimą. Tiesiog mėgausitės maistu ir jo gausa, todėl nepastebėsite, kaip kinta jūsų rūbų dydis. Šiuo metu dietos laikytis beprasmiška, valia ne jūsų pusėje.

SKORPIONAS

Darbas ir pinigai. Darbo reikalais teks išvykti į komandiruotę, arba gausite naudingą ir daug žadantį pasiūlymą iš užsienio. Dėl to galite patirti daug streso, nes situacija reikalaus greito sprendimo. Dirbantiems užsienyje situacija bus tiesiog ideali. Naujų pajamų šaltinių žvaigždės nežada.

Santykiai. Jausitės lyg sutikę savo antrąją skirtą pusę. Na, tą vienintelę gyvenimo meilę. Jausite begalinį dvasinį ryšį ir sielų bendrystę. Tik nepamirškite, jog idealių žmonių nėra. Pernelyg sudievinę savo išrinktąjį/ąją rizikuojate ateityje patirti skausmingą praregėjimą.

Sveikata. Metas palankus sveikatai stiprinti. Jei turite kažkokių rimtų sveikatos problemų ar negalavimų, tikrai pasveiksite. Tik su viena sąlyga: skirkite daugiau laiko buvimui vienumoje. Puikiai jausitės užsiimdami dvasinėmis praktikomis, meditacija.

ŠAULYS

Darbas ir pinigai. Laikas keisti darbą, jei tai planavote anksčiau. Pasiūlymų gausa gali net trikdyti. Žvaigždės teigia, jog pasirinksite išmintingai. Tai įtakos ir jūsų finansinę situaciją – ji gali ženkliai pagerėti. Tačiau dėl neplanuotų situacijų galimas kapitalo nutekėjimas. Verčiau šiuo metu neskolinkite ir nesiskolinkite.

Santykiai. Galimos pažintys, kurios turės labiau seksualinį atspalvį. Kitaip sakant, būsite nusiteikę meilės nuotykiams ir seksualiniams eksperimentams. Esantiems santykiuose geriau būti namie, nes pagundos vilios net pačiose keisčiausiose situacijose.

Sveikata. Pasaugokite save. Galimos stresinės situacijos, sukelsiančios rimtų sveikatos problemų. Planuojantiems operacijas laikas ne pats palankiausias. Būkite atidūs, venkite išsiblaškymo. Tai susiję su padidėjusiu traumų ir sužeidimų pavojumi.

OŽIARAGIS

Darbas ir pinigai. Konfliktų ir sudėtingų situacijų metas. Darbe norėsite daugiau (aukštesnio posto, didesnių pajamų), ir tai aktyviai reikšite. Tačiau žvaigždės šiuo klausimu jums palankumo nedemonstruos. Gali būti, jog teks keisti darbo vietą, nes yra išaugusi atleidimo rizika. Tačiau rasite puikių pasiūlymų užsienyje. Skaičiuokite ir planuokite išlaidas.

Santykiai. Meilės fronte nieko naujo nenumatoma. Tai galioja neturintiems pastovaus partnerio. Susituokusiems siuacija sudėtingesnė: galimi pykčiai, nuomonių išsiskyrimai, net grasinimai. Situacija tikrai kaitins kraują. Kažkas net ryšis santykių nutraukimui.

Sveikata. Metas nepalankus sveikatai. Mažai dėmesio skiriate sau ir tai neigiamai veiks jūsų sveikatą. Estae labai darbštus ir puikus darbuotojas, tačiau darbas neturėtų būti gyvenimo tikslas. Rūpinkitės savimi ir daugiau būkite vienumoje.

VANDENIS

Darbas ir pinigai. Puikus laikas teisininkams, anstoliams, bankų darbuotojams. Kitiems darbo pakaks, tačiau situacija darbe nedžiugins. Tikėtinos apkalbos, šmeižtas, nuomonių išsiskyrimas. Su kažkuo iš bendradarbių teks rimtai susigrumti. Galimos traumos darbo vietoje. Finansinė situacija bus nestabili.

Santykiai. Šioje sferoje tikėtinas štilis. Tiesiog mėgausitės buvimu kartu, ramia gyvenimo tėkme. Pasidomėkite savo sutuoktinio reikalais ir sveikata. Žvaigždės nurodo sveikatos pablogėjimą, gal net teks gydytis ligoninėje.

Sveikata. Pastas mėnuo sveikatos prasme – padidėjęs dirglumas, nervinė įtampa tik blogins situaciją. Juolab, kad bus sudėtingų krizinių situacijų, kurios paliks pėdsaką jūsų emocinei ir psichinei būsenai.

ŽUVYS

Darbas ir pinigai. Seksis gana gerai: darbo bus, naujų galimybių – taip pat. Tiesa, naujos galimybės ir kilimas karjeros laiptais lauks tų, kurie to nusipelnė savo kruopščiu ir atsakingu darbu. Piniginiai reikalai spręsis lengvai, bus papildomų pajamų arba naujų pasiūlymų.

Santykiai. Jausitės žvaigžde – tiek dėmesio ir komplimentų tikrai nusipelnėte. Žinoma, kad tai įvyktų, turite būti matomi. Taigi – pirmyn į žmones. Bus visko: flirto, kalbų apie meilę iki paryčių, aistros proveržių. Emocijų intensyvumas gali turėti ir neigiamų pasekmių – aštrių konfliktų išvengti nepavyks.

Sveikata. Vasarą ypač būkite dėmesingi savo limfinei sistemai, skysčių susikaupimui organizme. Nejudrus gyvenimo būdas tik sustiprins šį prigimtinį polinkį. Todėl kuo daugiau judėkite, važinėke dviračiu ar plaukiokite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis