Kovo 6-oji: vardadieniai, astrologija

Kovo šeštoji, antradienis - 65-oji metų diena (antroji 10-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 300 dienų.

Savo vardadienius šiandien švenčia Norvilas, Norvilė, Norvilta, Norviltas, Novyda, Novydas, Novydė, Raminta, Ramintas, Rozina, Rožė, Viktoras.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.00, leidžiasi 18.02. Dienos ilgumas - 11.02.

Šiandien - šeštoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Žuvų ženkle.

***************

Astrologinė prognozė kovo 6-ajai, antradieniui

AVINAS. Galite negauti to, ką vylėtės jau beveik turį savo rankose. Kantriai dirbkite savo įprastinius darbus, stenkitės užbaigti tai, ką suplanavote. Ką nors perkant, parduodant, išnuomojant galima apsigauti. Būkite atidesni.

JAUTIS. Galite sulaukti intriguojamų pasiūlymų. Tačiau santykiai su aplinkiniais bus ne vien harmoningi. Nepatartina pasitikėti pirmu įspūdžiu bei tyčia ar netyčia klaidinti kitų.

DVYNIAI. Diena bus gana prieštaringa. Galima nemažai nuveikti, padedant kitiems. Tačiau reikia mokėti aplinkinius įtikinti, kad prisidėtų, patarpininkautų, o tai nelengvai pavyks. Labiau rūpinkitės įvaizdžiu, sveikata.

VĖŽYS. Nors bendras dienos fonas bus ne iš maloniųjų, visgi jums turėtų sektis ir meilės srityje, ir tose veiklos srityse, kuriose labai praverčia kūrybingumas, dvasinė išmintis, platus akiratis.

LIŪTAS. Šiandien daugiausia dėmesio pravartu skirti sau, savo asmeninei erdvei, šeimai, buičiai. Nesistenkite užsigriebti per daug. Pakaks ir vienos užduoties, kad ją įvykdę vakare jaustumėtės patenkinti bei verti šiokio tokio savęs apdovanojimo.

MERGELĖ. Šiandien jums nuotaikos tikriausiai nesugadins kitų žmonių nepasitenkinimas ir pan. Turėsite savo dienotvarkę, tikslus, prioritetus ir jų laikysitės. Išties tokiu atveju gerai suvaldysite savo emocijas ir darysite puikų įspūdį kitiems. Tiesiog sakykite ir darykite tik tai, dėl ko neabejojate.

SVARSTYKLĖS. Diena iš esmės bus nebloga, jei atsispirsite pagundai išlaidauti. Visgi jei tvarkote verslo reikalus, tai susidursite su naujovėmis ir neišvengiamomis išlaidomis.

SKORPIONAS. Turėsite vikriai suktis, jei esate susiję su pramogų verslu, meno sfera. Palanku dalyvauti sporto varžybose, konkursuose. Bendraudami su vaikais ir mylimaisiais daugiau juokaukite, žaiskite, būkite dosnesni.

ŠAULYS. Galite pasijusti nekaip. Galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas, klasta. Gali susvyruoti kai kurie planai, įsitikinimai. Jums derėtų sumažinti reikalavimus sau bei artimiesiems. Be spaudimo, skubos viskas seksis tik geriau.

OŽIARAGIS. Gali džiuginti pažintys, visuomeninė veikla. Tačiau nesitikėkite iš to naudos ir stabilumo. Neskubėkite nusivilti, jei bendraminčių kompanija arba mylimas žmogus nepritars jūsų planams.

VANDENIS. Jeigu norite sėkmingos dienos, privalote būti dalykiški, pareigingi, nevėluoti į susitikimus ir pan. Tik geras darbas, darbštumas garantuos gerą rezultatą bei apčiuopiamą naudą. Uoliai padirbėję darbe, turbūt dar turėsite jėgų plušėti namuose.

ŽUVYS. Nusimato netikėtumai per asmenį iš toli. Arba gali įvykti įvykių, susijusių su užsieniu, karjera, mokslu, teisėtvarka. Neišsisukinėkite nuo senos skolos grąžinimo. Neskleiskite slaptos ar abejotinos informacijos.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis