Kovo mėnesio horoskopas: kas kaišios pagalius į ratus

Kovo mėnesio pradžioje netrūks prieštaringų emocijų, būtent todėl daugumai pirmosios pavasario dienos bus gana sudėtingos.

BENDRA MĖNESIO PROGNOZĖ

Stenkitės išsaugoti ramybę, kruopščiai apgalvokite savo elgesį: bet kokia klaida gali ilgam sugadinti jūsų reputaciją.

Svarbu išlaikyti šaltą protą, atminti, kad optimizmas praverčia tik tada, kai jis turi pagrindą. Neverta tikėti tuščiais pažadais, kurių netrūks iki pat mėnesio vidurio. Net savo planus ir užmanymus reikėtų vertinti kritiškai: jie gali būti ne tokie geri, kaip iš pradžių atrodė.

Antroji kovo pusė privers susikoncentruoti į darbo reikalų sprendimą ir ypač labai atsakingai vertinti finansinius klausimus. Daugumai teks prisiimti atsakomybę, o tiems, kam anksčiau buvo priimtinesnis lengvabūdiškumas ar infantilus elgesys, teks labai greitai suaugti.

Įdomu tai, kad mėnesio pabaigoje dauguma ambicingų ir veiklių žmonių taps neryžtingais, jausis lyg surištomis rankomis ir kojomis, kas trukdys jiems judėti į priekį ir naudotis atsiveriančiomis galimybėmis.

Asmeniniame gyvenime vargu ar nutiks reikšmingų pokyčių – nebent parodysite iniciatyvą.

MĖNESIO HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Avinas

2016 metų kovo mėnesio pradžioje galite jausti emocinę įtampą, būsite linkę dramatizuoti įvykius. Be to šiuo laikotarpiu keisis Jūsų požiūris į gyvenimą, formuosis naujos vertybės. Tai kas seniau buvo labai svarbu, nukeliaus į antrą planą. Vertėtų būti atidesniems. Kiekvieną svarbų priimamą sprendimą apgalvoti ir pasverti.

Mėnesio viduryje tapsite labai aktyvūs. Profesinėje veikloje ar versle jums šypsosis sėkmė. Tačiau šiuo laikotarpiu turėtumėte atsargiau elgtis su pinigais, nešvaistyti jų nereikalingiems pirkiniams.

Mėnesio pabaigoje pasijusite nugalėtojais, nes visos problemos išsispręs. O ir meilės reikaluose seksis. Kažkas Jums rodys ypatingą dėmesį.

Jautis

Jaučio ženklo atstovui kovo mėnuo bus kupinas įvykių tiek profesinėje veikloje, tiek ir santykiuose su draugais. Kad ir kaip knietės dalinti patarimus į kairę ir į dešinę, geriau nepersistenkite. Jūsų patarimai gali kažkam pakenkti, o tai sugadins santykius su draugu ar kitu Jums svarbiu žmogumi.

Kovo viduryje norėsis ramybės. Skirkite laiko sau, pabūkite vieni, susidėliokite jausmus ir mintis, jums to reikės.

Mėnesio pabaiga žada pokyčius karjeroje ar versle. Gali būti nelengva, tačiau Jūsų užsispyrimas ir atsakomybės jausmas padės įveikti visus sunkumus.

Dvyniai

2016 metų kovo mėnesį Dvynių gyvenimas sužydės ryškesnėmis spalvomis. Nors dar mėnesio pradžioje atrodys, kad reikalai stringa, jau mėnesio viduryje gausite atsakymus į visus Jums rūpimus klausimus, o tai suteiks naujų jėgų, pasitikėjimo savimi ir ryžto veikti.

Antroje mėnesio pusėje būsite šiek tiek pavargę nuo darbo reikalų, norėsis skirti daugiau laiko pramogoms ar mylimam žmogui. Tai ir padarykite. Beje šiuo metu Jūsų savijautai ir sveikatai bus naudingesnis aktyvus poilsis.

Mėnesio pabaiga - geras laikas, padėsiantis priartėti prie užsibrėžtų tikslų, ar net juos pasiekti. Žinoma, jeigu netinginiausite.

Vėžys

2016 metų kovo mėnesio pradžioje jausite įtampą. Gali kilti nesutarimų su aplinkiniais. Nevertėtų tikėti viskuo ką žmonės Jums sako, geriau pasikliauti savo nuojauta. Šiuo laikotarpiu ne itin seksis planuoti ir valdyti situacijas. Jeigu vyksite į tolimą kelionę, būkite atidesni. Beje kovo pradžioje galima maloni pažintis su priešingos lyties asmeniu.

Mėnesio viduryje gali tekti taisyti seniau padarytas klaidas. Būsite nepatenkinti savimi, o kartais ir aplinkiniais. Gali apimti tingulys. Tačiau ką bedarytumėte, jausite didelį palaikymą iš Jums artimų žmonių.

Kovo pabaigoje vertėtų aktyviau užsiimti karjeros ar verslo reikalais, kad užsibrėžti tikslai būtų pasiekti. Galimos su tolimomis kelionėmis susijusios išlaidos.

Liūtas

Kovo mėnesio pradžia įtempta. Liūtus gali kamuoti finansinės problemos, arba problemos susijusios su skolomis, mokesčiais. Šiuo laikotarpiu gali suaktyvėti konkurentai, šalia Jūsų atsirasti pavyduolių. Tad būkite atidesni ir pasistenkite išvengti konfliktinių situacijų.

Mėnesio viduryje, savo ryžtingų veiksmų dėka, situaciją suvaldysite ir net sugebėsite pasiekti puikių rezultatų.

Mėnesio pabaiga ramesnė. Šis laikas palankus ateities perspektyvų numatymui, kvalifikacijos kėlimui ir kelionėms į užsienį. Taip pat šiuo laikotarpiu būsite aktyvūs meilės reikaluose.

Mergelė

2016 metų kovo mėnesį galite blaškytis rinkdamiesi prioritetus, nusistatydami tikslus. Turite rimtai pagalvoti ir nuspręsti kas Jums svarbiausia, arba kas duos daugiau naudos ir tvirtai laikytis savo sprendimo. Jeigu bandysite aprėpti viską iš karto, gerų rezultatų nesulauksite.

Antroje mėnesio pusėje ne viskas klostysis taip, kaip norėtumėte, bet Jums puikiai pavyks susitvarkyti su iškylančiomis problemomis. Mėnesio pabaigoje galite tikėtis naudingo sandorio, ar papildomų pajamų. Laisvalaikį leiskite aktyviai, apsilankykite sporto klube, baseine. Bet kokios vandens procedūros pagerins Jūsų savijautą.

Svarstyklės

Kovo pradžioje Svarstyklėms gali kilti problemų profesinėje veikloje. Ne viską seksis padaryti taip, kaip suplanavote, todėl nepasitikėsite savo jėgomis. Galimi konfliktai su kolegomis ar vadovybe. Per daug nesivelkite į ginčus. Vertėtų daugiau laiko skirti sau, sveikatai ir savijautai pagerinti. Pasisaugokite peršalimo ligų.

Kovo mėnesio pabaigoje būsite aktyvesni ir ryžtingesni, todėl lengviau įveiksite iškylančias kliūtis. Tiesa konkurentai taip pat nesnaus, tad turite veikti greičiau. Galite sulaukti pasipriešinimo iš artimūjų, tačiau tai dar ne priežastis atsisakyti savo planų.

Skorpionas

Pirmoje mėnesio pusėje truputėlį atsipūsite nuo pašėlusio gyvenimo tempo. Jeigu pirmieji metų mėnesisi išsekino, turėtumėte rasti laiko trumpoms atostogoms, kurių metu atitrūksite nuo problemų ir pailsėsite nuo patirto streso. Šis poilsis reikalingas, kad į darbus galėtumėte kibti su naujomis jėgomis.

Antroje kovo mėnesio pusėje be vargo spręsite sudėtingiausius klausimus. Tikėtinas naudingų santykių užmezgimas. Ne pro šalį būtų susitvarkyti savo namus ir darbo vietą. Be gailesčio meskite nebenaudojamus daiktus, arba atiduokite tiems, kam jų reikia. Išsivalius būstą ir mintys taps šviesesnės.

Šaulys

Kovo pradžioje didesnę laiko dalį skirsite buitiniams reikalams. Neverta ginčytis su aplinkiniais, kad ir kokie teisūs jaustumėtės. Nors pradžioje ir pasijusite laimėtojais, vėliau suprasite, kad praradote daug, sugadinote svarbius santykius.

Antroje mėnesio pusėje gali apimti pavasariškas tingulys. Pasistenkite, kad jis Jūsų nenugalėtų. Šiuo laikotarpiu užmegzti nauji dalykiniai santykiai ateityje gali atnešti nemažai naudos. Taigi, daugiau bendraukite ir megzkite naujas naudingas pažintis.

Visą kovo mėnesį Šaulių asmeniniame gyvenime kunkuliuos aistros. Vienišiai pasiners į meilės nuotykius. Galimos netikėtos papildomos pajamos.

Ožiaragis

Kovo mėnesį labiausiai rūpės meilės reikalai. Būsite itin romantiškai nusiteikę. Šiuo laikotarpiu gali užsimegzti artimi santykiai su priešingos lyties asmeniu. Net jeigu esate susituokę, aistros pinklių išvengti greičiausiai nepavyks.

Kovo pradžioje nepalanku vykti į tolimas keliones. Laisvalaikį leiskite aktyviai, apsilankykite sporto klube, baseine. Bet kokios vandens procedūros pagerins Jūsų savijautą.

Antroje kovo mėnesio pusėje teks spręsti darbo problemas. Tikėtinas didelis darbo krūvis. Gal ir pavargsite, tačiau pavyks neblogai užsidirbti.

Vandenis

2016 metų kovo mėnesį Vandenis gali susidurti su, kaip jam atrodys, didelėmis problemomis, tačiau neverta nusiminti. Pasistenkite iš kiekvienos nepalankiai susiklosčiusios situacijos išpešti kuo daugiau naudos.

Mėnesio pradžioje visos Jūsų pastangos bus skirtos tam, kad pagerinti finansinę padėtį, tačiau Jums nelabai seksis įgyvendinti tai ką sumanėte. Be to galimos neplanuotos išlaidos. Geriau atidėkite sudėtingus reikalus antrai mėnesio pusei, tada situacija gerės.

Mėnesio pabaiga - tinkamas metas pasirūpinti savimi. Lankykite sporto klubą, baseiną, savaitgaliui išvykite prie jūros, užsirašykite grožio procedūroms, atnaujinkite savo garderobą ir t. Darykite viską, ko seniau dėl vienokių ar kitokių priežasčių sau neleisdavote.

Žuvys

Pavasaris – naujų pažinčių metas, kada svajingai nusiteikusios Žuvys leis sau pasimėgauti flirtu ir kitais gyvenimo malonumais.

Kovo pradžioje skirkite daugiau laiko sau. Pasirūpinkite sveikata ir savijauta. Mėnesio viduryje nestokosite vidinės energijos, tačiau būtų geriau jeigu nukreiptumėte ją į karjeros ar verslo reikalus. Tikėtini konfliktai su antrąja puse.

Mėnesio pabaigoje jausitės tarsi po padidinamuoju stiklu. Jūsų pasiekimai bus pastebėti, tačiau aplinkiniai matys ir mažiausias klaidas. Todėl kiekvienas sprendimas ar poelgis turi būti pasvertas ir apgalvotas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis